Numara kime ait

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Hiiiç kafa ütülemeden direk soruma geçiçem eşimin telefobhnda daha önce whatsappta hiç engelli yoktu 2 gün önce okundu bilgisni kapattı whatsappta ve o gün ne hikmetse engelliler listesine bi kişi eklenmiş numarayı çaktormadan kendi telefonıma ekledim gizlidende normaldende aradım açmıyor 118 80 e sordum isme kayıtlı değilmiş gizleniyomuş nasıl öğrenebilirim kim olduğunu

Annenin telefonundan ara ankesörlüden ara ara yani bi şekilde telefonunu açtırıcan yoksa kim olduğunu başka türlü öğrenemezsin

Hiiiç kafa ütülemeden direk soruma geçiçem eşimin telefobhnda daha önce whatsappta hiç engelli yoktu 2 gün önce okundu bilgisni kapattı whatsappta ve o gün ne hikmetse engelliler listesine bi kişi eklenmiş numarayı çaktormadan kendi telefonıma ekledim gizlidende normaldende aradım açmıyor 118 80 e sordum isme kayıtlı değilmiş gizleniyomuş nasıl öğrenebilirim kim olduğunu
aramana gerek yok telefonuna kaydet whatsapp tan bak.en azından kadın mı erkek mi bilirsin

Facebook u aç. giriş yapmadan 'Şifremi unuttum'a tikla. E-posta yada numara yazınız cikiyo oraya yaz. Google'a kimin numarası yaz bi kaç siteden dene.

Kızlaar cıa uygulamasından buldum bi erkek hemdr eşimin yaşlarında çok mutlu oldum içim rahatladı iyice kk da takıla takıla paronayak olduk yahu

Numara gizli bile olsa başka insanların rehberinde kayıtlı olacağı için isim mutlaka görünüyo. Hemen CIA programını indirin.

Facebookun arama motoruna yaz numarasını hesabına kaydettiyse çıkar profili. CIA uygulamasında da çıkabilir.

Ay bende onu dicektim hemen suphelenmissiniz ama is dolayisiyla tatsizlik yasamis olabilir arkadasidir arasi acilmistir olabilir yani nitekimde oyle bisey heralde ben bile sevindim sizin adiniza

Back
X