nzz da kilo vermeye başlıyor :)

nzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
10
0
36
Ankara
Yıllardır kk takip ediyordum tüm türkiyedeki kadınların yaptıgı gibi. burda paylaşılan bilgileri kullanıyordum hep :) en büyük sorunum kiloma dışardan sonuç bulamayınca burada sizlere katılırsam bu işi yapabileceğime inandım. 25 yaşındayım 171 boyum var. kilom 66. bir spor salonuna kayıtlıyım aslında ama o kadar tembelim ki gitmiyorum hiç utanıyorum kendimden :( hadi bugün benim miladım olsun, sporum rejimim başlasın! sizler de bana destek olur olur mu? şimdiden teşekkürler :)

ilk günüm (12.12.2011)
sabah
  • çikolatalı süt
  • altınbaşak 5 adet
  • sütlü nescafe

şimdi öğlen ne yesem diye düşünüyorum. en büyük sıkıntım yemeğimi dışardan yemek zorundayım. çorba söyleyeyim diye düşündüm ama o da çok yağlıdır kesin. salata da kesmez acıkırım kesin ne yesem bilemedim. önerileriniz var mı?

öğlen salata ve çorba yapan biryerler kesin olmalı...
en kötü ihtimal evden termos içinde -500ml lik küçük olanlar- çorba getirebilirsin

eğer sen başarılı olacağına inanıyorsan başka kişilerin itelemesine gerek kalmaz;
inanmıyorsan başka kişilerin desteği de işe yaramaz;
bence basaracaksın

Canım mümkünse evden bişeyler getirebilirsin öglen yemek için..

Fakat sabah kahvaltın biraz ağır olmadımı sence çilotalı süt yerine açık şekersiz çay tercih et bence.. Öğlen büyük kase bir salata ye akşam üstüde şekersiz çay ile diyet bisküvi, galete vb.. şeyler yersen seni eve gidinceye kadar tutar

ilk günüm (12.12.2011)
sabah
  • çikolatalı süt
  • altınbaşak 5 adet
  • sütlü nescafe
şimdi öğlen ne yesem diye düşünüyorum. en büyük sıkıntım yemeğimi dışardan yemek zorundayım. çorba söyleyeyim diye düşündüm ama o da çok yağlıdır kesin. salata da kesmez acıkırım kesin ne yesem bilemedim. önerileriniz var mı?
hoşgeldin aramıza:3:
burayı takip ettiğine göre bizim sna gerekli desteği verebileceğimizin de farkındasındır herhalde:)
biz burada bir aile gibiyiz ve cok samimi dostluklar kuruyoruz umuyorum ki seninle de aynı oluruz
aslında kilon boyuna göre normal değerlerde
neden kilo vermek istiyorsun anlayamadım açıkcası...:44:
sanırım devamlı dışarıdasın...
sabah menün gerçekten cok az... altınbaşak paketini bitirebilirsin çünkü 1 pkt yaklaşık 2 dl ki bu da normal bir kahvaltı ölçüsü
yanında ne yiyebilirsin diye düşündüm de elma falan yesen??? mutlaka sebze veya meyve yemen gerekir ki özellikle sebze... salatalık falan atıştırsan?
öğlen de eğer dışarıda yiyeceksen, sıcak yemek tavsiye ederim. yağlı diyeceksin ki gerçekten yağlı oluyor tavsiyem suyunu yememen... yanına 1-2 dl ekmek bir de salata hatta yanına yogurt veya ayran da alsan süper olur... inan ki çok değil bu yazdıklarım, sağlıklı olması gereken şeyler...
2,5-3 saatte bir ara da yaparsan, ki bu meyve olabilir, ayran-yogurt falan olabilir ya da kuruyemiş olabilir ama ölçü önemli ölçü kendi avucun olmalı bir avucuna ne kadar kuruyemiş giriyorsa o kadarı senin için sağlıklı ölçüdür.
tuz ve şekeri hayatından mümkün oldgunca cıkartmanı öneririm yağ ve ekmek miktarını da azaltırsan ztn hem kilo verirsin hem de cok sağlıklı bir yaşam tarzın olur
başarılar diliyorum sevgilerimle...:16::16::16:

Canım mümkünse evden bişeyler getirebilirsin öglen yemek için..

