O boşanmış ben bekar ama çok seviyorum.

Tiptip

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
23
1
1
33
İkimizde 26 yaşındayız. Kız sanırım vajinu mus hastasıymış ilişkiye girememişler. 3 ay sonra bundan ayrılmış. Evine yollamış işte. 1 yıl iddet süreesinden dolayı boşanamadılar dava açılalı 5 ay olmuş martta ilk mahkeme sizce boşar mı hakim hemen kız tarafı maddi manevi tazminat talebinde bulunmuş. 2017 de evlenmişler ayrıca ben de bu geçtiğimiz eylülde tanıdım onu çok seviyorum

İkimizde 26 yaşındayız. Kız sanırım vajinu mus hastasıymış ilişkiye girememişler. 3 ay sonra bundan ayrılmış. Evine yollamış işte. 1 yıl iddet süreesinden dolayı boşanamadılar dava açılalı 5 ay olmuş martta ilk mahkeme sizce boşar mı hakim hemen kız tarafı maddi manevi tazminat talebinde bulunmuş. 2017 de evlenmişler ayrıca ben de bu geçtiğimiz eylülde tanıdım onu çok seviyorum
Eşi vajinismus diye bosayan adamdan hayır gelmez önce bunu kesinlikle aklından çıkarma .çünkü bu bi hastalık ve tedavisi var ya da eş olarak hayal ettiğiniz kişi size yalan söylüyor ki ikisi de çirkin .

Evine yollamış cümlesi çok kaba geldi bana.. Evlendiğin kadın sırf vajinismus diye evine yollamak da ne bileyim..
Bana tam vajinusmus demedi ben öyle tahmin ediyorum bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş.

Eşi vajinismus diye bosayan adamdan hayır gelmez önce bunu kesinlikle aklından çıkarma .çünkü bu bi hastalık ve tedavisi var ya da eş olarak hayal ettiğiniz kişi size yalan söylüyor ki ikisi de çirkin .
. bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş hani zaten ailesi de çocuğa sabret falan demiş. Ne ilişki yaşanmış ne de araları varmış soğuklarmış birbirine karşı.

Evine yollamış cümlesi çok kaba geldi bana.. Evlendiğin kadın sırf vajinismus diye evine yollamak da ne bileyim..
bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş yani ben dedim o şekilde. O demedi. Yani çok denemiş ama yorulmuş. Kız sürekli tavırlıymış yemek yaparmış bunun önüne kor başka yere çekilirmiş konuşmazmış falan buna tak etmiş en son. Ayrıca beni istemeye de geldiler ailesi de aynısını söyledi. Büyük bir problemmiş kız hala bakire

. bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş hani zaten ailesi de çocuğa sabret falan demiş. Ne ilişki yaşanmış ne de araları varmış soğuklarmış birbirine karşı.

birde kıza sor bakalım gerçekler bunlar mı

bir kere denemişler olmamış sonra kız hep kaçmış ondan bu da 3 aya kadar sabretmiş sonra pes etmiş biliyorum ama o zaten bana vajinusmus demedi anlattığına göre ben zaten anladım kız hep kasılıyprdu bir türlü girmedi sonrasında hep bir daha denemek istediğimde kaçtı benden dedi. Soğuk soğuk davranıyormuş falan filan. Beni istemeye geldiğinde ailesi de babası da dedi. Evlilik oldu ama aile olunamadı diye

birde kıza sor bakalım gerçekler bunlar mı

Kızı tanımıyorum ama ailesi yani babası çok temiz bir insan o da babama dedi böyle böyle diye. Bilmiyorum sanki doğru gibi. Hatta mahkemede nafaka vermek bile istemiyor kıza baksınlar bakire olmadığını görürler zaten diyor.

Kızı tanımıyorum ama ailesi yani babası çok temiz bir insan o da babama dedi böyle böyle diye. Bilmiyorum sanki doğru gibi. Hatta mahkemede nafaka vermek bile istemiyor kıza baksınlar bakire olmadığını görürler zaten diyor.

boşanana kadar bence uzak dur
boşansın ondan sonra bakarsın olaylar nasıl gelişıyor
hakkında hayırlısı

Geçen “ittirmiş” diyen sen miydin?

Belaya yürüyosun resmi olarak boşanmamış sadakat bağlılığı devam eden biriyle birliktesin, adam eşiyle ilgili özel bilgileri 3. Şahıslarla paylaşıyor, ..... her yerden dökülüyo bu iş yazık gençler bilgili artık diyoruz ama pratikte görülen bi bilinç yok.

konu başlığında boşanmış yazıyorsunuz yazı içeriğinde de boşanmamış diyorsunuz sizin iş baştan kara olmuş .

Diger konularina bakarsaniz insan sadece Allah yardimcisi olsun diyor.

Back
X