Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin En önemlisi hayırlı olması tabii cinsiyetin önemi yok ama insan merak ediyor. Neden erkek dedin Canım yani başka birşey mi oldu gördüğün?Nub teorisinden anlamiorum ama erkek gibi geldi bana Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
11+4 bugün ikili testimiz yapıldı. Cinsiyeti söyler doktor diyodum ama ne yazık ki söylemedi. Nub teorisinden anlayanlar rica etsem bakabilir mi?
11+4 bugün ikili testimiz yapıldı. Cinsiyeti söyler doktor diyodum ama ne yazık ki söylemedi. Nub teorisinden anlayanlar rica etsem bakabilir mi?
bence bu kız çünkü o teoriyi okudum nerdeyse düz gibi alt tarafı allah gönlüne göre versin cnm11+4 bugün ikili testimiz yapıldı. Cinsiyeti söyler doktor diyodum ama ne yazık ki söylemedi. Nub teorisinden anlayanlar rica etsem bakabilir mi?
Evet cnm doğru kızım olacak,şu an 19. Hafta 3 hafta önce öğrendik. Bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah Allah gönlüme göre verdibence bu kız çünkü o teoriyi okudum nerdeyse düz gibi alt tarafı allah gönlüne göre versin cnm
Za benziyor canimBenim bebişime de bakabilirmisiniz acaba 9+3 henüz ama belki anlayan vardır
Kıza benziyor diyecektimK
Za benziyor canim
Teşekkür ederim şuan 17 haftalık oldu doktor da kız dediKıza benziyor diyecektim