Fakat sabah kahvaltın biraz ağır olmadımı sence çilotalı süt yerine açık şekersiz çay tercih et bence.. Öğlen büyük kase bir salata ye akşam üstüde şekersiz çay ile diyet bisküvi, galete vb.. şeyler yersen seni eve gidinceye kadar tutar
yok cnm bence az bile cunku bir pkt çikolatalı süt ki 200 ml kutu sanırım- yaklaşık 100-150 kalori civarında yani epey az yemiş
bu senin yazdıkların da evet diyete belki uygun gibi görünebilir ama cok az insan zafiyet geçirir ben hep bu şekilde beslenirdim ki bu yuzden 80li kilolara geldim az az yiye yiye... aç kalarak zayıflanmaz arkadaşlar tecrübeyle sabit...

hepinize çok teşekkür ederim öncelikle. şu anda ilk yapmam gereken midemi küçültmek sanırım. bu konuda ne yapabilirim? ev yemeyi yapan yerlere hiç güvenmiyorum ne yazık ki. şirketteki buzdolabını meyvelerim ve süt yoğurt için kullanabilirim diye düşünüyorum. özellikle salatalık olmak üzere bir alışveriş yapmam gerek :) light yogurt tadını cok sevmiyorum ama yemem gerek artık.

lily86 canım kilom normalmiş gibi duruyor ama vucudum sarktı çok yağlı kocaman göbeğim basenlerim falan. hem sıkılaşıp hem de kilo vermem şart. akşama platese de gitcem :) inanıyorum bu sefer olacak.

ilk günüm (12.12.2011)
sabah
  • çikolatalı süt
  • altınbaşak 5 adet
  • sütlü nescafe

böyle bir kahvaltı olmaz eğer sağlıklı kilo vereceksen tabi tekrar almıyacaksan sadece karbonhidrat almıssın kahvaltıda en son alacağın sey bu. önce protein almalısın yağ yakımın kolaylasssın. hazır ve islenmis gıdalardan uzak durmalısın. sekersiz türk kahvesi içmelisin neskafe yerine. bu seklide beslenirsen saldirma durumun ortaya çıkar ikindine doğru. glisemik indeksleri yüksek bunların acıktırır seni. ha zayıflarsın dayanırsan ama sağlıklı olmaz canım

hepinize çok teşekkür ederim öncelikle. şu anda ilk yapmam gereken midemi küçültmek sanırım. bu konuda ne yapabilirim? ev yemeyi yapan yerlere hiç güvenmiyorum ne yazık ki. şirketteki buzdolabını meyvelerim ve süt yoğurt için kullanabilirim diye düşünüyorum. özellikle salatalık olmak üzere bir alışveriş yapmam gerek :) light yogurt tadını cok sevmiyorum ama yemem gerek artık.

lily86 canım kilom normalmiş gibi duruyor ama vucudum sarktı çok yağlı kocaman göbeğim basenlerim falan. hem sıkılaşıp hem de kilo vermem şart. akşama platese de gitcem :) inanıyorum bu sefer olacak.
cnm öncelikle eğer boyle bir imkanın varsa değerlendir doldur dolabını kafana göre sevdiğin sebze meyvelerle, yogurt içinse light olmasına gerek yok bn yağlı yiyemediğim halde ki peynirim bile light- yogurt normal yağlı yogurt ve inan ki cok fark yok
bnm de kilo almaya, az yemeye ve sporsuzluğa bağlı sarkmalarım oldu bunun en önemli nedeni sporsuzluk
spor gerçekten cok etkili imkanın varsa pilates süper olur bn evdeyim ondan evde yapabileceğim egzersizleri yapıyorum...

