- 2 Eylül 2025
- 4
- -1
- 1
- 18
- Konu Sahibi kivircikkiz1907
kafam çok karıştı artık kendimi bir döngünün içinde hissediyorum kiminle konuşusam konuşayım onu unutamıyorum. mayıs ayında A kişisi 2,5 yıllık ilişkim bitti ikimizde çok genciz ve çok hatalar yapıldığı için bitmesi lazımdı soğumuştum. ayrıldıktan sonra B kişisiyle tanıştım aramızda 4 yaş vardı o bana göre daha olgundu ilk zamanlar abi falan diyordum bu arada uzak mesafeydik ikimizde dertlerimizi paylaşıyorduk bu süreçte A kişisi sürekli son buluşma için ısrar ediyordu buluştuk, barıştık belki bişeyler düzelir diye sonra B ile iletişimimiz kesildi 1-2 hafta sonra tekrar ayrıldım B ile konuşmaya başladım A'yı ailem tanıdığı için barışalım istiyolardı ama bende herşey bitmişti sürekli annemle konuşuyolardı bende bundan rahatsız oluyodum anneme konuştuğum var dersem bırakır diye düşündüm, annem konuştuğum birisi olduğunu duyunca çıldırdı B'ye yazdı kızımla iletişimi kes falan diye bunun olucğını biliyoduk zaten dedik kendi aramızda 5 dakika sonra bir baktım heryerden çıkartmış engellemiş tek yazdığı ´´ailenle arana giremem yanlış özür dilerim kendine iyi bak dikkat et´´ ve engellenmiştim, çok ağladım üzüldüm annemle düşman olacak noktaya geldim sonra bi gece annemle yine tartıştıktan 5 dakika sonra B beni aradı işte ´´annenle alaakası yok ben korkkağın tekiyim, işler iyi giderken kaçtım, o an gitmek doğru geldi´´ vs. dedi bende ´´bana geri dönmeyi aklından bile geçirme´´ dedim ve tekrar engellendim. ama ben hala bunları annemin söylettiğini düşünüyorum ve geri dönücek sanıyorum, bu olaylardan sonra köye gittim orada sürekli A kişisinin psikolojik baskılarına maruz kaldım ´´sen beni aldattın´´ diyip adımı orspuya çıkarttı sonra ben oradan annemin yaşadığı şehire geçtim (annemle babam ayrı), yeni birisiyle konuşmaya başladım tam unuttum dediğim günlerin gecesi hep rüyama B girdi ve hep aynı rüya sürekli bir evdeyim onun ailesi var B geliyor mu ne zaman gelicek diyorum bizi tanıştıran kuzenide bekle gelicek ama ne zaman bilmiyorum diyor. konuştuğum kişiye bişeyler hissettim ama onun özlemi ağır basıyordu kimsenin duygularıyla oynamamak için konuşmayı kestim, 12 ağustos doğum günümdü güzel bi akşamdı bütün sevdiklerim vardı ama ben hep B'den mesaj bekledim ve gelmedi kuzenimde çok üzüldüğümü görünce gel yazalım annen yüzünden mi yapıyo yoksa istemiyor mu dedi biz yazdık ertesi sabah cevap geldi ´´vazgeçirirsen sevinirim hayatımda birisi var o sıra depresif bir dönemdeydim´´ gibi uzun bir konuşma geçti neyse ben bu konuşmadan 3 gün sonra kendi şehirime döndüm B 2-3 hafta önce kuzenime istek atmış ben umutlanmayayım diye söylememiş o akşam annemden B'yi aramasını istedim beni engellediği için, senin amacın ne dedim işte ben senin kuzenin olduğunu bilmiyodum falan dedi biliyosun nasıl bilmiyosun kendi kuzenine ayarlamak istedin ya dedim falan özür diledi daha dikkatli olucam dedi o konu kapandı bir hafta sonra instagramdan hiç ortağımın olmadığı ama simasını ve adını bildiğim bir kız istek attı kabul ettim B'nin sevgilisiymiş, B'nin telefonunda kuzenimle olan mesajlarını görmüş ama sohbet silinmiş öyle dedi bende artık tam unuttum derken böyle olaylar patlatmasından çok sıkıldığım için yine anneme arattırdım beni bağladı ama o kadar sinirliyim ki ağzıma ne gelirse söyledim haklısın vs dedi ama gözüm dönmüştü ´´biraz yaşınızın farkına varın olgunlaşın, sende neyi istediğine karar ver kimse senin artıklarınla uğraşmak zorunda değil çoluk çocuk yapmaz bunu, her seferinde ortalık karıştırıp mala yatıyorsun ben çok sıkıldım artık biz ayrılalı 2 ay olmuş senin farklı bi hayatın var artık benim farklı ne diye uğraşıyosun´´ dedim o da ´´haklısın ben böyle çocukluk yapmazdım da işte ona geçen exi yazdı ben kavga ettim o da bende senin exlerine yazıcam dedi´´ dedi, kızın beni bulabileceği hiç bir ortak arkadaşımız yok kıza sordum sadece adımı vermiş bunu duyunca dedim ki ´´senin tek exin ben miyim niye benim adımı veriyorsun´´ hiç bişey demedi kızlar kızada gerekeni söyleyip engelledim. yine tam unuttum derken beni daha da paramparça edicek bişeyle karşıma çıkıyor unutamıyorum hep içimde kalıcak benim için keşke nasibim olsaydı onun için çok dua ettim namaz kıldım sanki hala bir gün dönecekmiş gibi hissediyorum asla vazgeçemiyorum dönse affedemem ama özlüyorum ne yapmalıyım, şuan ondan bir umudum yok birisinden hoşlanmaya başladım bana onu unutturdu gerçekten son yaşananlardan önce aklıma bile gelmiyordu şuan konuştuğumla olursa ciddi olur diy düşünüyorum ama onunlada olmazsa kimseyle olmasın, en çok koyanda sevgilisini gözüme sokmasıydı. (kızda eski sevgilisiydi abi dediğim dönemler sizi barıştırayım falan dedim yok dedi ve beni sevdiğini belli ediyodu) sizce şuan istemese bile sevmiş midir?