Nur topu gibi yasaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
siz becerememissiniz ticareti derse yarin sabah hemen yüz küsur senelik atadan dededen gelme hayvancilik isini birakip hepimizi perisan eden emmi mi arayip küfür edecegim neden beceremedin lüzumsuz diye 🤪
Vucut temizliği ya da sol ayakla girdiniz de denebilir. 😅

kayıp sayilmasi daha iyi degilmiydi ?
yani bu sene mesela online egitimle geven seneki dersleri tekrarlayip pekistirip seneye devam etselerdi mesela 😳
Kesinlikle daha iyiydi..geçen sene zaten 2.donem bos gecti..bu sene de nisan hatta hazirana kadar online gidecege benziyor ki ben online egitimin pek verimli olduğunu düşünmüyorum...Yani çocukların 2 yılı kayıp oldu en azından bu yılı gecen yılın telafisi sayabilrlerdi ama eba TV kurduk online eğitime de geçtik hersey harika devam ediyor sanılıyor ama oyle değil.. Bilemiyorum neremiz dogru ki...

Devletleri borç batagına sürüklüyor lar yasaklarla sonrada borç vererek yeni sistemlerini dayatıyorlar! Kimmi? Kürreselciler (biden , obama ,papa, fetö ...)tarafı --)dijital kölelik! Bizim devlet ikili oynamak zorunda yoksa kürreselciler hain planlarını ( İzmir depremi haarp gemisi ) gibi devreye sokabilir. Kısaca yeni sistem kreditalism. Türkiye ye çokdan geldi---) yapay zeka her daim insanlar ı kontrol altına alacak, mikroçip li aşılarla işleri kolaylaşacak. Dijital eğitim ile başlandı . Tüm Avrupa ve Amerika dahada karışacak ve battı protestolar yeni başlıyor. Oyunun parçası insanlara korku salarak Yeni sistemi getirmek. Çin de covid bitti zira yeni sistem tamamiyle uygulandığı için. Sıra bizim ülkede. Amaçları yeni sistem ile herkes borç batagında olsun, dinler ortadan kalksın, kimsenin evi arabası olmasın ( papa bizzat açıkladı), kadın erkek tek tip olsun cinsiyetsizlik akımı , herkes aileden kopuk bireysel yaşasın+ kağıt para kalkacak. Tam kontrol dijital para bitcoin+ veganlık mecbur kılmak. Numaradan hayvanlarda covid var diye toplu şekkilde öldürecek ler sıra inek, koyun kuzuya gelecek+ tarımı ele geçirip tek elden yönetecekler tıpkı hollanda gibi, herkes drone ile takip edilecek... Kısaca korona ile esir düştük
Ne diyorsum bacım sen

Kesinlikle daha iyiydi..geçen sene zaten 2.donem bos gecti..bu sene de nisan hatta hazirana kadar online gidecege benziyor ki ben online egitimin pek verimli olduğunu düşünmüyorum...Yani çocukların 2 yılı kayıp oldu en azından bu yılı gecen yılın telafisi sayabilrlerdi ama eba TV kurduk online eğitime de geçtik hersey harika devam ediyor sanılıyor ama oyle değil.. Bilemiyorum neremiz dogru ki...
işte herkes bi ne yapacagini şaşirdi doğru kararlar alinamadi sanki

Son düzenleme:
Geçen iki hafta önce cuma cumartesi görüştüğüm Yanyana oturduğum öpüşüp koklaştıydım en az 5 saat görüştüğüm arkadaşim pozitif çıktı .Bana geçmedi . Bu virüs beni gerçekten çok şaşırtıyor .gerçekten bekledim günleri saydım . Kime göre neye göre bulaşıyor anlamadım .

Bütün yasakalrda fabrika calısanlarına catır catır izinler alınıyor😒
Valilikler resmen izin kagıdını Türkü barda pecete dagıtır gibi dagıtıyor.
Yasak evde oturan emekliye falan var😓
Binlerce kisi ise giderken nasıl önlenecek o virüs😒

Kesinlikle .
Sonumuz hayrolsun diyeceğim ama pek olmayacak gibi.

O değil bari oyun alıym ediym oyalanayım dedim onlara da Kemal Sunal’ın kdv gelmiş sanırım 😂

Ülkenin haline yazık cidden böyle yasaklar geliyorsa bile topluma yardım şart, zaten ekonomi belli ülkede bu insanlar nasıl yaşayacak diye hiç düşünülmüyor ne yazık ki. Yakınım almanyada yaşıyor karantina döneminde devlet çok büyük yardım sağladı işe gidemedikleri için. Ama burda politikaya da çok girilmiyor sanırım. Bizim ülkemizin ne yazık ki başka harcamalar yapmaktan milletine verecek parası kalmadı. Çok zor çok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X