O günü unutamiyorum :(

Milenna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
48
2
16
İstanbul
cok uzun süreli bir iliskimiz vardi.bir kac ayligina islemek icin yurtdisina gitmek zorundaydi.gitti geldi.geldikten sonra bana "ayrilalim"dedi.ben onu yiniden görecegim günü hasretle beklemisdim.zaten onu görünce sarilmaya bile izin vermedi.bana ayrilalim dedi baska birseyde söylemedi.ben
sok gecirmisdim o kadar üzgündüm ki kendimi bir anligina toparlayib gülümsedim "tamam"dedim.hayalkirikligi gülümsemesi...yanindan nasil uzaklastim bilmiyorum bibaktim disaridayim bir dilenci bana merhaba diyerek para istiyor bende merhaba dedim yüzümde hala o gülümsemeyle.eve zar zor geldim.ayrilali aylar oldu fakat o ani hala kalbimde bir yaraymis gibi.ayrilmamiz degil de beni sebepsiz sebebini bilmeden birakmasi beni cok üzdü.

Şerefsizliğine yüzüne vuramayacak kadar gurur yapmışsın sanırım. Şanslıymış karşısına senin gibi biri çıktığı için. Çirkeflik yapmamışsın. Onu kendi vicdanıyla başbaşa bırakmaktan başka yapılacak bir şey yok. Adam gibi ayrılığı beceremeyen bir heriften kime ne hayır gelir ki..

yurtdışında ne olmuş olabilir...hiçmi şüphelendiğiniz bişey olmadı...?

Bu adam şuan nerede ? Yurt dışında mı , yoksa geri döndüğünden beri burada mı.. ?
Eğer orada yaşamaya karar verdiyse , araya mesafe girdiğinden dolayı ayrılmış olabilir..
Veya yürümeyeceğini düşünmüştür..
Başka biri vardır , ondan ayrılmış da olabilir..

Bizi çok etkileyen anıları kolay kolay unutamıyoruz malesef bence bunun en büyük nedeni ayrılma sebebini sorup içini boşaltamaman.. soylemek istediklerinin içinde kalması en kötüsü bu..

Uzaklara gidip döndüğünde böyle acımasızca bir ayrılık sunuyorsa kişi bence sebebi başka biridir.Ne güzel gerçek yüzünü yolun başında görmüşsünüz.Gerçek kısmetiniz kim bilir şimdi nerede ne yapıyor ama yolunuzu açmış eski sevgiliniz böyle düşünün birde. İyi ki terk etmişiz ya da edilmişiz birbirimize yoksa nasıl kavuşacaktık diyeceğiniz kişi sizi bekliyor bir yerde, boş verin değmeyenleri kendinizi asıl aşkınıza kadar dinlendirin;)

Son düzenleme:
hyr ben artik o halde degildim, hemen uzaklasim kendimi kurtariyim daha fazla uzamasin ruh haline girmistim.

Anladım canım. Yine de şoku atlattıktan sonra içinde kalmaması adına sebebini sorabilirdin. Bilmediğin, öğrenemediğin için şu an aklından silemediğini düşünüyorum. Çünkü uzun bir ilişkiymiş ve beklenmedik bir ayrılık olmuş. Sevgilin yurtdışında sana bir hata yaptı ve yüzüne bakamıyor olabilir. Bu yüzden direkt bitirmiş olabilir. Kaçmak gibi yani... Ya da orada hayatına başkası girdi. Mesafe ile alakası olduğunu sanmıyorum.

bence çok asil bir davranış sergilemişsin . ben olsam yapamam ağzıma geleni sayarım ne demek insan bir açıklama yapar . onca senenin hatrına birşeyler der . büyük ihtimalle başka biri var hayatında ondan çekip gitmek istedi . üzme kendini lütfen . yeni bir hayata başla . gideni bekleme . ben gideni tam 3 sene bekledim ama sonuç sıfır . evlendiğini öğrendim . sakın bekleme arkana bakma .

hyr süphelenmedim ama onu gördügüm o an ayrilalim dedigi an sanki durumu coktan kabullenmis bunu bana söylemeyi önceden düsünmüs haldeydi.ona bakinca öyle hissetim.

o an hiçbişey dememen gerçekten çok garip insanın ağzından refleks olarak çıkar zaten bu öyle bi durumda

