O annesini kaybetti ve sanırım bende onu kaybettim.. nolur yardım edin acı cekiyorum!

orion00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
37
0
86
Ankara
Kızlar ben sevgilimle ayrldgmda benı engellemıstı ve barsktktan snra engelımı kaldırmadı ztn facemı dndrcam dedi dondurdu ertesı gn actı nıe actn dedm dur dndrym dedi bi baktm ertesi gun yıne acmıs
bende işgillendim ben salak değilm ayrldk fln dedm
snrada bana aynen şöle cvb veri : ''annemi kaybettim senle ugrasamam simdi bb.'' bende hep yanındaym fln dedm snra 3 msj attm up upuzun ödemeli aradı zaten smsi yoktu o msjı abisinden atmıstı.. bende çağrısını kabul ettim bi kere caldı sonra kapattı mesgüle aldı. zaten annesi kanserdi ve kadın vefat etti onun durumunu tahmin edebiliyorum ne yapmam gerek belkide artık aşk la falan uğraşmak istemeyecek zaten bu sene üniversite sınavına girecek.. ne yapmam gerekiyor annesi dün vefat etti ve ben simdi hiç msj atmıyımmı yoksa aryımmı ne yapcagımı sasırdım elim ayağım dolandı lütfen akıl verin! :14:

canım nasıl yani annesi vefat etmiş ama bu facelerde mi dolanıyo anlamadım ben şimdi.

canım nasıl yani annesi vefat etmiş ama bu facelerde mi dolanıyo anlamadım ben şimdi.

canım zaten annesi kanserdi 2 aydır. bana dioduki annem hastayken faceyi falan acasım gelmıor dondurcam faceyi fln diordu ama baktım açmıs facesini işte.. ve bu arada bende engelliyim.. annesi dün vefat etmiş işte.. faceside hala acık.. ben bi arkadasımın facesinden eklemştm onu takip amaclı ama istek hala beklemede.. annesinn vefatından sonra yıkılmıştır biliyorum ama benim ne yapmam gerek şimdi.. kızamıyorum da o face işine suan onun durumu daha önmlı gzmde off :5:

Kötü bir durum gercekten :44: o seni istemese bile böle zor gününde yanında oldugunu göster tabiki. önce ara konus. '' bn hep yanındaym üzülme diyemiyecem,sonucta annen tabiki insan ister istemez üzülür ama hayat dewam edio annen senin üniyi kazanmanı isterdi sende elinden geleni yap annen için bırakma kendini'' fln de cnm. eger acmıorsa da bu dediklerimi yada buna benzer konusmayı mesajla yaz..

Kötü bir durum gercekten :44: o seni istemese bile böle zor gününde yanında oldugunu göster tabiki. önce ara konus. '' bn hep yanındaym üzülme diyemiyecem,sonucta annen tabiki insan ister istemez üzülür ama hayat dewam edio annen senin üniyi kazanmanı isterdi sende elinden geleni yap annen için bırakma kendini'' fln de cnm. eger acmıorsa da bu dediklerimi yada buna benzer konusmayı mesajla yaz..

haklısın canım.. dün buna benzer 3 uzun mesaj attım zaten ama bugunde yazıcam aynı bu dedklerını.. acaba bugun beklesemde yarn mı atsam blmıorm bugn annesinn cenazesi kalkıor :5:

anladım evet yanında olduğunu hissettir hatta bence gidebilirsen bi uğra derim başsağlığı dile. bilmiyorum tabi ama telefonla msjla ne kadar destek olabilirsin ki. kolay bişey değil annesini kaybetmiş sonuçta. o istemese de sen desteğini esirgeme canım. onun için yapabileceğin en iyi şey şimdilik bu olur.

anladım evet yanında olduğunu hissettir hatta bence gidebilirsen bi uğra derim başsağlığı dile. bilmiyorum tabi ama telefonla msjla ne kadar destek olabilirsin ki. kolay bişey değil annesini kaybetmiş sonuçta. o istemese de sen desteğini esirgeme canım. onun için yapabileceğin en iyi şey şimdilik bu olur.

yani klasik seyleri demekten baska carem yok.. üzülme hayat devam ediyor hepimiz sonunda ölmiycekmiyiz.. sen güçlü ol beraber üstesinden geleblrz vs.. evet bunları dicem..

haklısın canım.. dün buna benzer 3 uzun mesaj attım zaten ama bugunde yazıcam aynı bu dedklerını.. acaba bugun beklesemde yarn mı atsam blmıorm bugn annesinn cenazesi kalkıor :5:

esranın dedigi gibi cenaze bugunse bugun gidebilirsn cenazeye cnm. ama unutma bugunden cok bundan sonrası önemli onun için hayata tutunması için.:44:

annesi ölmüş onun acısıyla böyle demiş olabilir onu yanlız bırakma destek ol yani üstüne çok gitme onun acısıyla sen zarar görürsün o yüzden bekle

tek bir msj atsan ve oda.. Dualarım seninle kalbimdesin ... bence daha uygun olurdu. İnsan sevdiğini kaybedince sözlerle ilgilenmze. .. Dua et onun ve annesi için. Annesi için bence yasin oku. Bol bol dua et.
Allah sabır versin. hem sana hem ona...

tek bir msj atsan ve oda.. Dualarım seninle kalbimdesin ... bence daha uygun olurdu. İnsan sevdiğini kaybedince sözlerle ilgilenmze. .. Dua et onun ve annesi için. Annesi için bence yasin oku. Bol bol dua et.

çok haklısın canım.. saol tatlım amin.. amin..:14:

Arkadaşım telefonla ulaşmak yerine , yanında olmayı tercıh edin.Yanına gidin.Aşkı meşki rafa kaldırın bi süre..İnsanlık namına..zor günde sizi yanında görmek biraz daha iyi hissetmesini sağlayabilir.. üniversiteye hazırlandıgına göre daha ergenlik döneminde belliki..oraya buraya bakması, kafasının dağılması normal geliyo benim gözümde..toparlamasına yardımcı olun ve destegınızi hiç esirgemeyin lütfen.

Annemi kaybettim, seni engelleyip face açtım. Beni mazur gör... Bu mu yani?

Back
X