- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor zamanlar geçirmektesin ve alıp basını gitmek istiyorsun. herseyden vazgeçmek silmek hatta yetti artık der gibisin .bekle sakin ol ve gelecek büyük bir kısmet ve şans var. aklın duygusal konularda epeyce karışmış sanırım. Çevrende çok seçenek var ama kimin senin için daha iyi olacağına karar veremiyorsun. telefonla alacağın bir haber üzerine kısa bir yol yapacaksın. aklında bir uğurlu sayı olabilir ama 9 çıkmış fincanında bir kezde 9 rakamını dene bakalım belki sana uğur getirir. Sizin bir tuttuğunuz dileği aslında ben iki dilek olarak görüyorum ve ikisi içinde sevinc gözyaşınız olacak ayrıca iki guzel gelişmeyle birlikte olacak ve toplu bir para yada eşya alacaksınız bir haberiniz alacaksınız. bu haber ne ise siz maddi yada manevi büyük bir getirisi olacak. Yani mutluluğunuza ihtiyacını duyduğunuz bir alanda başka bir mutluluk getirecek desem daha doğru fincanına baktıgımda büyük bir gücü ayağının altında ve elinde bir ışıkla sanki en üste çıkmışsın. mevcut dilekleriniz ki iki tane bunlar hep birbirine bağlı. birinin gerçekleşmesi için diğerinin olması gerekiyor Sana verilen öğütleri tutman rahatlamanı ve üzerinde düşündüğün bir konuyu çözmeni sağlayacak. Fakat izlendiğinin ve dedikodunun yapıldığını da görüyorum. Bu konu da da dikkatli olmalısın.
aldım cnm 10 dk nı istiyorum :) yazacğm buraya :)buda benim falım cnm
teşekür ederim canım yüreğine sağlık peki bir şey sormak istiyorum yeni tanıştığım bri var onunla ilgli birşey görebiliyor musun falda
aldım cnm snnkinin falınıda ay inşalah bna tarotta bakarmısın rica etsem :) başlamasını istediğim bir ilşki vrda :)buda benimkini falı cnm senin sorunla ilgili çevrende biri var onun sana karşı duyguları başlamış.. ondan haberdar olacaksın, şaşıracaksın ve bu seni mutlu edecek sadece unlar var
buda benim falım cnm
aldım cnm snnkinin falınıda ay inşalah bna tarotta bakarmısın rica etsem :) başlamasını istediğim bir ilşki vrda :)
bakarım cnm tarot sen merak etme
sağol cnm :)))))))
aldım cnm 10 dk nı istiyorum :) yazacğm buraya :)
cnm bu benim falım
meraba canım. görünce bakmak istedim..
senin dileğin çok hızlı olucak biri hakkında bişey dilemişsin sanki eski sevgilinle ilgili uzaksınız ama konuşma orta yolu bulma durumu olucak.
gözyaşın var çok yakın zamanda içinin sıkılmasından ötürü olan.
sen senden kısa zayıf birini eziyosun bunu haksız yere yapıcaksın ama senin için bunu yapman gerek sanki.
çok dönen dedikodu var.
sen zayıf seninle aynı boylarda hatta biraz senden uzun erkek mi kız mı göremedim ama buna karşı bir savaş ilan etmen var.yani haklılığın ortaya çıkıcak senin ve çok mutlu olucaksın.
eski sevgilinle ilgili beklediğin bir durum var ve sen bu adamın kötü olduğu haberini alıcaksın ki bu adam gerçekten kötü durumda sıkıntıları iyice artmış.
canımcım kafanı kendin o kadar çok bulandırıyosun ki göremiyosun durumları..
aile ortamına dikkat et senin hakkında çok konuşuluyo.
işle ilgili bir yolun var ve bu yol kapalı ne yazık ki..
sen bu çocukla bir kaç aya konuşursun ama sen istemiceksin bunu tekrar.
başka bir erkeğin ilgisi var mı bilmiyorum ama yakın zamanda böyle bi haber gündeme gelicek..
erkek arkadaşının falı:
bu adam dans etmeyi sever mi eğlenceyi falan?
çünkü bu aralar kendini eğlence ortamına verecek bu kişi..
bu adamın ailevi sıkıntıları var işle ilgilide sıkıntıları var.
adında s yada e harfi olan birine özlem duyuyo bu adam.
bacak boyu uzun orta boylu saçları omuzlarında bir kıza özlemi var bunun.
bu adamın etrafında çok fazla insan var kendini yalnız hissetmiyo hiç sankii..
ama hayatı çok kötü karanlıkta saçma sapan şeylerle eğlenmeye çalışıyo sadece.
bu kadar görebildim
teşekr ederm cnm :)sen çok uzaktan çekmişsin fincanları pek göremedim.
sen çok sıkıntılısın çok fazla kafanı kurcalayan soru var.
seni izleyen kafası vücuduna göre büyükçe bir erkek var..
senin de beklediğin biri var ama ve bir erkekle 2 görüşmen var senin yakında biri.
canım senin sıkıntıların hemen geçmicek üzülüyosun baya ve ağladığın konular var.herkes kafanı kurcalıyo birşey diyo ve sen çok takıyosun bunlara.yapma bence böyle.
yolların kapalı hep senin o kadar karamsarsın ki çünkü.