Bu adam şuan nerede ? Yurt dışında mı , yoksa geri döndüğünden beri burada mı.. ?
Eğer orada yaşamaya karar verdiyse , araya mesafe girdiğinden dolayı ayrılmış olabilir..
Veya yürümeyeceğini düşünmüştür..
Başka biri vardır , ondan ayrılmış da olabilir..

hyr burda,keske seni sevmiyorum baskasina verdim gönlümü deseydi eger öyle bir konu söz konusuydusa bende onca zamanimi ne onun yurtdisindan dönmesini beklemekle nede onun neden beni biraktigini düsünmekle zaman kaybetmeseydim.

cok uzun süreli bir iliskimiz vardi.bir kac ayligina islemek icin yurtdisina gitmek zorundaydi.gitti geldi.geldikten sonra bana "ayrilalim"dedi.ben onu yiniden görecegim günü hasretle beklemisdim.zaten onu görünce sarilmaya bile izin vermedi.bana ayrilalim dedi baska birseyde söylemedi.ben
sok gecirmisdim o kadar üzgündüm ki kendimi bir anligina toparlayib gülümsedim "tamam"dedim.hayalkirikligi gülümsemesi...yanindan nasil uzaklastim bilmiyorum bibaktim disaridayim bir dilenci bana merhaba diyerek para istiyor bende merhaba dedim yüzümde hala o gülümsemeyle.eve zar zor geldim.ayrilali aylar oldu fakat o ani hala kalbimde bir yaraymis gibi.ayrilmamiz degil de beni sebepsiz sebebini bilmeden birakmasi beni cok üzdü.

Başka bir kadın meselesi bu:50:
Başka hiç bir açıklaması olamaz. Çok üzüldüm:50:

Ne kadar onurlu davranmışsın ayrıca. Umarım bir an önce toparlanıp hayatına devam edebilirsin. Karşına seni hakedecek biri çıkar.

bence çok asil bir davranış sergilemişsin . ben olsam yapamam ağzıma geleni sayarım ne demek insan bir açıklama yapar . onca senenin hatrına birşeyler der . büyük ihtimalle başka biri var hayatında ondan çekip gitmek istedi . üzme kendini lütfen . yeni bir hayata başla . gideni bekleme . ben gideni tam 3 sene bekledim ama sonuç sıfır . evlendiğini öğrendim . sakın bekleme arkana bakma .
aynen, hayir beklemiyorum.keske bana seni sevmiyorum artik deseydi ben hemen silerdim onu.az bile dursaydim bana teselli verecekti :-(

Bazen insan duyacağı şeylerin canını çok acıtacağından emin olduğunda soramıyor. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar var ya o işte. Tek kelimeyle tamam denebiliyor sadece. Bu da geçer üzülmeyin canınıza yazık.

aynen, hayir beklemiyorum.keske bana seni sevmiyorum artik deseydi ben hemen silerdim onu.az bile dursaydim bana teselli verecekti :-(

mesela benim ilişkimdede bir açıklama yapılmadı bana . hatta msn konuşmasında terk etti beni . daha doğrusu terk bile edemedi onu bile beceremedi adam . kem küm deyince ben anladım ve bıraktım . üşün yani . ben uzun zaman çıkmamıştım onla ama Allah biliyor ya çok sevmiştim gerçekten . insana koyar anlıyorum . sen sana değer vermemesine üzülüyorsun ayrılmaktan daha çok üzücü bu biliyorum . meğer ikimizi birden idare ediyormuş adam . ikimizinde birbirimizden haberi oldu zaten diğer bayanla . sonrada onla evlendiler . kadın bana kaptırmamak için nikahı bastırdı .:52:

Bazen insan duyacağı şeylerin canını çok acıtacağından emin olduğunda soramıyor. Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar var ya o işte. Tek kelimeyle tamam denebiliyor sadece. Bu da geçer üzülmeyin canınıza yazık.

canı yanacağını bile bile herşeyi deşen bi benim heralde kendime acı çektiriyorum:18: senin avatarınıda yerim ben buarada benim olsun o pisik:16::16:

Allah hayırlı insanı karşına çıkarsın inş. canım.
iyikide ayrılım seni tanımışım bu sayede diyeceğin biri olsun inş.
üzülme valla iyiki baştan görmüşün yüzünü. evlenip görseydin gerçek yüzünü çok daha zor olurdu.

Back
X