Kiz gibi gördüm ben canm
Evet 3 tane doğurdum malum usta oldum :)))) tatlım üstteki fotoyu yakın çek at alttakinden anlasilmiyorAnliyorsunuz galiba benimki ne gorunuyor acaba bir bakarmisiniz
Evet 3 tane doğurdum malum usta oldum :)))) tatlım üstteki fotoyu yakın çek at alttakinden anlasilmiyor
Tatalim seninki erkeğe benziyor dik geliyor seninkiCektim simdi oldu insAllah
Kız bu bebis :))11+4 haftalık. Çok merak ediyorum
Demi çok belli ediyor cikintiKız bu bebis :))
Tatalim seninki erkeğe benziyor dik geliyor seninki
Ben de kiza benzettim11+4 haftalık. Çok merak ediyorum
Evet,nub çizgisi kalcasina paralel.erkek olsaydı dik olurdu.arastira arastira artık bunlari da ogrendik :))Demi çok belli ediyor cikinti
Canim göndermiş olduğun resimde nub cizgisini goremedigim icin yorum yapamiyorum.foto net değil cok karanlik ve nub tam olarak gozukmuyor.ama fotoya butun olarak bakinca erkege benzettim ben kafa yapisini falan
Aynen aynen :)))Evet,nub çizgisi kalcasina paralel.erkek olsaydı dik olurdu.arastira arastira artık bunlari da ogrendik :))
Inşallah tatlım rabbim gönlüne göre versin :)))Hayirlisi insAllah bi de ben görebilsem su nub olayini hic anlamiyorum valla cok tesekkurler canim bakalim sonucu alinca yazarim buraya insAllah
Net göremedim canim ama erkeğe benziyorAnliyorsunuz galiba benimki ne gorunuyor acaba bir bakarmisiniz
Tatlım seninkide kıza benzettim ben12+5 di fotoğrafta doktor net bir şey söylemedi. Tahmininiz nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?