- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
- 248
- Konu Sahibi alonedarkk
ihtiyacınız olan eşyalarınız alın ve bebeğinizi babanızın evinde büyütün ...başka çarenizde yok zaten.. bu ay ki kirayı ödeseniz daha sonraki ay ne yapacaksınız....çalışsanız bebeğinize kim bakacak.. eşiniz iyi biriyse onu bekleyin ... 5 yıl nedir ki... şimdi acı taze ilerde küllenecek... çoğu şey unutulmayacak ama... eğer beklemeye değer diyorsanız..eşinizi bekleyin.. o çıktığında yeni bir dünya kurarsınız.. eşyalarınızı satın... parasını bebeğiniz için harcayın.. çocuğunuza aileniz bakarken bir yandanda çalışırsınız...Allah dermansız dert vermesin... boşanma işini her zaman gerçekleştirebilirsiniz... ama şim düşüneceğiniz tek şey bebeğiniz..onu alın ve ailenizin yanına gidin... dua edinki size açık bir kapı bırakmışlar..işte bu kapıda eşiniiz bekleyin... ilerde tekrar yuvanızı kurarsınız....Allah yardımcınız olsun...O kadar kotuyum .
Esım evlenmeden oncekı bı dosyası varmıs ve cezası yenı geldı !
Kesınlesmıs 5 sene - 2 ay . evım kıraydı 6 aylık oqlum var.
herkez bosan dıyor bır tek babam yanımda
cok bunaldım tam göğsume bısey gggüüüp diye otrdu kalkmıyo
Yalvarıyorum akıl verın evım nolacak ben nolacam bosansam faydamı
bılseydım boyle bırsey olacagını evlenırmıydım
yarı yoldamı bırakmakk tek fayda ama vıcdanım el vermıyo
Ailem arkamda annemgılde kalıyorum suan.
Sonuna kadar kapımız acık dıyorlar fakat evım esyam o evın kırası ıse gırsem cocugum kucuk annem babam calısıyor bakacak kmsem yok
Kocamın aılle afedersınız tam anlamıylaa bokk kmsede fayda yokk anne baba ayrı zaten napıcam benı lutfen yargılamayım ablalrım kardeslerım akııııııl verın bı akılll .