Bilmiyorum...cok etkilendimbende 10 sene önce kadar rahmetli babaannemi görmüştüm
bütün sülale oturuyoruz geliyo benim elimden tutuyo senin benle gelme vaktin geldi diyerek beni götürüyodu
kaç gün öleceğimi bekledim ama 10 sene geçti işte :))
bende iki sene önce nişanlıyken kendi cenazemi görmüştüm, çok etkilenmiştim yaa(( üstelik yanımda başka bi tabut daha vardı onun önündeki resmi görmedim ama eşimdi galibaa çünkü bütün rüyada onu arıyodum bulamıyodum
Off.. Hayirdir insallah(
Hayirli olsun. Insallah saglikli ve hayirli bi evlat olur :) baktim tabi bakmam mi itibar etmeyin boyle ruyalara turu seyler yaziyo ama insan etkileniyo iste..ama hala yaşıyorum üstelik de bu sürede evlendim şimdide doğuma gün sayıyorum bebiş bekliyorum :) bu işlere çok kafa yormicaksın canım içinden çıkamıyosun ben de günlerce düşündüm durdum gece yatarken sabahı görürmüyüm acaba diye düşüne düşüne uyudum. rüya tabirine baktınmı
Bekarim.17 yasindayim daha belki bu 17 onunla alakalidir simdi aklima geldi.. Insallah cok tesekkur ederimSakin ol , sakın kötüye yorma bak ne güzel elinde yemeni varmış.Bekarmısın ?Belki de bu evleneceğine , kına gecesine falan işarettir. Tarihte bir ayın 17 sinde oluverirmiş.
Hayırlara çıksın inşallah.
Hayirli olsun. Insallah saglikli ve hayirli bi evlat olur :) baktim tabi bakmam mi itibar etmeyin boyle ruyalara turu seyler yaziyo ama insan etkileniyo iste..
Haklisin.. Sabahki korkum gecti biraz da olsa. Allah razi olsun sagolsaol canım teşekkür ederim. genelde kötü rüyaları hayra yorarlar, sıkma canını herşey olacağına varır. bunları düşünüp de kendini yıpratma
Haklisin.. Sabahki korkum gecti biraz da olsa. Allah razi olsun sagol
Canım korkma, bak rabbim aslında her zaman rüya, gerçek bize ölümü hatırlatır.
Hatırlayalım ki kötü amellerimizi affettirme fırsatını kullanalım. Bol bol dua et. İbadet et.
Rüyanı suya anlat, hayra yor aksın gitsin....
Annem de dua bekliyodur senden dedi duyar duymaz.2 yasin okudum bagisladim. Zaten vefatindan beri her duamda katarim onu da...cok etkilendim ya valla er yada gec olacak ama ruyasindan bile cok etkileniyoruz elde olan bisey degil. Allah sonumuzu hayir etsinBende babaannemi görmüştüm.
Çok kötü bakıyordu bana.
Kızgın ve kırgın.
Sonra her gün Fatiha göndermeye başladım.
O şekilde rahatlattım kendimi.
Belki o rahmetli de senden Fatiha bekliyordur.
Oku ve ruhuna bağışla.
Annem de dua bekliyodur senden dedi duyar duymaz.2 yasin okudum bagisladim. Zaten vefatindan beri her duamda katarim onu da...cok etkilendim ya valla er yada gec olacak ama ruyasindan bile cok etkileniyoruz elde olan bisey degil. Allah sonumuzu hayir etsin
Çok iyi yapmışsın okurken benim de aklıma direk bu geldi .... Allah kabul etsin ....
Insallah cok sagolun.. Sabah onun icin erkenden kalktim..ruya dedim geri uyumaya calisiyodum ki 1-2 dakika gecmedi sela verilmeye basladi bide iyice korktum uyuyamadim sonra :)inşallah uzun yıllar yaşarsın canım böyle bir şeyi aklına getirme daha kötü olursun ama bence bu sana bi mesaj niteliğinde olabilir hani ölüm hatırlatılmış olabilir ona göre her adımını dikkatli at diye zaten çoğu insanın başına gelir rüyada başka şeylerde..bir de ışığı gördüm muhabbeti var ya oda aynı hesap :) sanırım rüyayı yeni gördün etkisi zamanla geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?