O kadar bosluktayım o kadar doluyum kı ıntıhar edicem !

O kadar kotuyum .
Esım evlenmeden oncekı bı dosyası varmıs ve cezası yenı geldı !
Kesınlesmıs 5 sene - 2 ay . evım kıraydı 6 aylık oqlum var.
herkez bosan dıyor bır tek babam yanımda
cok bunaldım tam göğsume bısey gggüüüp diye otrdu kalkmıyo
Yalvarıyorum akıl verın evım nolacak ben nolacam bosansam faydamı
bılseydım boyle bırsey olacagını evlenırmıydım
yarı yoldamı bırakmakk tek fayda ama vıcdanım el vermıyo
Ailem arkamda annemgılde kalıyorum suan.
Sonuna kadar kapımız acık dıyorlar fakat evım esyam o evın kırası ıse gırsem cocugum kucuk annem babam calısıyor bakacak kmsem yok
Kocamın aılle afedersınız tam anlamıylaa bokk kmsede fayda yokk anne baba ayrı zaten napıcam benı lutfen yargılamayım ablalrım kardeslerım akııııııl verın bı akılll .
ihtiyacınız olan eşyalarınız alın ve bebeğinizi babanızın evinde büyütün ...başka çarenizde yok zaten.. bu ay ki kirayı ödeseniz daha sonraki ay ne yapacaksınız....çalışsanız bebeğinize kim bakacak.. eşiniz iyi biriyse onu bekleyin ... 5 yıl nedir ki... şimdi acı taze ilerde küllenecek... çoğu şey unutulmayacak ama... eğer beklemeye değer diyorsanız..eşinizi bekleyin.. o çıktığında yeni bir dünya kurarsınız.. eşyalarınızı satın... parasını bebeğiniz için harcayın.. çocuğunuza aileniz bakarken bir yandanda çalışırsınız...Allah dermansız dert vermesin... boşanma işini her zaman gerçekleştirebilirsiniz... ama şim düşüneceğiniz tek şey bebeğiniz..onu alın ve ailenizin yanına gidin... dua edinki size açık bir kapı bırakmışlar..işte bu kapıda eşiniiz bekleyin... ilerde tekrar yuvanızı kurarsınız....Allah yardımcınız olsun...

Sitemizin aktif şahane ötesi muhteşem üyeleri [vuuuuu bak bunu herzaman duymazsınız benden;)]
amacınız konu sahibesine yardım etmek ama eşinin TC numarasını isteyip hakkında bilgi edinmeniz, bu bilgileri 3. şahıslarla paylaşmanız yasal değil, Allah muhafaza konu sahibesinin eşi veya eş yakınları bu konudan haberdar olsa canınız yanar.
Konu sahibelerine manevi desteklerinizi ve yorumlarınızı esirgemeyin lakin sizleri yasal sıkıntılara sokacak hallerden kaçının lütfen;)

Tabi ki eşinizin yanında olun.Eşler her zaman birbirine destek olmalı..

bizimde bir akrabamız vardı aynı olay onunda başına geldi on yıl ceza aldı bizim akrabadan bir kızla evli kız çalışıyor çocuk var 2 yaşında ama kız kendi evinde anneside çocuğa bakıyo kendi kendine ailesi yardımıyla geçiniyo yani bırakmadı ve nu kız kocasıyla kaçıp evlenmişti

evinizi boşaltın eşinz çıkana kdr sonra tekrr yuvanızı kurarsınız ama siz kolayına kaçmışsınız çok yazık eşinize sizin gibi bryle evlendiği için boşuna dememşler iyi günde kötü gnde diye ama siz iyi gün eşiymişsinz

Çok zor bir durum. Paniklediğin için böyle düşünüyorsun. Yüz kızartıcı bir suç değilse ve eşinin haklı olduğunu düşünüyorsan yada haksız bile olsa pişmansa bence yanında olmalısın. Böyle bir durumda boşanmak çok ağır gelir eşine...

Bosansaniz da olan olmus bosanmasaniz da, Iki durumda da farkeden birsey Yok, esiniz Yine olamayacak yaninizda,ama bosanmazsaniz 5 sene sonra yaninizda olacak.. Alllah sabir versin. Is bulup calissaniz bebege de bakici tutsaniz dicem de para yetisir mi kira , bakici vs.. zor, esyalari satin, ailenize yerlesin, o parayla da cocugunuza bakin bir sure, bi sekilde birseyler yapin ama bosanmayin. Esiniz cikinca da yeni esyalar alir sifirdan baslarsiniz.

