nur yerlitaşın koleksiyonundan bir parça

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Geçen gün mesleğimle alakalı olduğu ıcın bugun ne giysem programının son bölümünü izleyeyim dedim.ilk defa.
oraya 01.37
inci saniyede mosmor giymiş bir kız geldi çantası beğenilmedi nur yerletaşın koleksiyonundan bir portföy verdiler leoparlı hatırlayan varmı o tür çantalara verilen bir isim varmı ve nerde bulabilirm bilen varmı

buran izleyebilrsinz
Givenchy-Leopard-Portfoy-Canta__41327500_0.jpg

şu şekil birşey kol altında tutuluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
klanç deniliyor tatlım... hangi sehirdesin bilemiyorum ama ben ank dayım burda kaynıyoo bunlardan. fiyatları 10 tl ile 30 tl arasında degısıyo cok uygun yanı. ama marka ıstersen bilemem tabiki... ben de bir sürü var inan bana kulplu cantadan cok cok rahat, kullanıslı

canım bendede çok var kılaç ismi yani kavranılan çanta demek
iki senedir felan gece ve gündüz hayatımda bu şekild ekullanıyorum zaten modacıyım ama oyle 10 tllik çanta değil benim aradığım biraz buyuk olacak .yani tam clucht değil bu çantalar başka ismi var

ben hatırladım çantayı. elde veya koltukaltında taşınabilir ama böyle biraz büyükçe bişey, leoparıda resimdeki gibi değil , çok hoştu böyle krem rengi daha fazlaydı doğrumu? eğer öyleyse o çanta en az 2-3 bölümde 2-3 yarışmacıya verildi, birisi bu çanta benim olsun dedi nur.y.t olmaz dedi hakan akkaya sen bidaha dikersin aynısından dedi. böyle dikme çanta gibisinden konuştular. sanırım nur y.t. kendisi dikmiş o çantayı.. eğer sende dikebilirsen kalıbını ,nasıl yaptığını felan yaz buraya =)

Back
X