N'ypmaliyim?

Snmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2
0
86
Samsun
2senelik iliskimis war ben yurt disinda yasiorum o turkiede.. bu 2 sene icerisinde beni 2 kes aldatti.. herdefasinda hata yaptimmm simdi degerini biliorum dedi... bidaha olmijakk dedii.. ama neolursa olsun okadar seyden sonra guwenim cok sarsildi.. en ufak seydeee acaba yinemi aldatior diorumm.. onada cok baski uyguluorum buseferr kawgalarimis cok olioo.. Ama onu cok sewiYorum..

cok incindmm cokk uzduu cok yiprandmm amaa onsuzda olmior.. NeYapmaliyim benn :(

Yalan ve aldatma asla kadının ruhunu rahat bırakmıyor.Ne yazıkki bundan sonra o kavgaları hep yapacaksın engel olamayacaksın ve onun gitmesine neden olacaksın.
ınan bana onlar düzelsede hep bir kusur hep bir pay bulacaksın güvensizlik ne yazıkki asla törpülenemiyor

uzaktan olmuyo bu işler. zaten aldattı diyosun, ne işin var seni aldatan adamla be kuzum.

ya geçmişe bir sünger çekip, adamın tüm yaptıklarını unutacak ve dırdır etmeyeceksin.

ya da bugün kapıyı çarpıp çıkacaksın..

mutlu olmak için başka alternatifin yok gibi gözküyor..

valla seni rahatlatacak bişeyler söylemek isterdim ama...
zaten 2 defa aldatmış, bunu kabul de etmiş, 3. sünün olmayacağına kim inanır?
üstelik farklı ülkelerdesiniz ruhun bile duymaz, belkide 2, değil 5 di.
neden onsuz olmasın ki, yeni moda bi laf var ya, mezarlıklar vazgeçilmeyenlerle doludur diye, kimse vazgeçilmez değildir
bence bazı erkeklerde bu bi alışkanlık, öyle bıraktım deyince bırakılır mı bi alışkanlık?
:hulya:

Son düzenleme:
boyle biri icin uzulup yiprandigina degmez..madem devam ediyorsun dusunmeyeceksin,takmayacaksin herseyi..

bi atasözü vardı karşındaki kişi hata yaptıysa affettiysen suç ondadır 2 kez yaptıysa affettiysen suç sendedir die umarım bu cevabım sana yardımcı olur üzme kendini ayrılsan bile zaman her şeyin ilacıdır ileride daha güçlü olursun yasakkelime::teselli:

hadi birincisini affettin
2.sini neden affettin ki be canım
suc sende birazda
hem madem icinde suphe var devam etmen hata
seviyosun evet ama bu kadarda körlük olmaz ki
ayrılmalısın bence bile bile hatada yapma canım

Back
X