numunelik değil bu kaynana

arnir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
13.684
7.410
248
Balıkesir
sabah sabah sinirlerim bozuldu.benim kaynananın kaynana dünyasında yeri ayrı onu baştan belirtip kardeşimin kaynanasına geçeyim.

kadın kızının yanında kalırken yani kızının çocuklarına bakmak için onların yanındayken astık krizine giriyor ve " ben astım krizine girdim, usulca evden çıktım gecenin bir vakti bindim dolmuşa acile gittim" diye anlatıyor.damadı ve kızı rahatsız olmayacak.araba benzin yakmayacak kızı daha bir zenginleşecek.bunun gibi şeyleri sürekli anlatan kadın kardeşim çocuklarını alıp bir yere gitse ben babaanne değilmiyim benim de torunlarımla gezip dolaşmam hakkım değil mi diye olay çıkartıyor.dun de yine aynı olaylar ki kardeşim bize 2 çocuguyla geldi ve biizm arabayla ikeaya gittik yedirdik içirdik.kadın bunun kavgasını yapmış yine aynı bahanelerle.kaldı ki kardeşim onu alıp bize gelemez yani benden habersiz: evim uygun olur olmaz, istemem bir yabancıyı evimde.

insan deli oluyor yaa doktor kızı deli ettiler inanın

Babaannenin hakkı tabi torunlarıyla dolaşmak.. Ama annesi çocuklarıyla çıkmak istediğinde beni almadınız diye kavga çıkartmak hakikaten saçma..

Allah sabır versin..Kardeşinizin eşi çözer bu sorunları... :ssz:

Babaannenin hakkı tabi torunlarıyla dolaşmak.. Ama annesi çocuklarıyla çıkmak istediğinde beni almadınız diye kavga çıkartmak hakikaten saçma..

Allah sabır versin..Kardeşinizin eşi çözer bu sorunları... :ssz:

çözmek istese çözer elbet

çözmek istese çözer elbet

Zaten asıl sorun burada.. Erkekler ya bu sorunların kendileriyle ilgili olduğunu anlamıyorlar yada nasıl çözeceklerini bilmiyorlar.. Oysa o tartışma sırasında gayet normal bir şekilde "anne neye kızdığını anlamadım.. Anneleri çocuklarıyla gezemeyecek mi? ne var bunda.. Her yere senle nasıl gitsin.." gibi bir cümle bile kadını susturur... Ne kalp kırılır ne sorun kalır,kaynana mesajı almış olur.. :27: :ssz:

Son düzenleme:
Genellikle herkeste numunelik kaynana mevcut :ssz:
Hepsinin sanırım tek bir derdi var :27: gelinlerini deli etmek :52:

Söyleyin kardeşinize hiç takmasın kayınvalidesinin dediklerini . . Çocuklarımla dışarı çıkıcam diye kayınvalideden kimsenin izin istemesine gerek yok. . Birlktemi oturuyorlar !!!

Zaten asıl sorun burada.. Erkekler ya bu sorunların kendileriyle ilgili olduğunu anlamıyorlar yada nasıl çözeceklerini bilmiyorlar.. Oysa o tartışma sırasında gayet normal bir şekilde "anne neye kızdığını anlamadım.. Anneleri çocuklarıyla gezemeyecek mi? ne var bunda.. Her yere senle nasıl gitsin.." gibi bir cümle bile kadını susturur... Ne kalp kırılır ne sorun kalır,kaynana mesajı almış olur.. :27: :ssz:

canın gezme istiyorsa oğluna söyle alın cocukları çıkın.kız dışarı çıkınca mı aklına geliyor

Genellikle herkeste numunelik kaynana mevcut :ssz:
Hepsinin sanırım tek bir derdi var :27: gelinlerini deli etmek :52:

Söyleyin kardeşinize hiç takmasın kayınvalidesinin dediklerini . . Çocuklarımla dışarı çıkıcam diye kayınvalideden kimsenin izin istemesine gerek yok. . Birlktemi oturuyorlar !!!

evet şu an çocuklara bakmak için onlarla

Biraz karışık anlatmışsınız
Astımla ya da kızına gitmesiyle
Sizin eve gelmesinin ne ilgisi var anlamadım ama kardeşinize boş yere kızıyor orası kesin..

Sanki hiç torun yüzü göstermiyorlar gibi kızmasına gerek yok ki.. Her gezmeye gidince de elbette yanlarında götüremezler, ara sıra ortam uygunsa belki.. Siz evinize istemiyormuşsunuz sonuçta..

Biraz karışık anlatmışsınız
Astımla ya da kızına gitmesiyle
Sizin eve gelmesinin ne ilgisi var anlamadım ama kardeşinize boş yere kızıyor orası kesin..

Sanki hiç torun yüzü göstermiyorlar gibi kızmasına gerek yok ki.. Her gezmeye gidince de elbette yanlarında götüremezler, ara sıra ortam uygunsa belki.. Siz evinize istemiyormuşsunuz sonuçta..

benim kaynanam değil kardeşin kaynanası.torunları zaten tüm gün olunla.onun derdi gelin geziyor ben de gezicem

madem huzur bozuyor, kız kardeşin de dr. şutlasın kv yi, bakıcı tutsun? hırgürle uğraşmaktan iyidir, keser sesini

K.valide çocuklara bakmak için onlarda kalıyorsa kadını evde bırakıp gezmeye gitmek ayıptır bence, kv. haklı aslında.

K.valide çocuklara bakmak için onlarda kalıyorsa kadını evde bırakıp gezmeye gitmek ayıptır bence, kv. haklı aslında.

kv ile de gezilebılır tabı ama bazennnnnn...ama kuyruk gıbı heryere yanında gıtmesı gerekmez...belkı onlar yanlız gezmek konusmak ıstedıler kv cocuklara bakıyor dıe hep pesındenmı gezıcekler...cocuklarda komsunun cocukları degıl onun canları torunları..bazen onunda oldugu gezıntıler olabılır ama bazende ınsan hava almak nefes almak ıster...

Her kaynana farklı konularda uzmanlaştığı için bana göre bütün kaynanalar numunedir. :51:

ama kız kardeşim bana diye çıktı evden.ondan sonra gittik oraya.önce cocukları doyurduk oynattık ondan sonra.bana gelmesini hiç istemem.yani ev uygun olmayabilir kocam istemeye bilir.elbette özel gunlere onu da getiriyorlar

şimdi kardeşinizin kv si çocuklara bakmak için kardeşinizle yaşıyoo ve kardeşiniz dün kvsini evde bırakıp size diye evden çıktı sonrada siz ikeaya gittiniz ve kv bunu duyunca çıldırdı olay bu galiba araya bir görümce astım hastalıgı filan girince kafam karıştı :26:

madem kardeşiniz dr eşiyle konuşsun çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama ya bakıcı bulunsun kimseye minnet edilmesin yada kreşe verilsin çocuklar niye kvnin tripleri çekiyo ki eşide maşşalah pek bi sessiz geliba allah kolaylık versin kardeşinize :50::50::50:

Back
X