Nuri battal

Cicoz34

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
44
0
18
35
İstanbul
Kizlar bu doktor hakkinda ne dusunuyorsunuz.arkadasim olmustu 1.ameliyatini pek gzl yapmadi.arkdasim gidip skiyetini bildirdi 2.yi yapti kendisi.cok dogal ve minnacik oldu.ameliyat olan varmi kendisine

Kizlar bu doktor hakkinda ne dusunuyorsunuz.arkadasim olmustu 1.ameliyatini pek gzl yapmadi.arkdasim gidip skiyetini bildirdi 2.yi yapti kendisi.cok dogal ve minnacik oldu.ameliyat olan varmi kendisine

zaten 1 amelyatı guzel degıl demıssınız 2 de kurtarmıs foruma baktım doktor hakkında bılgı yok olanlar varsa yazarlar belkı :)

Ama arkadasimib kendisi ,ufalt kucult falan dmemis ,doktorda torpulemis dogal brakmis.arkdasim nargile cok icio ondanda ilk ameliyatta yamukluk olablir.2.sini harika yapmis cok dogal kucucuk hafif kalkik ve yamuklukk yok

Bende bu doktoru takip ediyorum. Kendisi ayne zamanda ressam. Ama çok pahalı ya. Bugün aradım,asistanı 4000€ dan başlıyor fiyat. Çok pahalı ya. Bir de randevu 250 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…