O bu kadar kırıcı olabiliyorken ben neden söylediğim tek sözün ceremesini 1 hafta çekebiliyorum

Temizeyici kokuyorsa uzerime saldiriyor neymis lan abooovvv fantazyalara gel:KK53:
Sevisirken dusunsenize ohh yuzey temizleyici, ahhh domestos diye mi bagiriyordu acep:KK45:
Mesela öbür gün temizlik var gidemem anneme deyince tamam o zaman bende yorgunum ama bu aksam geleyim o zaman diyebilio yada aradığında ne yapiosun iyiyim temizlik yapıyorum dediğimde tamam o zaman yemekle uğraşma hiç diyo ki normalde en az üç çeşit ister

Cinsellikten kaçması sizin onun kadar temiz olmadığını düşündüğünden yani sizden tiksindiginden ötürü sanırım.Bilemedim nasıl bir zihniyette,zira bebimkide kırar döker ben ağır konusmussam benden yüz çevirir haspam takma,gorme,sevisme vereceğim akıl ve uyguladigim yöntem.

Cinsellikten kaçmasınin sizin dediğiniz konuyla ilgisi yok mesela tuvaleti sadece önce ben girdiysem kullanır eve misafir geldiyse ciflenmeden girmez yada tatilde eksik havlu çıktı ailecek gitmiştik sadece benimkini ortak kullanabilir şezlongta sadece bana ait bişeyi kafasına destek yapar yani benle ilgili bi sıkıntı yok ama hani ben çok temizim olmadığında huzursuzum mu yoksa ben cinsellikten uzagim senin kadar istekli değilim ve bu yüzden temizliği bahane ediyorum mu onu anlamadım çünkü iki konu da da çok net değil ben sadece tavirlarindan anlam çıkarmaya çalışıyorum

Back
X