Nur Yerlitaş: Yolda suratıma tükürdüler

Neden sasirdin? Karsit goruse karsi saygisizlik yapan saygisizdir lafina begeni koydum, cunki "helal olsun" dedim, biri de cikti nasil dersin diye hop oturup hop kalkti. Iste benim gorusume karsilik onun benim yorumuma yaptigi saygisiz cikis orada, bu cikisi begenmeli miydim?
Ha, karsit gorus deyince siyasi gorusunuzu, iktidara bakisinizi kastediyorsaniz o hele benim gozumde bambaska bir olay. Ben bu iktidari destekleyenlerin gorusunu siyasi gorus olarak farzetmiyorum bile.. Onlarin siyasi gorus dedikleri sey 17 Araliktaki cikan rezilliklerin ustunu kapatmayi desteklemek... Bu halkin son surat soyulmaya devam edebilmesi icin sorusturmaya ve operasyonlara katilmis, ayakkabi kutularindan paralari, evlerden para sayma makinalarini bir bir bulup cikartmaya baslayan emniyet gorevlilerinin surulmesini, operasyanlarin jet hizi ile durdurulmasini ve boylece yolsuzluklarin ustunu hukuksuzlukla kapatmayi desteklemek... Rant ugruna yesil gordukleri herseyi dolar zannedenleri ve binlerce agaci biraz daha zengin olmak, paraya bogulmak, kusarken bile para kusmak icin katledenleri desteklemek.. PKK olsun, Suriyeli multeci olsun, bilumum teroristi habur kapisinda bandolarla karsilayan, "Apo dedi diye geldim, pisman degilim" diyen teroristi zorla pismanlik yasasindan yararlandirarak ulkeye salip elini kolunu sallaya sallaya dolasmasini, halkin da ne mal ne de can guvenligi kalmamasini desteklemek... Sehitlerimizin mezarinda dort donmesini desteklemek.. Dogu illerimizin PKKya peskes cekilmesini, bayragimizin indirilmesini, yollarin kontrolunun bile PKKya verilmesini desteklemek.. Aydinlarimizin bos yere senelerce minicik zindanlarda omrunden calinmasini desteklemek.. Orduda ne kadar subay, general varsa toplayip Silivriye doldurulmalarini desteklemek.. 5 sene sonra "pardon, yanlislik olmus, paralelin sucu" dedigi halde gene de bu insanlarin senelerce hucrelerde cektigi aciyi, orada hastalanip bakimsizliktan olen insanlarimizi gormezden gelip hala "En buyuk RTE, en buyuk AKP, oh cumhurbaskanligini da aldik, catlayin da patlayin" deyip iktidari desteklemek... Denetimsiz, guvenliksiz, para gitmesin diye tek bir yyasam odasi bile yapilamayan madenlerde insanlar ekmek derdinde top yekun olur, babalari yirtik lastik ayakkabilari ile aci icinde cenazelerini kaldirirken kendisini bilmem kac milyar dolarlik saraylara layik goren, destekcilerinin de "yakisir" diye alkis tuttugu bir iktidari desteklemek.. Ben simdiye dek kendi ulkesini satan, kendi masum insanlarini senelerce sucunu bile soylemeden, savunmasina bile izin vermeksizin hapislerde surunduren bir siyasi gorus gormedim. Bunun adina tam da yakisan baska birsey diyorlar ama zaten kimse dillendirmedigi halde herkes de cok iyi biliyor aslinda..

Sizler, benim simdiye kadar bu sitede paylastigim butun yorumlari bilerek, beni az da olsa tanimis birileri olarak bana nasil boyle bir soru soruyorsunuz ki? Kufretseniz daha iyi. Herkesin anlayacagi bir dilden yazayim: GEnelevde vucudunu satarak evine ekmek goturen kadin bende daha cok saygi uyandirir, en azindan en buyuk zarari kendisine. Ben evime giren hirsiza da, memleketimi goturen soysuza da ayni davranirim. Ikisinin de yuzune tukururum arkadas.. Hirsizin soysuzun isbirlikcileri, destekcileri, yardimcilari. saksakcilari, masalari, yani bu isin yolunu onlara acan, hazirlayanlarin hepsi de bundan nasibini alir tabi, bizde ayrim gayrim yok.
Bu akşam cnnTÜRK te izledim..Bak Bulgaristan deriz..programa ktılan bir hanım bizim sınırların elek gibi olduğunu Bulgatistanın sınırlarının tel duvarlarla örülü olduğunu ve kamaralarla izlendiğini bizde 150 kişi gizlice sınırdn geçebilse bir günde onların sınırından3..5 kişinin zor geçeceyini söylüyor..

valla seda&nur karışımı tam olmuş yani, bu kadar uyum olamaz:KK48::KK48::KK48:
evet ben buna çok gülmüştüm bu kadar uyar :KK70:
senin eklediklerinden domuzcukla kurbağayı beğendim
ne acımasızlar ha kadını nelere benzetmişler : )
ya bide senin Tayyib Erdoğan hakkında eklediğin capsler varya
onlar çok komikti,yeğenime izlettim,beraber çok güldük :KK70:
varsa onları eklesene,kimbilir nerde.

evet ben buna çok gülmüştüm bu kadar uyar :KK70:
senin eklediklerinden domuzcukla kurbağayı beğendim
ne acımasızlar ha kadını nelere benzetmişler : )
ya bide senin Tayyib Erdoğan hakkında eklediğin capsler varya
onlar çok komikti,yeğenime izlettim,beraber çok güldük :KK70:
varsa onları eklesene,kimbilir nerde.

valla hatırlamıyorum ki hangisini diyosun acaba bulursam up yapayım o başlığı:KK48:

valla hatırlamıyorum ki hangisini diyosun acaba bulursam up yapayım o başlığı:KK48:
birsürü caps vardı,şimdi ki eklediğin gibi
bi tane örnek veriyim
buna bayılmıştım
olmuyor olmuyor,ritim kaçırıyorsun safiye :KK70::KK70::KK70:

Back
X