P pinkgirll Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2013 263 32 48 Bursa 2 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkgirll #1 Öfke kontrolü geçmişte yaşananları unutma güven problemi için danışacağız hangisi uygun olur lütfen yardımmmn
Öfke kontrolü geçmişte yaşananları unutma güven problemi için danışacağız hangisi uygun olur lütfen yardımmmn
parkbyull Başlangıç:104 Güncel :65 Kayıtlı Üye 14 Aralık 2012 21.404 32.064 598 38 3 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkgirll #2 pinkgirl bu konuyu açalı 6 -7 ay kadar olmuş naptın gittin mi...bende şahin uçara gitmeyi düşünüyorum da..artık bi fikrin oluştu mu merak ettim.. pinkgirll .!.: Öfke kontrolü geçmişte yaşananları unutma güven problemi için danışacağız hangisi uygun olur lütfen yardımmmn Genişletmek için tıkla...
pinkgirl bu konuyu açalı 6 -7 ay kadar olmuş naptın gittin mi...bende şahin uçara gitmeyi düşünüyorum da..artık bi fikrin oluştu mu merak ettim.. pinkgirll .!.: Öfke kontrolü geçmişte yaşananları unutma güven problemi için danışacağız hangisi uygun olur lütfen yardımmmn Genişletmek için tıkla...
P pinkgirll Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2013 263 32 48 Bursa 9 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkgirll #3 parkbyull .!.: pinkgirl bu konuyu açalı 6 -7 ay kadar olmuş naptın gittin mi...bende şahin uçara gitmeyi düşünüyorum da..artık bi fikrin oluştu mu merak ettim.. Genişletmek için tıkla... Şahin uçar a gittim sevmedim elektrik tutmadı Nur gesek e baya bi gittim Başlarda iyiydi sevdim kaliteli bir kadın ama çok işe yaratığını söyleyemem Şimdi Ayhan Altaş'ı a gidiyorum Hipnoz a. Daha baslardayım
parkbyull .!.: pinkgirl bu konuyu açalı 6 -7 ay kadar olmuş naptın gittin mi...bende şahin uçara gitmeyi düşünüyorum da..artık bi fikrin oluştu mu merak ettim.. Genişletmek için tıkla... Şahin uçar a gittim sevmedim elektrik tutmadı Nur gesek e baya bi gittim Başlarda iyiydi sevdim kaliteli bir kadın ama çok işe yaratığını söyleyemem Şimdi Ayhan Altaş'ı a gidiyorum Hipnoz a. Daha baslardayım