Babaannenin hakkı tabi torunlarıyla dolaşmak.. Ama annesi çocuklarıyla çıkmak istediğinde beni almadınız diye kavga çıkartmak hakikaten saçma..
Allah sabır versin..Kardeşinizin eşi çözer bu sorunları...
çözmek istese çözer elbet
Zaten asıl sorun burada.. Erkekler ya bu sorunların kendileriyle ilgili olduğunu anlamıyorlar yada nasıl çözeceklerini bilmiyorlar.. Oysa o tartışma sırasında gayet normal bir şekilde "anne neye kızdığını anlamadım.. Anneleri çocuklarıyla gezemeyecek mi? ne var bunda.. Her yere senle nasıl gitsin.." gibi bir cümle bile kadını susturur... Ne kalp kırılır ne sorun kalır,kaynana mesajı almış olur..
Genellikle herkeste numunelik kaynana mevcut
Hepsinin sanırım tek bir derdi vargelinlerini deli etmek
Söyleyin kardeşinize hiç takmasın kayınvalidesinin dediklerini . . Çocuklarımla dışarı çıkıcam diye kayınvalideden kimsenin izin istemesine gerek yok. . Birlktemi oturuyorlar !!!
Biraz karışık anlatmışsınız
Astımla ya da kızına gitmesiyle
Sizin eve gelmesinin ne ilgisi var anlamadım ama kardeşinize boş yere kızıyor orası kesin..
Sanki hiç torun yüzü göstermiyorlar gibi kızmasına gerek yok ki.. Her gezmeye gidince de elbette yanlarında götüremezler, ara sıra ortam uygunsa belki.. Siz evinize istemiyormuşsunuz sonuçta..
madem huzur bozuyor, kız kardeşin de dr. şutlasın kv yi, bakıcı tutsun? hırgürle uğraşmaktan iyidir, keser sesini
K.valide çocuklara bakmak için onlarda kalıyorsa kadını evde bırakıp gezmeye gitmek ayıptır bence, kv. haklı aslında.
K.valide çocuklara bakmak için onlarda kalıyorsa kadını evde bırakıp gezmeye gitmek ayıptır bence, kv. haklı aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?