Nur Yerlitaş: Yolda suratıma tükürdüler

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bu Tarz Benim'in jüri üyesi, sosyal medyanın yeni fenomeni modacı Nur Yerlitaş'tan ilginç sözler...
milliyet
nur-yerlitas-yolda-suratima-tukurduler-5001218.Jpeg

Radikal'den Armağan Çağlayan'a konuşan Yerlitaş, Erdoğan mitingine gittiği için yüzüne tükürenler olduğunu söyledi. Röportajın o bölümü şöyle:

-Sen Cumhurbaşkanlığı seçimleri sırasında Erdoğan’ın mitingine gittiğin ve bunu sosyal medyada paylaştığın ve pankart tuttuğun için çok eleştirildin. Bunu yaptın ve dedin ki: ‘Hiç pişman değilim ve yine olsa yine yaparım.’ Şu an da yapar mısın mesela?

Yine yaparım. Bana ihtiyaçları olsun yine giderim orada nöbet tutarım. Çünkü ben bir taraftayım ama öbür tarafa da saygısızlığım yok. Mesela Fenerbahçeliyim ama Galatasaray’a da lanet yağdırmam. Hak ettiği zaman aferin derim ama Fenerbahçeliyim. Ben de Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kere hayranıyım lider olarak. Liderlik vasfına hayranım. Bir kere güzel bir aile... Çok şeyler yazdılar, çizdiler menfaat dediler. Menfaate gelince de Halep orada arşın burada. Benim bulunduğum konumumda onlardan isteyebileceğim hiçbir şey yok! Kime ne! Çünkü ben onları tutarken, ben onları alkışlarken diğer taraflara hiçbir saygısızlığım, hiçbir hakaretim yok. Sadece bu benim durduğum yer. Ben elimi taşın altına koymayı çok seviyorum. Ben zoru seviyorum. Seviyorum ve seveceğim de.

"SURATIMA TÜKÜRENLER OLDU"

-Bu Cumhurbaşkanlığı mitingine gittikten sonra abuk sabuk yolda laf eden, tepki gösteren insan oldu mu?

Tabi oldu. Suratıma tüküren bile oldu.

-Yok artık, hakikaten mi?

Ben de öpücük verdim karşılığında. Sosyal medyada çok üstüme geldiler. Twitter ve Instagram’da... Oralar benim için hiç ölçü değil. Eğer orası bir ölçü olsaydı bugün Cumhurbaşkanımız evinde otururdu. Ya da bu ülkeden gitmiş olurdu. Başkaları da onun yerine geçmiş olurdu. Ekmeleddin Bey Cumhurbaşkanı olurdu. Onun için Instagram’da, Twitter’da yazılanlar benim için hiç ölçü değil. Bana iyi şeyleri yazan, iyi dilekleri yazanlara zaman zaman çiçek yolluyorum. Teşekkür ediyorum. Ama o kötü yazanlar benim sinirlerimi bozmuyorlar. Çünkü ben onları tanımıyorum. Onlar hangi cehennemden yazıyor ben bilmiyorum.

-Nerede tükürdüler senin yüzüne peki?

Beşiktaş’ta.

ne güzel söylemiş onlar hangi cehennemden yazıyorlar : )
hay ağzına sağlık,o yazanların canı cehenneme,cehenneme kadar yolları var
mahalle baskısı her yerde,sen bırak o şeytan dillileri
kime neymiş senin görüşünden,o edepsizler kendi yılan dillerine baksın : )
bir insanın görüşü zıt diye yüzünemi tükürülürmüş,saygısızlar

Ben de topige "yazik" demeye girmistim. Acima, acinacak hale dusersin diye bosuna dememisler megersem.. Valla ne deyim, yorum olarak yapana helal olsun diyorum bu durumda..:KK53:

o zaman size hakaret edildiğindede kendime hakaret ettirmem diye çıngar çıkartmayın : )
iyi olmuş demek ,ayıp be ayıp,ikili oynamaktan vazgeçin artık.

