- 13 Ocak 2020
- 46.643
- En iyi cevaplar
- 2
- 181.762
- 598
- 34
Sen de bana soyle bacım sonraNerde cikmis kim cikmis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de bana soyle bacım sonraNerde cikmis kim cikmis![]()
Yeni bi sey diil, sen biliyonSen de bana soyle bacım sonraKulaktan kulağa
![]()
He taamYeni bi sey diil, sen biliyon![]()
Eğer yasak olmasa benim bile birkaçı aklımda. Çok ilginç olaylar oldu cidden.Ben işin içinde yoktum bilemiyorum. Bu forum çoook işsiz yıllarca üye kalan ve son ana kadar şüphe çekecek bir vukuatı olmayan çok üyeler görmüş. Biz de eski üye arkadaşlarımızdan öğrendik. Konu ilgimi çekiyorsa girip yorum yazıp çıkıyorum sonra ne oldu ne bitti merak etmiyorum da hatırlamıyorum da.Binlerce üye binlerce konu var. Başka konular oku sen de var burda hikâyesi ilginç olan baska insanlar da.
Ayrıca meslekle ilgili değil olaylar da kişilerle ilgili.
Doğrudur ben 1 senedir bana denk gelenleri bilebiliyorum sadece. Zaten sürekli de banlanırdım ben ancak yetisebildiğim kadar.Eğer yasak olmasa benim bile birkaçı aklımda. Çok ilginç olaylar oldu cidden.Hatta biz bir ara merak edilen üyeler ile ilgili topik açmıştık ama yasak olduğu için kapatıldı. Bazılarını unutmuşum ben de arkadaşlar yazınca hatırlatmıştım.
@GokcenKatun 'un talebi üzerine konu yorumlara kapatılmıştır.
Şunu da yazmadan geçemeyeceğim zira konuyu kapatmak için topiğe tıkladığımda gözüme çarptı ve şikayet raporlarına bakarken henüz şikayet gerekçelerini incelemiş olmasam bile bu konuyla ilgili şikayetlerinde olduğunu gördüm.
Bir üyeye açtığı konusuna inanabilirsiniz de inanmayabilirsiniz de, her üyelik ve her konu gerçektir diyemeyiz, bunun garantisini yönetim dahi veremez ama gerçek olanla olmayanı "inanmadım, bu konu kesin fake" yazarak ayırt edemezsiniz, fake yazarak diğerlerinin aklına şüphe tohumları ekersiniz ve konu gerçeklerden uzaklaşıp şüphelerin dile getirildiği bir konu haline gelir.
Üye ve konusu gerçekse de bir hemcinsinizi dertleşmeye, tavsiye almaya ihtiyacı olduğu bir dönemde kırar incitirsiniz.
Konulara inanmadığınızı yazmak yerine şikayet et'e basarak rapor etseniz, incelenir gerekirse üyelik askıya alınır iletişime geçmesi sağlanır, şüpheler giderilir ama sizler çoğunlukla bunu yapmıyorsunuz.
Bu konu ve üye gerçek mi? Bunu bilemem ama GokcenKatun'un site iletişimden üyeliğini teyit etmesini isterim, ayrıca size bir şey diyeyim mi?
Bu konu gerçek mi değil mi teyit edilir ama fake olduğundan zerre şüphelenmediğiniz başka bir konu fake bence, bu sebeple sessizce gereken yapılmıştı, o üyeye epey üzüldünüz neredeyse üzüntüsünü içinizde hissettiniz asla gerçekliğini sorgulamadınız zira üye bazı duygularınıza o kadar güzel dokundu ki fake olacağı aklınızdan bile geçmedi.