o günün gelmesinden korkuyorum her an korkuyla yaşıyorum

seni anlayabiliyorum.. ama hatanin farkinda varmanda iyi birsey bazilari var neyse gelmis gecmis diyor bir yana atiyor sen ise izdirapla yasiyorsun ama icinin rahatlamasini istiyorsan her cuma gecesi baban icin yasin suresi oku hem bu dünya hemde ahiret icin hem baba nin hemde ailenin rahatlik bulcagi dualar hem senin icin ferahlicaktir hem ailene iyi gelcektir sürekli aileni ara sor her konuda yardimci ol eskiden yapamadiklarinin iki katini yapmaya calis .. ALLAH yar vede yardimcin olsun

bende aynı hatayı anneme karşı yaptım.aynı şeyler.ve şimdi farklı şehirlerdeyiz.o beni affetti ama ben kendimi asla affedemem.çok acı çekiyo insan.seni çok iyi anlıyorum.Allah tan beni affetmesini bile isteyecek gücüm yok.saygısızlık ettim çok üzdüm annemi nişanlıydım bende.bilmiyorum bana annemin teselli sözleri bile fayda etmedi.

öncelikle çok geçmiş olsun ALLAH yar ve yardımcınız olsun canım babana da sağlık versin RABBİM
ALLAH'tan af dile ve ona yönel iç huzuru bulacaksındır mutlaka ve babandan özür dile af dile gönlünün almaya çalış bir şekilde şımart babanı helallik iste canım

Back
X