• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kadar çaresiz hissediyorum ki

sosyal medyada yasantisini paylasmazdi sevmezdi şimdi her snyesini oraya yansıtıyor geri gelsin istemiyorum basiretim mi bağlandı bu insanda yada ben mi kendimi çok kaptırdım bilemiyorum birseylerini yakalasam ugrasamam trip cekemem der ayrılır giderdi eğer cinsellik olmazsa illaki başkasıyla olur derdi ama ben bunları ilk kez fark ettim ciddi ciddi bağımlı olmuşum ben anlam veremedigim ise ne zaman uzaklassam yuva kurmak istiyorum ya ben seninle diye yine ikna etti bir söz vardır ya kızlar kendi düşen ağlamaz sanırım bu söz bana söylenmiş :KK43:

Eğer sosyal medyada birşeyler paylaşmamayı sevmemesine rağmen şuanda paylaşıyorsa kesinlikle sizi kıskandırmak için yapıyor bu çok bariz..erkeklerin cidden çocuktan bir farkı yok..bazı yaptıklarına akıl sır erdirilmiyor o yüzden şuan sizin elinizden gelen her yerden onu silmek..emin olun çok işe yarar çünkü o paylaşımlar sizin için ve siz ordan gidince nerden size ulaşacağını bilemeyecek ve zamanla kaçan kovalanır hesabına dönüşecek bu durum..çok zor da olsa onu tamamen silin ve içiniz öyle olmasada dışınızdan onu tamamen sildiğinizi anlasın..zamanla içinizde siler ama işte zaman..

ö
Kızlar o kadar çaresizim ki önce de acmistim buraya konu 3 yıllık bir birlikteligim vardı askerligmzi birlikte yaptık is gereği teskereyi alincada başla şehre calismaya gitti iki b uçuk aydır görmüyorum dönüyor diye sevinirken bi hafta daha sabret dedi ve tatile gitti. Ayrıldım tepki gösteriyorum diye bir sürü küfürler yağdırdı şimdi 20 günden fazladır konusmuyoruz. Onu kaybettigime uzulmuyorum bile ama sürekli beynim zihnim onunla konuşuyor bak sana bunu yaptı bak sana şunu dedi bak seninle herseyi yaşadı cinsellik anlamında bile şimdi sıkıldı bunaldi kaçtı o ise o kadar rahat ki hergün farklı bir mekanda farklı insanlarla hatta sadece bana acı çektirmek için ultra bir çaba gösteriyor sanal ortamda iletileri bile bak umrumda değilsin bak böyle incinirsin işte bak ben sensiz daha mutluyum mesajlari... nasıl susturucam zinhimi? Sanki gün gün yiyip bitiriyor tamam geçti gitti Allah bilsin onun yaptıklarını diyorum ama bi insan bu kadar mı merhametsiz olur en azından ayrıldık bitti diye saygısı da kalmaz ?

öncelikle takip etmeyi bırak
senden giğdenle işin olmasın
mutlumu özlüyormu diye kafayı yeme
ama bu şekilde sürekli takip ediyorsan
bu sesleri susturamazsın
anlaşılan aynen dediğin gibi olmuş
heyecanı hevesi bitmiş
ve gitmiş
ders al dünyada bu zihniyette insanlar çok
birdaha seni üzmelerine müsade etme

kufurler yagdirdi diyosun.. esas senin umursamaman lazim artik.. iletilerini gordugunu bilirse tabiki gonderme yapar.. sen de cevap olarak bsyler paylasiyosun dmi? face whatsapp viber ne varsa bi engelle bakalim, hattini da degistir.. tabi gercekten bitti diyorsan.. gelse barisirsin gibi sezdim..

Back
X