- Konu Sahibi Kalbimin_Aynasi
Ben sinifta bir cocuga asigim.Ve o benim ona olan askimdan ilgimden cok rahatsiz.Onunla kac kere konusduk ve o bana "Ben senden uzak durmaya calisiyorum ve sende benden uzak dur"dedi.Ama maalasef aklim mantigim evet rahat birak olmaz böyle diyor,onu gördugum zamansa kalbime söz geciremiyorum.Kendimi kaybediyorum.Cocuk benimle karsilasmamak icin göz göze gelmemek icin elinden geleni yapiyor.ALLAH kahretsin benim yanimda oturan sinif arkadasim 1 aydir yurtdisinda ve maleseef yer degistiremedigimizde yalniz oturuyorum konusacagim ilgimi baska yöne yöneltecegim biri yok.Ve ben ona bakmakdan kendimi alamiyorum.Cocuk o kadar rahatsiz ki arkadaslariyla dogru durust konusamiyor bile.Benimle göz.göze gelmemek icin saatlerce yere bakiyor.Onu bu kadar rahatsiz etdigim icin cok uzgunum.Birde dun duydumki o siniftan baska bir kiza asik yada hoslaniyor.Herneyse artik herkese mutluklar dilerim.Ama benim ondan vazgecmem lazim bunu tum kalbimle istiyorum.Ilgimi nasil baska yöne yöneltebilirim,kendimi nasil oyalayabilirim?Ona ilgimi dagitmak onu dusunmemek icin.