evet benim görüşüme karıştınız,şu an sizde saygısızsınız : )
susup susmayacağımı kimseye soracak değilim
bir insana küfür edilirse helal olsun mu denir
işte bunu diyen de saygısızdır ,görüşlerden dolayı kimse
hakarete uğrayamaz,yüzüne tükürülemez
he hakarete uğrasın alkışlayın bumudur saygı ?
saygısızlık sizin yaptığınız!
o zaman görüşünden dolayı kaç insan öldürüldü helal olsunmu diyelim
bu mudur sizin mantığınız,saçmalığa bak saygıymış peh!

evet benim görüşüme karıştınız,şu an sizde saygısızsınız : )
susup susmayacağımı kimseye soracak değilim
bir insana küfür edilirse helal olsun mu denir
işte bunu diyen de saygısızdır ,görüşlerden dolayı kimse
hakarete uğrayamaz,yüzüne tükürülemez
he hakarete uğrasın alkışlayın bumudur saygı ?
saygısızlık sizin yaptığınız!
Ben Nur hanım'ın görüşüne saygı duymayanlardan bahsettim. Ne diye hemen üzerinize alınıyorsanız artık yaranız var belli. Çok komik bir durumdasınız kendi halinize oturun gülün. Saygılar..

Ben Nur hanım'ın görüşüne saygı duymayanlardan bahsettim. Ne diye hemen üzerinize alınıyorsanız artık yaranız var belli. Çok komik bir durumdasınız kendi halinize oturun gülün. Saygılar..

siz niye üstünüze alındınız o halde : )
bende size gülüyorum ,beğeniye bakınca yazın tarafsız gibi gelmedide
umarım ben yanlış anlamışımdır : )
bende saygı duymayanlara yazdım :KK66:

Evet, Nur Yerlitaş'ın konusuna yorumları alalım.

siz niye üstünüze alındınız o halde : )
bende size gülüyorum ,beğeniye bakınca yazın tarafsız gibi gelmedide
umarım ben yanlış anlamışımdır : )
bende saygı duymayanlara yazdım :KK66:
ben üzerime alınmadım siz gayet bana cevap olarak saygısız demişsiniz, beğeniyi de ben yapmadığıma göre ordan taraflı olduğumu nasıl çıkardınız pes. Sonuç olarak ben size saygısız demedim, Teşekkürler..

ben üzerime alınmadım siz gayet bana cevap olarak saygısız demişsiniz, beğeniyi de ben yapmadığıma göre ordan taraflı olduğumu nasıl çıkardınız pes. Sonuç olarak ben size saygısız demedim, Teşekkürler..

bazen alıntılamadan burda insanlar birbirine laf sokuyor,yorumunuz da tam yorumumun altındaydı
her neyse iyi akşamlar.

Ben de topige "yazik" demeye girmistim. Acima, acinacak hale dusersin diye bosuna dememisler megersem.. Valla ne deyim, yorum olarak yapana helal olsun diyorum bu durumda..:KK53:
Ben de bu durumda karsit goruse saygiszlk yapan saygiszdir temali yoruma begeni yapmana ragmen 'yapana helal olsun''diyerek boyle ikili, celiskili olmana hayret ettm dogrusu :KK14:

Bu kadından hiç hazetmem,ekranda görmeye bile tahammülüm yok,ama görüşü sebebiyle yüzüne tükürmekte ne demek.Eleştirirsin,kızarsın ama fiziki bi tepki vermek ne cürret ! Aynı şekilde bu zihniyettekilere karşılık verilse tükürük yağmurunda boğulurlar haberleri yok.:KK53:

olumsuz yorum yapılabilir o ayrı ama hakaret veya fiziksel olarak karsıtlıgını gostermek yanlıs bende hoslanmıyorum ama yolda gorsem donup bakmam acıkcası

Back
X