Nurdankaan'ın Diyet Günlüğü

oglen : 2 kepce corba
az brokoli ygsız lımonlu

ara 1 tane elma

aksam : 1 kase tel sehrıye corbası
3 yemek kasıgı bulgur pılavı
2 kasık yogurt

bıtkı cayı

bugunluk bunlar........

tesekkur ederım canım ıyıkı varsınız burasıda var.ınan uyandıgımdan yatana kadar hep o hayallerı kuruyorum ınsallah olucam olucaz.. sabah saat 7 8 arası uyanıyorum hayatım.

Çok güzel o zaman canım, günde 6 öğün yapabilirsin rahatlıkla :34:

Bu istek ve azmini hiç kaybetme inşallah. Kilo verme sürecinde çok sabırlı olmak gerek pes etmek yok. Ben başaracağına gönülden inanıyorum ve bu kararı verdiğin için tebrik ediyorum seni.

çok iyi maşallah diyelim canım:)inşallah sende benim gibi sıkılmazsın ve devam edersin.ben 1 haftadır sukoyuverdim:(

yok canım ya ben bu kılolardan sıkıldıgım ıcın tartının ustune cıktıgımda cok mutlu oluyorum verdıgımı gorunce hem sıkılcak bısey yokkı ben sadece saglıklı beslanıyrum hersey saatınde dusenlı bıde spor yapıorum suana kadar ıyım ama sıkılmak ıstemıyorum sen neden bırktın kı topla kendını hadı basarı bızım ıcın olmalı canım:)

baslangıç 28 kasım:99.300
ılk tartılma 10 aralık: 96.00
sonuç:3.300 :))
basarı yolunda ilerliyorummmmmm yasasın....

tebrik ederim cnm kiloların arkadaşların dediği gibi yaşından dolayı ilk zamanlar hızlı gidecektir
hemen vermeye çalışmanın zararını görmüşsün sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getir eminim sonu gelecektir
her şeyden ye ama tıka basa değil zamanında ye böyle böyle vereceksindir
Allah yardımcın olsun ilk önce sağlığın için sonra da kendin için gitsin bu kilolar:16:

tebrik ederim cnm kiloların arkadaşların dediği gibi yaşından dolayı ilk zamanlar hızlı gidecektir
hemen vermeye çalışmanın zararını görmüşsün sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getir eminim sonu gelecektir
her şeyden ye ama tıka basa değil zamanında ye böyle böyle vereceksindir
Allah yardımcın olsun ilk önce sağlığın için sonra da kendin için gitsin bu kilolar:16:

sagol canım valla hızlıda gıtmıyo gıbı gelıo bana ma ınsallah dedıgın gıbı gıdıcek ınanaıyorum suan hayatımda dıyet ve rejım kelımesı yok sadece saglıklı beslanme var yanı doyumluk degıl tadımlık yıyorum desem yerıdır ama en guselıde boyle:))

Back
X