- Konu Sahibi Melekbebekannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki erkek gibiArkadaslar nubdan anlayan birilerine ihtiyacım var. Dr cinsiyet tahmini yaptı ama ben farklı hissediyorum. Bir de siz nuba bakar misiniz .
Dr da erkek dedi hem de hiç şüphe etmeden valla bu erkek dedi. Ama benim hislerim hala kızSanki erkek gibi
pipi.gozukuyor da çok küçük ya öyle belli olmuyor tam e Dr da değiliz ama pipi var yani bende hep kız istiyordum kız istediğim için de kız hissediyordum ama erkekdiDr da erkek dedi hem de hiç şüphe etmeden valla bu erkek dedi. Ama benim hislerim hala kızRemziye göre de kızdı belirtiler de kızdı . Kerata beni yanılttı
Erkek gibi :)Arkadaslar nubdan anlayan birilerine ihtiyacım var. Dr cinsiyet tahmini yaptı ama ben farklı hissediyorum. Bir de siz nuba bakar misiniz .
Ilk bebeğim kızdı dogumda vefat etti. O yüzden içimde kaldı hevesimpipi.gozukuyor da çok küçük ya öyle belli olmuyor tam e Dr da değiliz ama pipi var yani bende hep kız istiyordum kız istediğim için de kız hissediyordum ama erkekdi
Tesekkür ederim . Demektir bende Ramzi tutmadı nub tuttuEvet, hem nub hem kemik yapısı erkek gibiSağlıkla gelsin
![]()
Amin inşallah tesekkür ederimErkek evt saglicakla kucagina alirsin insallah![]()
Aynen öyle tesekkur ederimErkek gibi :)
Banada tahminde bulunur musunEvet, hem nub hem kemik yapısı erkek gibiSağlıkla gelsin
![]()
Bencede erkek sizce benim tahminleri alaym ?Arkadaslar nubdan anlayan birilerine ihtiyacım var. Dr cinsiyet tahmini yaptı ama ben farklı hissediyorum. Bir de siz nuba bakar misiniz .
Kiz benceBanada tahminde bulunur musun
Eki Görüntüle 3159592 Eki Görüntüle 3159593 Eki Görüntüle 3159594 Eki Görüntüle 3159595
Ya neye baktınız ?Kiz bence
Keseye gore bebek asagida olunca geneli kız oluyorYa neye baktınız ?
Kiz gibi kuzmFacelesswitch
TheSweetWitch Ayy benimkine de yorum yapabilirseniz çok memnun olurum
Eki Görüntüle 3160507
Çok teşekkürler canım, hadi inşallahKiz gibi kuzm