Nub teorisine göre cinsiyet

_MaaVi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
461
39
98
11+4 bugün ikili testimiz yapıldı. Cinsiyeti söyler doktor diyodum ama ne yazık ki söylemedi. Nub teorisinden anlayanlar rica etsem bakabilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 424
Nub teorisinden anlamiorum ama erkek gibi geldi bana Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Nub teorisinden anlamiorum ama erkek gibi geldi bana Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Amin En önemlisi hayırlı olması tabii cinsiyetin önemi yok ama insan merak ediyor. Neden erkek dedin Canım yani başka birşey mi oldu gördüğün?

Yani canm doktor bnmkine kesin kiz dedi benim bebegimin ultrason fotosuyla karsilastirinca alt tarafi farkli gorunuyor o yuzden dedim

11+4 bugün ikili testimiz yapıldı. Cinsiyeti söyler doktor diyodum ama ne yazık ki söylemedi. Nub teorisinden anlayanlar rica etsem bakabilir mi?

Nubu anlamıyorum ancak kese (benım kesede öyleydi o haftalarda, oğluşum olacak inş.) şekline ve bebişe göre erkek gibi geldi bana ;)
hayırlısı olsun.

12 haftalık cinsıyt tahmını yapabılırmısınız:)

Eklentiler

• IMG_9879.webp
    IMG_9879.webp
    9 KB · Görüntüleme: 354
bence bu kız çünkü o teoriyi okudum nerdeyse düz gibi alt tarafı allah gönlüne göre versin cnm

bence bu kız çünkü o teoriyi okudum nerdeyse düz gibi alt tarafı allah gönlüne göre versin cnm
Evet cnm doğru kızım olacak,şu an 19. Hafta 3 hafta önce öğrendik. Bir oğlum vardı bir de kızım olacak inşallah Allah gönlüme göre verdi

Canım sen yine bu teoriye fazla güvenme, ama ben "KIZ" gördüm. Allah herşeyleri gönlüne göre versin :)

Benim bebişime de bakabilirmisiniz acaba 9+3 henüz ama belki anlayan vardır

Eklentiler

• 20161115_160941.webp
    20161115_160941.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 133
Ben de istiyorum bi tAhmin 9+3 :KK46::KK46:

Eklentiler

• IMG_9039.webp
    IMG_9039.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba benim 13. Hafta bu sizce cinsiyeti nedir doktorum erkek gibi dedi

Eklentiler