Bence kira odicek maddi durumun yoksa annenlere tasin kocanla da bosanma sonuçta iyi gun kötü gün diye soz veriyoruz yaninda ve destekcisi ol seviyorsan tabi

Arabayla gezerken babası kaçırdı diye ihbar etmiş öyle mi ? Siz de hemen inandınız. Siz inanabilirsiniz ama koskoca hakim inanmaz. Mahkeme kağıdını bizzat okuyun. Yinede şüphe etmemeniz garip geldi. Siz bu olayı bilmediğinizden emin misiniz?

arkadaşlar 5 sene ceza almak demek 5 sene yatmak demek değil. verilen cezanın bi yatarı vardır. 3 de 2 sini yatar. bu 3 de 2 nin son 1-1,5 yılınıda açıkcezaevinde zaman zaman izin alıp dışarı çıkmak suretiyle geçirir.

yeri gelmişken adalet sistemimizede selam ederim :KK14:

Allah yardimciniz olsun.. bosanin yada bosanmayin demiycem cunki bekara koca bosamak kolay... sizin bu kiz kacirma olayindan evlenmeden once haberiniz var miydi? cunki bu basit bir sey degil ki ceza aldi siz ve bebeginiz ortada kaldiniz onceden soylemeliydii kesinlikle

5 yıl 2 ay yatmaz önce ondan bilginiz olsun, yatacağı süre en fazla 1,5 yıl
Durumun gerçekliğini bilmiyorum, gerçekten araba ile gezerken şikayetçi olunmuşsa çok ciddi gibi gelmedi
Senin boşanmak isteme sebebin geçim korkusu ise eğer, zaten ailenin sana bakacak hali yokmuş, eşinin ailesi de öyle
Şu durumda boşanmak sana bir şey katmaz ve tabi suç bahsettiğin kadarsa yani bildiklerin gerçekse ahde vefa diye bir şey var bunu asla unutma. Kurulu düzenini bozmak için bir sebep yok, bir işe gir annen çocuğa bakabilir sanırım ya da kayınvaliden. Eşin çıkana kadar idare edersin bir şekilde, mutlaka aile içinde de biraz yardımlaşma olacaktır. Bu kadar umutsuzluğa düşecek bir durum yok, toparlan ve itidalli olmaya bak

Birincisi 5 yil yatmaz 1.5 2 yil sonra cikar
Ikincisi bosanirsan onu yari yolda birakmis olursun
Son olarak bosanma sana olumlu bi katki saglamaz su durumda

O kadar kotuyum .
Esım evlenmeden oncekı bı dosyası varmıs ve cezası yenı geldı !
Kesınlesmıs 5 sene - 2 ay . evım kıraydı 6 aylık oqlum var.
herkez bosan dıyor bır tek babam yanımda
cok bunaldım tam göğsume bısey gggüüüp diye otrdu kalkmıyo
Yalvarıyorum akıl verın evım nolacak ben nolacam bosansam faydamı
bılseydım boyle bırsey olacagını evlenırmıydım
yarı yoldamı bırakmakk tek fayda ama vıcdanım el vermıyo
Ailem arkamda annemgılde kalıyorum suan.
Sonuna kadar kapımız acık dıyorlar fakat evım esyam o evın kırası ıse gırsem cocugum kucuk annem babam calısıyor bakacak kmsem yok
Kocamın aılle afedersınız tam anlamıylaa bokk kmsede fayda yokk anne baba ayrı zaten napıcam benı lutfen yargılamayım ablalrım kardeslerım akııııııl verın bı akılll .
Evlenmeden önce eşin senden bu durumu nasıl saklayabilir ? Hadi o sakladı eşinin ailesi sana söylemeliydi böyle böyle bir durum var diye. Bence ne eşine ne de ailesine güvenme bu saatten sonra. Evlenmeden önce söyleselerdi büyük bir olay değilmiş yanında ol derdim. Ama şuan bu durumda bunu diyemem.. Ben bir daha güvenemez ve evliliğimi bitirirdim. Böyle bir şeyi saklayan neleri saklamaz yahu..

Konu inandirici gelmedi bana yani nw bileyim sacma sakin size uydurmus olmasin kagidi okuyun oncee belki de bea yillik deil sizle evliylen isledigi bir suctur hem sizden once olsa size neden anlatmasinki gecmis bir olay korkmadan anlatirdii bmce sizden oncemi siNleykenmi olms onu ogren ona gore dvran

Evlenmeden önce eşin senden bu durumu nasıl saklayabilir ? Hadi o sakladı eşinin ailesi sana söylemeliydi böyle böyle bir durum var diye. Bence ne eşine ne de ailesine güvenme bu saatten sonra. Evlenmeden önce söyleselerdi büyük bir olay değilmiş yanında ol derdim. Ama şuan bu durumda bunu diyemem.. Ben bir daha güvenemez ve evliliğimi bitirirdim. Böyle bir şeyi saklayan neleri saklamaz yahu..
kız cok doğru dedın ben boyle dusunmemıstım

evliyken hapise düştü diye boşanmak gerekmiyordu..fakat eşin size gerçeği anlatmıyor gibi..yalanlarıyla uyutursa seni..o zaman boşanmayı hak ediyor..yoksa kötü günlerdede eşinin yanında olman gerekiyor..ama ne kadar doğru anlattıkları..

Back
X