Nub teorisine göre sizce bebeğimin cinsiyeti nedir arkadaşlar?

a_d

Annesinin Uğur Böceği :)
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
1.608
0
66
Diğer
$Resim.webp

Ultrasona göre bu resimde 11+1 iz arkadaşlar.sizce bebeğimin cinsiyeti ne olabilir.tabiki önce sağlıklı olması:nazar:

öncelikle bebişin hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben resmi görür görmez kız gibi doğdu içime. ama tabiki daha çok erken cinsiyet için. başka çocuğun varmı bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin derim :) sevgiler.:54:

öncelikle bebişin hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş. Ben resmi görür görmez kız gibi doğdu içime. ama tabiki daha çok erken cinsiyet için. başka çocuğun varmı bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin derim :) sevgiler.:54:

9 aylik bir kizim var canim.cinsiyet sadece merak iste yoksa saglikli olmasi herseyden onemli.

doğru söylüyorsun. tabiki sağlıklı olsunlar. kızına da Allah uzun ömür versin. sağlıkla inş. abla olacak oda yani :).
hayırlısı. cinsiyet kesin belli olunca yazarsan sevinirim. merak ettim :)

ayyy ne guzel yaa. saglikla kucagina al inwallah. bende de12+3. cinsiyetini merak ediyorum ben de. ama en onemlisi saglikli olmasi. tabi ki cinsiyet sadece meraktan

doğru söylüyorsun. tabiki sağlıklı olsunlar. kızına da Allah uzun ömür versin. sağlıkla inş. abla olacak oda yani :).
hayırlısı. cinsiyet kesin belli olunca yazarsan sevinirim. merak ettim :)

bayramdan sonra belli olcak kısmetse.belli olunca yazarım mutlaka.senin belli olmustur artık cinsiyeti

ayyy ne guzel yaa. saglikla kucagina al inwallah. bende de12+3. cinsiyetini merak ediyorum ben de. ama en onemlisi saglikli olmasi. tabi ki cinsiyet sadece meraktan

insan çok merak ediyor gerçekten.2.hamileliğimde olsa merak ediyorum işte.bayramdan sonra söyliycek kısmetse doktor.sağlıkla al inşallah canım kucağına sende bebeğini

ikinci hamileliğim canım.9,5 aylık kızım var. Doktorda geçen kontrolde kız dedi.teşekkür ederim canım.

hayırlısı olsun benim 2 kızımvar 3. Kızımı 14 haftalıkken kaybettim kız olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm onu kaybedince anladım ki cinsiyetin hiç ama hiç önemi yokmuş şimdi artık bebek düşünmüyorum kazara olursa başım gözüm üstüne

hayırlısı olsun benim 2 kızımvar 3. Kızımı 14 haftalıkken kaybettim kız olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm onu kaybedince anladım ki cinsiyetin hiç ama hiç önemi yokmuş şimdi artık bebek düşünmüyorum kazara olursa başım gözüm üstüne

allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin cinsiyetin hiç önemi yok,sadece merak işte :) allah gönlüne göre versin canım inşallah.

Back
X