O benim ona olan sevgimden,ilgimden rahatsiz(((LUTFEN KIZLAR YARDIM EDIN...

Kalbimin_Aynasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
82
0
36
İstanbul
Ben sinifta bir cocuga asigim.Ve o benim ona olan askimdan ilgimden cok rahatsiz.Onunla kac kere konusduk ve o bana "Ben senden uzak durmaya calisiyorum ve sende benden uzak dur"dedi.Ama maalasef aklim mantigim evet rahat birak olmaz böyle diyor,onu gördugum zamansa kalbime söz geciremiyorum.Kendimi kaybediyorum.Cocuk benimle karsilasmamak icin göz göze gelmemek icin elinden geleni yapiyor.ALLAH kahretsin benim yanimda oturan sinif arkadasim 1 aydir yurtdisinda ve maleseef yer degistiremedigimizde yalniz oturuyorum konusacagim ilgimi baska yöne yöneltecegim biri yok.Ve ben ona bakmakdan kendimi alamiyorum.Cocuk o kadar rahatsiz ki arkadaslariyla dogru durust konusamiyor bile.Benimle göz.göze gelmemek icin saatlerce yere bakiyor.Onu bu kadar rahatsiz etdigim icin cok uzgunum.Birde dun duydumki o siniftan baska bir kiza asik yada hoslaniyor.Herneyse artik herkese mutluklar dilerim.Ama benim ondan vazgecmem lazim bunu tum kalbimle istiyorum.Ilgimi nasil baska yöne yöneltebilirim,kendimi nasil oyalayabilirim?Ona ilgimi dagitmak onu dusunmemek icin.

bir kız bu kadar gurursuz bu kadar güçsüz olmamalı bence oglan acıkca söylemiş istemiyorum demiş.
senin le karşılaşmamak için neler yapmış sen de hala peşindemisin bu yüzsüzlüktür aşkımdan ölsemde biri bana böyle yapacak bende ona senin gibi yapacam he ?
bak güzelim toparla kendini. bu resmen gurursuzluk eziklik. güçsüzlük. ya başkasından hoşlanıyormuş neden rahat vermiyorsun.
aşk iki kişi karşılıklı ise güzeldir o da senden hoşlanmak sevmek zorunda değil mecbur vazgeceksin başka caren mi var ömür boyu ona mı takılacaksın sanki anlaşılan yaşın daha çok küçük biraz ağır konuştum ama bu söyleidklerimi bir düşün vazgeç sundan güçlü ol biraz ya :31:

bir kız bu kadar gurursuz bu kadar güçsüz olmamalı bence oglan acıkca söylemiş istemiyorum demiş.
senin le karşılaşmamak için neler yapmış sen de hala peşindemisin bu yüzsüzlüktür aşkımdan ölsemde biri bana böyle yapacak bende ona senin gibi yapacam he ?
bak güzelim toparla kendini. bu resmen gurursuzluk eziklik. güçsüzlük. ya başkasından hoşlanıyormuş neden rahat vermiyorsun.
aşk iki kişi karşılıklı ise güzeldir o da senden hoşlanmak sevmek zorunda değil mecbur vazgeceksin başka caren mi var ömür boyu ona mı takılacaksın sanki anlaşılan yaşın daha çok küçük biraz ağır konuştum ama bu söyleidklerimi bir düşün vazgeç sundan güçlü ol biraz ya :31:

Cok haklisin bacim ben sana tamamen katiliyorum ama ben cok fazla duygusal insanim bir tek askta böyle duygusal degilim ben duygularimi bastiramiyorum yani böyle biriyim.Ama görmezden gelmek o kadarda kolay degilki.Onun yaninda oturdugu takildigi bir suru arkadasi var.Kendini bir sekilde oyaliyor ama ben yalnizim.Onun icin onu unutmam icin bir cözum bulmam lazim birseylerle oyalanmam lazim.

Cok haklisin bacim ben sana tamamen katiliyorum ama ben cok fazla duygusal insanim bir tek askta böyle duygusal degilim ben duygularimi bastiramiyorum yani böyle biriyim.Ama görmezden gelmek o kadarda kolay degilki.Onun yaninda oturdugu takildigi bir suru arkadasi var.Kendini bir sekilde oyaliyor ama ben yalnizim.Onun icin onu unutmam icin bir cözum bulmam lazim birseylerle oyalanmam lazim.

hımm o zaman kendine her daim oyalanacak bir şey ler buraya gel sıkıldığında ders çalış kitap oku müzik dinle filim izle .
alışveriş yap sürekli kafanı dağıtmaya çalış kızçem o zaman emin ol zamanla unutursun

hımm o zaman kendine her daim oyalanacak bir şey ler buraya gel sıkıldığında ders çalış kitap oku müzik dinle filim izle .
alışveriş yap sürekli kafanı dağıtmaya çalış kızçem o zaman emin ol zamanla unutursun
Yok ya ben disaridan fln bahsetmiyorum benim okulda oyalanack birseylere ihtiyacim var.Cunki karsimda oturuyor iyice konsentrasyonum bozuluyor.

