O evLenmiş:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pessimist.kız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
itiraf ettim zaten lise sonun son günü söledim çok ozr oldu ama ben ağlaya ağlaya sölerken o bana gülerek daha küçüksün boşwer unutunca geçer dedi ve arkasını döndü gitti ben sadece baktım öle ardından gözüm yaşlı.. hepsi bu kadar işte sevgime değmiyor ama buna rağmen canımı çok yakıyor..

itiraf ettim zaten lise sonun son günü söledim çok ozr oldu ama ben ağlaya ağlaya sölerken o bana gülerek daha küçüksün boşwer unutunca geçer dedi ve arkasını döndü gitti ben sadece baktım öle ardından gözüm yaşlı.. hepsi bu kadar işte sevgime değmiyor ama buna rağmen canımı çok yakıyor..

söyleyipte reddedildiysen boşvericeksin. daha karşına aşık olabileceğin kimler çıkar. ohoo bu yaşta hemen pes edilirmi canım.

ya kar$ıma sevebiLeceqim biri çıkmassa o zaman ne oLacak ???

çıkar güzelim merak etme asıl önemli olan önce sen kendini sev. sen kendini seversen kendinle gurur duyarsan hayata karşı sağlam durursan her zaman seni sevecek biri karşına çıkar. dünyada kimse yalnız kalmamış bu güne kadar sen mi kalacaksın.
kendine güven ve ilk önce kendine saygı duy

çıkar güzelim merak etme asıl önemli olan önce sen kendini sev. sen kendini seversen kendinle gurur duyarsan hayata karşı sağlam durursan her zaman seni sevecek ve seninde sevebileceğin biri karşına çıkar. dünyada kimse yalnız kalmamış bu güne kadar sen mi kalacaksın.
kendine güven ve ilk önce kendine saygı duy

teşekkür ederim!! YazdıkLarını okuyunca biraz daha rahatLadım saoL

offfffffff offffffffff ne dıyım ya. keske açıklasaydn aşkını ne bilim en aznıdan içinde keşkelerın olmazdı
ama hakkında hayırlısı olsun su saatten sona ne desekte bos:((

Back
X