Hoşgeldin tatlım
tabiki başarırız insan istedikten sonra neler başarıyo bi kiloyu mu veremicez:32: Bana da kilon normal geldi belki de sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var. Onu sa platesle emin ol halledersin şanslısın bence.

böyle bir kahvaltı olmaz eğer sağlıklı kilo vereceksen tabi tekrar almıyacaksan sadece karbonhidrat almıssın kahvaltıda en son alacağın sey bu. önce protein almalısın yağ yakımın kolaylasssın. hazır ve islenmis gıdalardan uzak durmalısın. sekersiz türk kahvesi içmelisin neskafe yerine. bu seklide beslenirsen saldirma durumun ortaya çıkar ikindine doğru. glisemik indeksleri yüksek bunların acıktırır seni. ha zayıflarsın dayanırsan ama sağlıklı olmaz canım

fikirlerin için teşekkür ederim. sabahları iş-ev arası cok uzak oldugu için bu şekilde kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum. önceden tost fln yiyordum o daha kötü bence.. verebileceğin örnekler var mı sabah proteini için? ben hemen küçük light sütle başlıyorum yarın :)

fikirlerin için teşekkür ederim. sabahları iş-ev arası cok uzak oldugu için bu şekilde kahvaltı yapmak zorunda kalıyorum. önceden tost fln yiyordum o daha kötü bence.. verebileceğin örnekler var mı sabah proteini için? ben hemen küçük light sütle başlıyorum yarın :)

Bende diyete yeni başlayanlardanım ve ilk ögrendiğim protein alımı (tabi abartmandan) yağ yakımını kolaylaştırıyormuş.... Protein açısından zengin bir iki örnek hiç fena olmaz benimde işime yarar gerçekten...

herkesin fikirleri ve yorumları o kadar değerli ki.. tekbaşıma olmadığımı bilmek çok hoşuma gitti. öğle yemeği için ton balıklı salata yedim. yağ koymayın demeyi unutmuşum, yarın ki salatam artık yağsız olacak. ilk gün böyle aksaklıklar olur değil mi?

herkesin fikirleri ve yorumları o kadar değerli ki.. tekbaşıma olmadığımı bilmek çok hoşuma gitti. öğle yemeği için ton balıklı salata yedim. yağ koymayın demeyi unutmuşum, yarın ki salatam artık yağsız olacak. ilk gün böyle aksaklıklar olur değil mi?

Olur olur laf aramızda bende rejimin ilk haftasında kocaman bir kase aşure yemiştim aöğle yemeğinden 2 saat sonra yedim ama diyede kendimi kandırmıştım :))))

biraz önce açlık bastırdı fena :( sakin olup bi bardak su içiyorum :) dişlerimi de fırçalayayım hatta, yabancı sitelerde okumuştum. bakalım işe yarayacak mı?

eveet :) akşam zeytinyağlı barbunya yedim yanına da bi kibrit kutusu kadar beyazpeynir :) sonra da spora gittim bi saat plates yaptım streching sonra da yarım saat yürüdüm koşu bandında :) midem hafiften bıdırdanıyor hemen uyursam bişey atıştırmadan süper olur!
iyi gecelerrr ilk günüm :)

heyooo günaydın ikinci güüün :) geç kaldım bugün çok da yoğunum şimdilik bi nescafeyle başladım birazdan yoğurtlu yulaf ezmesi yiyeceğim :) bu rejim çok etkiledi beni sanırım gece rüyamda kızarmış ekmeğe nutella sürerken buldum kendimi.. ki normalde çok yemem öyle şeyler :) kendimi çok kasmamaya karar verdim, hadi bakalım neler olcaak :)

bu rejim çok etkiledi beni sanırım gece rüyamda kızarmış ekmeğe nutella sürerken buldum kendimi.. ki normalde çok yemem öyle şeyler :) kendimi çok kasmamaya karar verdim, hadi bakalım neler olcaak :)

Çok normal bu tamamen psiklojik benim baklava ile hiç aram yoktur yani olsada olur olmasada ama yıllardır önünden geçtiğim pastanenin vitrinindeki baklavalar rejimden sonra gözüme batmaya başladı yıllardır vitrinde durur o baklavalar ama şimdi her önünden geçtiğimde içim gidiyor :52::52::52:

Çok normal bu tamamen psiklojik benim baklava ile hiç aram yoktur yani olsada olur olmasada ama yıllardır önünden geçtiğim pastanenin vitrinindeki baklavalar rejimden sonra gözüme batmaya başladı yıllardır vitrinde durur o baklavalar ama şimdi her önünden geçtiğimde içim gidiyor :52::52::52:

ay çok kötü bişey bu bu düşünce kafamda olduğu sürece kilo veremem ben :) vücudumu kandırıym azcık.. ben rejim yapmıyorm ki aa o da ne? :P

Back
X