Nurella Barış Arduç'u öpmeye doyamadı

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.174
38.361
598
35
Dün akşam muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirilen Kristal Fare Ödül Töreni'ne Nur Yerlitaş damga vurdu.
Anasayfa > Medya > Nurella Barış Arduç'u öpmeye doyamadı
17 Kasım 2015 20:47

759721.jpg

Kiralık Aşk ekibi, en iyi dizi kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Ekibe ödülü Nur Yerlitaş verdi.

Nur Yerlitaş ödülü vermeden önce Barış Arduç'a "Tüm kızlar sana aşık, onların yerine seni öpmek istiyorum" dedi ve ardından Barış Arduç'u öpücüklere boğdu.

İşte o görüntüler...http://www.medyafaresi.com/haber/nurella-baris-arducu-opmeye-doyamadi/759721

zavallı barış:KK45:
Valla ya yazık günah :KK45: Benim tek hayran olduğum kişi kendisi, aşırı seviyorum ama gerçek hayatta görsem tokalaşırım sadece.İnsan olduğunu unutanlar var. Bu haber için demiyorum,kapalı bir hayranıyla olan resmini görmüştüm cidden acıdım adama.

Valla ya yazık günah :KK45: Benim tek hayran olduğum kişi kendisi, aşırı seviyorum ama gerçek hayatta görsem tokalaşırım sadece.İnsan olduğunu unutanlar var. Bu haber için demiyorum,kapalı bir hayranıyla olan resmini görmüştüm cidden acıdım adama.
İnsanlar kendilerini kaybediyorlar bazen :KK53:

Benim eşim biliyor ya çok sevdiğimi :KK22: Bir gün kafamı kıracak ama ne zaman:)
Amannn benım kı çok kıskanc filmini izlerlen dıyorum Allahım bu adamın neresını begenıyorlar ıyy dıyom :D
Begendımı söylesem ızletmezz :D :D

Amannn benım kı çok kıskanc filmini izlerlen dıyorum Allahım bu adamın neresını begenıyorlar ıyy dıyom :KK70:
Begendımı söylesem ızletmezz :KK70: :KK70:
Benim eşimin sakallarıyla onunki aynı,bir de filmdeki karakteri de aynı. Sana benzediği için seviyorum diyorum,oradan yırtıyor olabilirim,şaka da değil yani.Zaten anımsatmasa Barış Arduçu sevmezdim :KK45: Bir de eşim de izliyor diziyi,hayatında ilk defa dizi izlettirdim adama:KK53:

Benim eşimin sakallarıyla onunki aynı,bir de filmdeki karakteri de aynı. Sana benzediği için seviyorum diyorum,oradan yırtıyor olabilirim,şaka da değil yani.Zaten anımsatmasa Barış Arduçu sevmezdim :KK45: Bir de eşim de izliyor diziyi,hayatında ilk defa dizi izlettirdim adama:KK53:
Benım dızıler bır suru oldugu ıcın yeter arttııkk dedı ama ben izliyorum yınede :D Diyorum Kiralık aşkı açarsak masaj yaparım :D :D :D :D

Back
X