canım nasıl yani annesi vefat etmiş ama bu facelerde mi dolanıyo anlamadım ben şimdi.
Kötü bir durum gercekten :44: o seni istemese bile böle zor gününde yanında oldugunu göster tabiki. önce ara konus. '' bn hep yanındaym üzülme diyemiyecem,sonucta annen tabiki insan ister istemez üzülür ama hayat dewam edio annen senin üniyi kazanmanı isterdi sende elinden geleni yap annen için bırakma kendini'' fln de cnm. eger acmıorsa da bu dediklerimi yada buna benzer konusmayı mesajla yaz..
anladım evet yanında olduğunu hissettir hatta bence gidebilirsen bi uğra derim başsağlığı dile. bilmiyorum tabi ama telefonla msjla ne kadar destek olabilirsin ki. kolay bişey değil annesini kaybetmiş sonuçta. o istemese de sen desteğini esirgeme canım. onun için yapabileceğin en iyi şey şimdilik bu olur.
haklısın canım.. dün buna benzer 3 uzun mesaj attım zaten ama bugunde yazıcam aynı bu dedklerını.. acaba bugun beklesemde yarn mı atsam blmıorm bugn annesinn cenazesi kalkıor
tek bir msj atsan ve oda.. Dualarım seninle kalbimdesin ... bence daha uygun olurdu. İnsan sevdiğini kaybedince sözlerle ilgilenmze. .. Dua et onun ve annesi için. Annesi için bence yasin oku. Bol bol dua et.
Allah sabır versin. hem sana hem ona...
tek bir msj atsan ve oda.. Dualarım seninle kalbimdesin ... bence daha uygun olurdu. İnsan sevdiğini kaybedince sözlerle ilgilenmze. .. Dua et onun ve annesi için. Annesi için bence yasin oku. Bol bol dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?