- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
sosyal medyada yasantisini paylasmazdi sevmezdi şimdi her snyesini oraya yansıtıyor geri gelsin istemiyorum basiretim mi bağlandı bu insanda yada ben mi kendimi çok kaptırdım bilemiyorum birseylerini yakalasam ugrasamam trip cekemem der ayrılır giderdi eğer cinsellik olmazsa illaki başkasıyla olur derdi ama ben bunları ilk kez fark ettim ciddi ciddi bağımlı olmuşum ben anlam veremedigim ise ne zaman uzaklassam yuva kurmak istiyorum ya ben seninle diye yine ikna etti bir söz vardır ya kızlar kendi düşen ağlamaz sanırım bu söz bana söylenmiş![]()
Eğer sosyal medyada birşeyler paylaşmamayı sevmemesine rağmen şuanda paylaşıyorsa kesinlikle sizi kıskandırmak için yapıyor bu çok bariz..erkeklerin cidden çocuktan bir farkı yok..bazı yaptıklarına akıl sır erdirilmiyor o yüzden şuan sizin elinizden gelen her yerden onu silmek..emin olun çok işe yarar çünkü o paylaşımlar sizin için ve siz ordan gidince nerden size ulaşacağını bilemeyecek ve zamanla kaçan kovalanır hesabına dönüşecek bu durum..çok zor da olsa onu tamamen silin ve içiniz öyle olmasada dışınızdan onu tamamen sildiğinizi anlasın..zamanla içinizde siler ama işte zaman..