O bu kadar kırıcı olabiliyorken ben neden söylediğim tek sözün ceremesini 1 hafta çekebiliyorum

Ruhdelisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
33
7
1
34
Selam kızlar buralarda yeniyim ama takipciydim en sonunda da ben de yazayım bari dedim sıkıntım eşimle 26 yaşındayım ve eylül sonu 1 yıllık evli olacağım..nasıl anlatılır bu birikim nasıl dile gelir bilmiyorum çünkü genellikle mantik insanı olmama rağmen bu sefer kalp Fena halde kırık..Eşim tam anlamıyla titizlik hastası ve mukemelliyetci bir adam..ilk aylar ortak yaşam alanı düzeni yüzünden cinsellikten uzak kalıyorum çünkü sen daha benim düzenime alisamadin huzurum yok canım istemiyor dedi uzaklaştı diğer aylar kaynana kayinpeder muhabbeti oldu uzaklaştı..eve geldiğinde ev yüzey temizleyici kokuyorsa o gün üstüme saldiriyor şimdi de cinsel anlamda sıkıntın var ben de tatmin olmak istiyorum dedim diye uzaklaştı ne yapmam gerekiyor bilmiyorum hep bi bahane yorgunum hastayım uykum var..şimdiden teşekkür

Sadecw başlığı okuyp yorum yazıyorum. Çünkü kendinizi savunamıyorsunuz. Hep karşınızdakini haklı görüyorsunuzdur

takıntı hastalığı var gibi daha önce doktora gidip teşhis konuldu mu acaba ? konulmadıysa psikiyatriye gitmesi gerekiyor ilaç takviyesi alarak bu durumu biraz aşabilir temizliği kendiside yapıyor mu yoksa sadece sizden mi bekliyor ? alıp karsınıza neden böylesin dediğinizde ne cevap veriyor

Titiz insanların deterjan kokusunu sevmesi gerekmiyor mu ya? :KK14:
Eğer yanlış anlamadıysam o manada söylememiş konu sahibi, yani ev temiz kokuyorsa sevişiyorlar. Kokmuyorsa sevişmiyorlar.:kahve:

takıntı hastalığı var gibi daha önce doktora gidip teşhis konuldu mu acaba ? konulmadıysa psikiyatriye gitmesi gerekiyor ilaç takviyesi alarak bu durumu biraz aşabilir temizliği kendiside yapıyor mu yoksa sadece sizden mi bekliyor ? alıp karsınıza neden böylesin dediğinizde ne cevap veriyor

Dr a gitmesi gerektiğini söyledim böyle mutlu olduğunu benim de olmam gerektiğini söylüyor ama mutfak kulplarini bile hergün gelip siliyor bazen stresliyse mesela evi de topluyor beni kıran ise tüm bunları yaparken beni ezmesi yani ben herkes gibi temizlik yapıyorum ama ona göre pisim

Sadecw başlığı okuyp yorum yazıyorum. Çünkü kendinizi savunamıyorsunuz. Hep karşınızdakini haklı görüyorsunuzdur

Aslında onu da hakli görmek istiyorum çoğu kez anlamaya çalışıyorum ama o beni kırdığında o sıkıntı sürmuyor ben unuturum unutmasamda bu evlilik bunu yapmalıyım ama o bunu yapmıyor hatta yakınlaşma konusunu bile 1 hafta önce kurduğum cümleye bağlıyor neden kaçıyor bilmiyorum

Tane tane anlatsaydın ya gülüm , attığın başlıkla anlattıkların apayrı

Yeterince kırıcı bence olanlar..son dönemde de benim kırdığım nokta tatmin olmak istiyorum demekmis şimdi de bunu o takıyor..ama durmadan taktiğini solemiyor bi kere söyledi üzerinden süre geçti sonra bişey yok gibi yaşıyoruz hayatı yine aynı muhabbet olursa yorgunum uykum var diyor bende diyorum ki o zaman onun o zamanında ettiği kırıcı cümleleri ben niye sindirdimm..kendimi gurursuz gibi hissediyorum

Dr a gitmesi gerektiğini söyledim böyle mutlu olduğunu benim de olmam gerektiğini söylüyor ama mutfak kulplarini bile hergün gelip siliyor bazen stresliyse mesela evi de topluyor beni kıran ise tüm bunları yaparken beni ezmesi yani ben herkes gibi temizlik yapıyorum ama ona göre pisim

sizde ona hasta olduğunu söyleyin çünkü gerçekten hasta ezdirmeyin kendinizi ya güzellikle gider doktora ya da zorla bir şekilde gönderin yüzde 90 takıntı rahatsızlıgı var çünkü

Söylediğiniz şeyi sadece başlığı okuyarak yorum attığınızı düşünerek düşündüm çok mantıklı bi cvp vermissiniz sizi anlıyorum ama sanırım ben böyle hissetmiyorum bu yapısal bişey o kindar ve ben değilim o inatçı ben değilim ya da o mantıksız ben değilim gibi bi çok sebep varken neden karşımdaki haklı görmeyi düşünerek bu başlığı açmış olabilirim..Yorum icin tesekkur

sizde ona hasta olduğunu söyleyin çünkü gerçekten hasta ezdirmeyin kendinizi ya güzellikle gider doktora ya da zorla bir şekilde gönderin yüzde 90 takıntı rahatsızlıgı var çünkü

Ya konuşmaktan anlatmaktan git demekten tek cümle ettim diye trip çekmekten yoruldum acaba cinselliğe vurma sebebi de bu hastalığı mi yani direk ve net etkili mi Dr a kendim gittim ben hastayı gormeliyim dedi

Ya konuşmaktan anlatmaktan git demekten tek cümle ettim diye trip çekmekten yoruldum acaba cinselliğe vurma sebebi de bu hastalığı mi yani direk ve net etkili mi Dr a kendim gittim ben hastayı gormeliyim dedi

duyduğum kadarıyla bazı insanların temizlik takıntısı dısında mikrop korkularıda var belkide ev tamamen temiz olmayınca ilişki sırasında çıplak olduğu için mikrop kapacagını düşünüp geri duruyor olabilir
sizi takmıyorsa ailesine söyleyin ya da tehtit edin

Kirpik dipleride agrıyordur onun :işsiz:

Ne kadar çok degişik huylu insan var,
İnsan haline şükrediyor :KK14:

duyduğum kadarıyla bazı insanların temizlik takıntısı dısında mikrop korkularıda var belkide ev tamamen temiz olmayınca ilişki sırasında çıplak olduğu için mikrop kapacagını düşünüp geri duruyor olabilir
sizi takmıyorsa ailesine söyleyin ya da tehtit edin

Düzen önemli sanırım sevisirken ustundekileri çıkarıp düzenli bi şekilde asıyor mesela Ayy güldüm halime

Düzen önemli sanırım sevisirken ustundekileri çıkarıp düzenli bi şekilde asıyor mesela Ayy güldüm halime

sizde adamın üstüne üstüne gidin o zaman ben olsam madem birlikte olmayacağız ne halta evlendin diye sorarım istediği kadr trip atsın cevabını almadan kalkmam başından

Back
X