- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi alyazraela
-
Offff bu durumu iyi biliyorum.... ben de böyle bir süreç geçirdim. Hani depresyonun dibindeydim. O kadar çok mutsuzdum ki. Bu durum ikinci oğlumla başladı. İki küçük çocuk ve eve kapanmak zorunda kalan ben. Devamlı ateşli hastalık geçiren oğluşlarımla çırpınıyordum dört duvar arasında...
Zamanla atlattım. Nasıl bende bilmiyorum. Onlar büyüdükçe hastalıklar aza indikçe sanırım. Birde oğlumun okulundan 2 arkadaş edindim. Dertlendikçe içimi boşalttımsanırım...
Sana da geçer dicem ama zamanla. Birde sizin ikizler var. Hep size yüklenildiği için daha da zor.
sagolsun vakit buldukca esimde ilgilenir yemekleri banyolari cogu zaman beraber yapariz ama isi geregi benden daha yogun calisiyoİkiz çocuk olayı her kadını yoracak bir konu iken sizim hayatınızda sürekli ilgi bekleyen birçok şey var. Çalışıyorsunuz, çocuklar, ev işleri, bir de sınavlar falan... Evet bi hayli zor bunları zorlanarak atlatmanız normal ancak problem eşinizin size yeteri kadar yardımcı olmaması bence. Sizin ondan daha yoğun bir gündeminiz var gibi, çalışmaksa karşılıklı çalılıyorsunuz neden çocuklarla ilgilenen taraf sadece sizsiniz? Arada bir eşiniz ilgilensin siz de o boşlukta bi alışverişe gidin bi kuaföre gidin havanız değişsin böyle yıkılır mı tüm sorumluluk bi insana...
hBir sure destek isteyebileceginiz bir yakininiz var mi? En azindan biraz nefes alirsiniz.
terapi almayi bende cok istiyorum esimle en son psikologa gitmeye karar verdik bunaldik oda farkinda ama kucuk bi ilcedeyiz ve psikolog yokKüçük çocuklar,iş temposu ve çocuk büyütürken yalnız kalmak(elde olan ya da olmayan sebeplerle) insanı hayattan soğutabilecek sebepler.
Terapi almanızı öneririm.
belli bi birikimimiz olsun bi ev sahibi olalim istiyoruz ama bu kadar kendimizi yiprattigimiza degecek mi hic bilmiyorum cocuklarimiz bizim cektigimiz zorlugu cekmesin istiyoruz cocuklugumuz yokluk icinde gecti bizim ama ilerde iyiki annem.calismis mi dicekler yoksa lanet olsun mu dicekler en ufak fikr yokEğer maddi konuda zorluk yasamazsaniz isten ayrilin sadece eviniz ve kendiniz icin yaşayın. 3 cocukla birde calisma hayati aslinda bu durumunuz kacinilmaz son...
belli bi birikimimiz olsun bi ev sahibi olalim istiyoruz ama bu kadar kendimizi yiprattigimiza degecek mi hic bilmiyorum cocuklarimiz bizim cektigimiz zorlugu cekmesin istiyoruz cocuklugumuz yokluk icinde gecti bizim ama ilerde iyiki annem.calismis mi dicekler yoksa lanet olsun mu dicekler en ufak fikr yok
haklısınız arada böle çöküşler yaşıyorum hersey üstüste gelirya bunaldığımı hissediyorym herşeyin yarım olduğunu karakterim gereği relax olamıyorum eşimlede konuştum yılbaşında işlerin duzenıne bakalım dedi sorun olmazsa bende çalışma istiyorum kuzularımıza en iyi annesi bakar dedi bakalımSiz iyi olmazsaniz kimseye faydaniz dokunamaz. Anne evin temeli. En sağlam psikoloji annede olmalı en rahat kafa... Çünkü ev hanimida olsan calissanda evin büyük yükü kadınların omzunda.
Güzel anılar bence en güzel miras.
Hakkınızda hayirlisini diliyorum.
işi bırakmayı bende çok düşündüm ama hedeflerimize ulaşabilmemiz için belli bi sure çalışmam gerekiyoGünümüz kadınalrı bende dahil
calısırken hiçbir yere yetemiyoruz
cocuklarımıza da .
İşi bırakamaz mısınız?
çok haklısınız bakıcı bulmak bile zor haftasonu yada akşam işiniz oluyo emanet bakıcı bile ulunmuyo ki bide özel sektörde çalışıyorum ama ne kadar iyi olsada kadını eziyolar farkında olmadan çünkü erkekler annelik ne demek bilmiyolarKeşke turkiyedede partime olarak calısma imkanı olsa... Ben calismiyorum, ama bu aralar cok istiyorum.. Bir yandanda cocuklarima yeteri kadar ilgi veremem diye korkuyorum..Bu ne ya 6 gun calismak, eşimde bile zor alıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?