• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o fotolari cikartmasini soylesem mi?

biriyle gorusuyorum. Kendisi sevdigini soyluyor ustume cok dustu bir sans istedi.. yani henuz biseyler hisetmesemde yavas yavas isinmaya basladim kendisine... ve bir sans verdim.. daha cok yeni bir iliskiye baslangicimiz var diyebilirim. Yalniz aklimdan gecmeyen birsey yaptim ve profiline baktim bunun.. cokkkkk eski fotolarinda halen eski sevgilisiye gurupca cektirdikleri fotograflari var. kiz kendisinde ekli degil ama kizda etiketli oldugu icin hem kizin profilinde hemde kendisinkinde cikiyor. Sanirim azicik kiskandim gibi ama cikartmasini istemekle de kiskanc bir stalker gibi gozukmek istemiyorum... ay catlicammm napsam acaba
Daha oturmuş bir ilişki yok.Birşeyler hissedilmiyor.Ama fi tarihinde grup çekilmiş bir resmi kaldır deme hakkını kendinde bulabilmen alkışa şayan

Nesi cirkin bir insanla suan beraberim ve birbirmizi taniyoruz.. arada birseyler varki bir iliskiye adim atmisiz. Hemen asik oldum seviyorummmm diyemem herhalde. Zamanla olacak seyler

öyle bi anlatıyosunuz ki adam kapınızda kul olmuş siz de şans vermişsiniz gibi. genel olarak bu tabirden ben hoşlanmıyorum, bunu belirttim.

öyle bi anlatıyosunuz ki adam kapınızda kul olmuş siz de şans vermişsiniz gibi. genel olarak bu tabirden ben hoşlanmıyorum, bunu belirttim.
Yok yanlis anlamissiniz ozaman.. tabi ki o anlamda demedim. Zaten kimseninde kapimda kul olmasini istemem kacinci yuz yilda yasiyoruz leyla mecnun askimi bu :) sans derken yani bir iliskiye adim atalimmi anlaminda neyse..

Simdi tabi ki icimde tutmadim ve sordum kendisine guzelce, kiskanclik gibi degil tabii. fotolarina baktim gurupca cekildiginiz fotolar ve eski kiz arkadasinla olanlarida gordum dedim. Anilar guzel seylerdir tabii ondanmi tutuyorsun dedim. Kendisinin cevabi da " biz hic kotu olmadik ki eski sevgilimle, yani kotu bi ayrilik falanda olmadi, silme geregi ya da orda o fotolari bilerek tutuyorum diye birsey yok " dedi. Ama cikartacaginida tabiki soylemedi. Ve cikarmadi da . Bu durumda sanirim yapacak baska biseyim yok :110:

Back
X