Kendi kendine bir oyun oyna.
Bakalım onu yok sayabilecek misin?
Kaç gün yok sayacaksın?
Her gün bunu kendine tekrarla.
Ona bakmadığın,onunla ilgilenmediğin her günün akşamında kendini ödüllendir.
Sonunda zaten yokluğuna alışıp tanımamaya başlarsın..

Kendi kendine bir oyun oyna.
Bakalım onu yok sayabilecek misin?
Kaç gün yok sayacaksın?
Her gün bunu kendine tekrarla.
Ona bakmadığın,onunla ilgilenmediğin her günün akşamında kendini ödüllendir.
Sonunda zaten yokluğuna alışıp tanımamaya başlarsın..
Sen oynadin mi böyle bir oyunu?Ise yaradim mi gercekten?

Gerçeği kabullenmekten başka çaren yok senin peşinde olan rahatsız eden bir erkek olsa nasıl olurdu ? Bir şeyler ile oyalanmam lazım diyorsun ama dikkat et yağmurdan kaçarken doluya tutulma senin senden başka kimseye ihtiyacın yok mantığının ağırlığını koyma vaktin aslında.

ben sinifta bir cocuga asigim.ve o benim ona olan askimdan ilgimden cok rahatsiz.onunla kac kere konusduk ve o bana "ben senden uzak durmaya calisiyorum ve sende benden uzak dur"dedi.ama maalasef aklim mantigim evet rahat birak olmaz böyle diyor,onu gördugum zamansa kalbime söz geciremiyorum.kendimi kaybediyorum.cocuk benimle karsilasmamak icin göz göze gelmemek icin elinden geleni yapiyor.allah kahretsin benim yanimda oturan sinif arkadasim 1 aydir yurtdisinda ve maleseef yer degistiremedigimizde yalniz oturuyorum konusacagim ilgimi baska yöne yöneltecegim biri yok.ve ben ona bakmakdan kendimi alamiyorum.cocuk o kadar rahatsiz ki arkadaslariyla dogru durust konusamiyor bile.benimle göz.göze gelmemek icin saatlerce yere bakiyor.onu bu kadar rahatsiz etdigim icin cok uzgunum.birde dun duydumki o siniftan baska bir kiza asik yada hoslaniyor.herneyse artik herkese mutluklar dilerim.ama benim ondan vazgecmem lazim bunu tum kalbimle istiyorum.ılgimi nasil baska yöne yöneltebilirim,kendimi nasil oyalayabilirim?ona ilgimi dagitmak onu dusunmemek icin.

offfff :43::14:

Ona her baktığında kendini onun yerine koy, sen olsan sürekli seni rahatsız eden biri olsa ne düşünürdün?
Maalesef istemiyorsa yapacak bir şey yok canım.

Çok zor bir durum gerçekten. İlginizi başka şeylere vermeye çalışın,
mümkün olduğu kadar da onun görüş mesafenizde olmadığı yerlere oturun...
:26:

Senin hoşlanmadığın, itici geldiği biri sürekli ilgi gösterse bakışlarından varlığından rahatsız olmaz mısın?
Kendini onun yerine koy ve ne kendine ne de ona eziyet etme:34:

Bide dövseydiniz konu sahibini.. Aşk her zaman iki kişilik yaşansaydı aşk acısı diye bir şey olmazdı dolayısı ile bütün o şiirler kitaplar filmlerde olmazdı. Yaşı çok genç ve ben o kişiyi nasıl ayartabilirim diye değil de ondan nasıl vazgeçebilirim diye yardım istemiş, böyle yardım isteyen birisine söylenecek son sözler bunlar..

Lale arkadaşımıza katılıyorum onun söylediği yöntemi denemen iyi sonuçlar verebilir..
Umarım bir gün karşılık bulduğun sevip sevileceğin daha güzel aşklar yaşarsın..

Aslında zor bir durum falan değil durumları zorlaştıran bizleriz
Sen birinden hoşlandın oda seni istemedi durum bu kadar basit aslında
Aynı şey sanada olabilirdi birisi senden çok hoşlanabilirdi sen onu istemezdin
Dünyanın sonu değil ya ... :ssz:

Bide dövseydiniz konu sahibini.. Aşk her zaman iki kişilik yaşansaydı aşk acısı diye bir şey olmazdı dolayısı ile bütün o şiirler kitaplar filmlerde olmazdı. Yaşı çok genç ve ben o kişiyi nasıl ayartabilirim diye değil de ondan nasıl vazgeçebilirim diye yardım istemiş, böyle yardım isteyen birisine söylenecek son sözler bunlar..

Lale arkadaşımıza katılıyorum onun söylediği yöntemi denemen iyi sonuçlar verebilir..
Umarım bir gün karşılık bulduğun sevip sevileceğin daha güzel aşklar yaşarsın..

Ay INSALLAH mutlaka denicem.Cok tesekkur ederim anlayisin icin beni cok mutlu etdin))

Back
X