O ego yerle bir edilmeli!.

Hemen düşman gibi davranmanız nedir anlayamadım,ben tanımadığım için o cümleyi kullandım dedim
Düşmanca??? Pehhhh... Yukarıda cevabımı yazdım. Bunun dışında dengim değilsin ;) Seninle tartışmak içinde çağlar gerisine inemeyeceğime göre bu konu burada kapandı piremmses ;)
Ama varya tekrar söylüyorum adamın eline sağlık sana haddini sağlam bildirmiş, adamın dibiymişki şımarıklığa papuc bırakmamış helal olsun:)

Düşmanca??? Pehhhh... Yukarıda cevabımı yazdım. Bunun dışında dengim değilsin :KK66: Seninle tartışmak içinde çağlar gerisine inemeyeceğime göre bu konu burada kapandı piremmses :KK66:
Ama varya tekrar söylüyorum adamın eline sağlık sana haddini sağlam bildirmiş, adamın dibiymişki şımarıklığa papuc bırakmamış helal olsun:)
Demek ki sizde aynısını yaşamışsınız i pek bir içerlediniz yazık üzüldüm adınıza

Düşmanca??? Pehhhh... Yukarıda cevabımı yazdım. Bunun dışında dengim değilsin :KK66: Seninle tartışmak içinde çağlar gerisine inemeyeceğime göre bu konu burada kapandı piremmses :KK66:
Sizde kadının dibi olmalısınız onla bunla gönül eğlendiren .bu adam öyle çünkü o yüzden bana uygun değil olamaz da hala aynısını söylerim ben sorun değil

Sanki hiç kimse karşısındaki kişinin kendi dengi olmadığını düşünmedi, karakter olarak düşük görmedi kimseyi ?
Valla egodan bahsedecek olursak kk nin bazı hatunlarınin eline su dokemeyiz.

Konuya cevabım da; Değmeyen bir insan için yapılacak tek şey onun için hiç birşey yapmamaktır.. :)

Sanki hiç kimse karşısındaki kişinin kendi dengi olmadığını düşünmedi, karakter olarak düşük görmedi kimseyi ?
Valla egodan bahsedecek olursak kk nin bazı hatunlarınin eline su dokemeyiz.

Konuya cevabım da; Değmeyen bir insan için yapılacak tek şey onun için hiç birşey yapmamaktır.. :)
Aynen ya eşlerinin aileleri hakkında atıp tutarken tek dogru onlar

Canınızı fena yakmış anlaşılan.
Egosunu indireyim derken özgüveniniz zedelenmesin dikkat edin.

Neyse konu sadece bir dipnot olarak kalsın bana.
Ne yapacağım konusunda kendi fikirlerim daha sağlam ne de olsa.
Arkadaşların yanlış ve düşmanca yorumlarından dolayı konumu yoruma kapatmak istiyorum Mune Mune

Kapanmadan bende bi yorum yapayım.gormezden gel yoksay.o engeli kaldırsa da sen engelleme.gerekirse yeni flört bul gözüne sok.ozaman biraz bozulur

Back
X