Nuri - İki Medeni İnsan Gibi - Kanal D

Amonra

Nirvana
Pro Üye
11 Şubat 2008
13.347
316
748
İstanbul
Nuri iki medeni insan gibi, Kanal D yeni dizisi; Meltem cumbul Oktay Kaynarca yeni dizide, Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’dan yeni dizi!

İki ünlü oyuncu sitcomda buluşuyor.

Meltem Cumbul, Kanal D’de ekrana gelecek “Nuri” adlı komedi dizisinde Oktay Kaynarca ile başrol oynamaya hazırlanıyor. Diziyi ‘Türk Malı’nın senaristi ve yönetmeni Tayfun Güneyer yazıp yönetecek. Projenin yapımcılığını ise Süreç Film’in sahibi Ali Gündoğdu üstlenecek. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak dizi için Tem Stüdyoları?nda 1200 metrekare alana büyük bir dekor kuruluyor. Dekorda Alaçatı’da bulunan bir pansiyonun birebir aynısı ve manzarası yapılıyor. Kaynarca ile Cumbul, 17-18 yaşlarında bir kızları olan, boşanmış ama birbirlerinden bir türlü kopamayan komik bir çifti canlandıracak. Kaynarca dizinin de ismi olan Nuri karakterine hayat verecek.

[video=youtube;JwpUNrJeDoY]http://www.youtube.com/watch?v=JwpUNrJeDoY[/video]
dizinin tanıtım fragmanı gayet eğlenceli

Son düzenleme:
umarım türk malı gibi saçmalamazlar ayrıca oktay kaynarca da inşallah adanalı da ki rolü gibi saçma sapan hareketler yapmak zorunda kalmaz

umarım türk malı gibi saçmalamazlar ayrıca oktay kaynarca da inşallah adanalı da ki rolü gibi saçma sapan hareketler yapmak zorunda kalmaz

oyuncuların kalitesi yapıma da yansırsa ailecek izlenebilecek bi sitcom olur diye düşünüyorum

bu tayfun güneyer in el attığı tüm işler çok rezil.bknz.yılan hikayesi,türk malı,adanalı.
yaptığını beğeniyor mu acaba?

bu tayfun güneyer in el attığı tüm işler çok rezil.bknz.yılan hikayesi,türk malı,adanalı.
yaptığını beğeniyor mu acaba?

evet canım katılıyorum sana hep bir abartı abuk subukluk var espriler çok uzun sürüo ve bayıo artık
yılan hikayesnde meltemin ve memolinin arkadşnın davranışları sanki hiçbirşeyi anlamayan cahil insanlar gibiydi o kadr cahil bir insan nasıl olurda polis olur gibi

aynı şey adanalı da oktay kaynarca çok iyi bir oyuncudur ama o dizide aynı şekilde hiçbirşeye uyum sağlamayan abuk subuk tavırları olan bir esprisiyi 15 dakikada bitiremeyen biriydi ve gülmekten çok sıkıyordu artık benim bildiğim tanıdığım polis vatandaşlarım bu kadar laubali saygısız ve dengesizce boş boş konuşan bireyler olamazlar son derece ciddi olmalıdırlar
ama işte komiklik abartlmış olarak yansıtılıyor bize

Türk malı aynı şekilde Türk malı diyerek asıl Türk milletinin cahil kültürsüz bilgisiz görgüsüz uyumsuz laubali saygısız biri olduğunu yansıtıyor çok ayıplıyorum illaki olanlar vardır ama bunu açık açık bakın Türk milleti bu kadr cahil bilgisiz görgüsüz demek milletine saygısızlıktan başka birşey değil

Son düzenleme:
yilan hikayesinden beri melteme antipatim var :63:
oktayada adanalida lama gibi tükürmelerinden sonra uyuz olmaya basladim :63:

meltemi pek sevmem ama bu kadinin yasi geldi artik ask dizilerine pek ikiside yaslandi komedi iyi olurda senaryo iyise tabi

Back
X