O kadar çok üzgünüm ki terbiyesiz insanlar :(

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
bugün markete gidiyordum gelirken yolda karşıdan iki tane bayan geliyordu tam yaklaşırken bir tanesi dediki " aynı şunun gibi işte" dedi beni gösterdi yanında ki da bağırarak "maşallah" dedi. resmen bağırdı yolun ortasında. yanımda arkadaşım vardı rezil oldum. tip tip baktım insanlığın fizikle olmayacağının örnekleri dedim bana dik dik baka baka gittiler bu arada kiloma laf ettiler
o kadar üzüldüm ki çok aşağılanmış hissettim kendimi :14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
üzülme öyle densizlerden her yerde var.

bu arada kilon çok mu??bana düşmez ama çoksa sağlığın için zayıflamaya çalışıyormusun??

üzülme öyle densizlerden her yerde var.

bu arada kilon çok mu??bana düşmez ama çoksa sağlığın için zayıflamaya çalışıyormusun??

spor yapıyorum mevcan, önceden burda az mı ağladım kiloluyum diye kabullenip oturmuyorum artık bende acayip sinirlendim
önceden 100 küsürdüm şimdi 86 filan veriyorum yavaş yavaş:43:

Son düzenleme:
yazık valla ne ınsanlarımız var, bırak boşver uzulme. bır gun zayıfta toprak olacak sısmanda. gerıye ruhumuz yaptıklarımız kalcak. bır et bır kemık parçasını bukadar alaya alanlara yuh olsun yazıklar olsun... boş ınsan bunlar

bazıları böyle densiz canım, sanki karşıdaki duymuyormuş gibi rahat rahat konuşurlar,
medeniyetten haberleri yok,sanki kendileri dünya güzeli.
takma kafana,kilo elbet birgün verilir ama onlar insanlıktan nasibini hiçbir zaman alamazlar.

çok ayıp etmişler gerçekten
bu insanlarda hiç görgü yok heralde

Amaaan boşver canım takma..kilo sorunu kalıcı bir rahatsızlık değil..Herşey senin elinde,zamanla verirsin..

spor yapıyorum mevcan, önceden burda az mı ağladım kiloluyum diye kabullenip oturmuyorum artık bende acayip sinirlendim
önceden 100 küsürdüm şimdi 86 filan veriyorum yavaş yavaş:43:

insanların kilolarıyla,fiziki görünümleriyle,kıyafetleriyle dalga geçen mahlukların ruhlarında hep bir parça eksik olduğunu düşünürüm ben..

bak ne güzel kilo vermeye başlamışsın,4 ay sonra nişanın var.sporunu biraz artır,bol su için,erken saatlerde yeme işini kes 4 aya kadar ne güzel kilolar verirsin.şöyle salına salına gezersin ortalarda..

densizler için üzüldüğüne değmez boşver...

İnsanlar kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler..bir gün öyle bir şey olur ki başka birileri onlarla dalga geçer,hem de sizinle dalga geçtikleri konu yüzünden !! terbiyesiz insan çok takmayın kafanıza..

bugün markete gidiyordum gelirken yolda karşıdan iki tane bayan geliyordu tam yaklaşırken bir tanesi dediki " aynı şunun gibi işte" dedi beni gösterdi yanında ki da bağırarak "maşallah" dedi. resmen bağırdı yolun ortasında. yanımda arkadaşım vardı rezil oldum. tip tip baktım insanlığın fizikle olmayacağının örnekleri dedim bana dik dik baka baka gittiler bu arada kiloma laf ettiler

canım miillete bakma ya kilolu olsan yuh derler zayıf olsan yazııık derler güzel olsan baska biyerine bahane bulurlar.... salla gitsin:)

Onların bu söylediğine üzülüp de onları amaçlarına ulaştırma.
Ha bir de şeyi merak ettim. Onlar nasıldı, çok mu zayıflardı? Fizikleri nasıldı?
Çünkü bu tarz terbiyesizlikleri yapabilmek için bir Adriana Lima fiziğine sahip olmaları lazım.

insanların kilolarıyla,fiziki görünümleriyle,kıyafetleriyle dalga geçen mahlukların ruhlarında hep bir parça eksik olduğunu düşünürüm ben..

bak ne güzel kilo vermeye başlamışsın,4 ay sonra nişanın var.sporunu biraz artır,bol su için,erken saatlerde yeme işini kes 4 aya kadar ne güzel kilolar verirsin.şöyle salına salına gezersin ortalarda..

densizler için üzüldüğüne değmez boşver...

üst kat komşum diyetisyen o yardımcı oluyor sağolsun onun sayesinde bu kadar azmettim. 7 en geç 8 den sonra yemek filan yemiyorum
zaten sorun kilom değil ortalık yerde bunun gözüme dokulması herkes beni kendiyle kıyaslıyor yok ben senden zayıfım senin şuran fazla sanki soruyorum nerem senden fazla diye. desteğin için teşekkür ederim. o iki kişiye de hakkımı helal etmicem. sokak ortasında beni elaleme rezil ettiler

Dengesiz insanlar hic dusunmezler ki karsisindaki insan nasil etkilenir bundan diye. Simdi burda sana sıkma canini desek ne fayda sen kendinle barisik olmaya bak o insanlar gibi kisiliksiz olcagina kilon olsun. Baya vermissin zaten dahada verebilirsin kendin icin cabala

Onların bu söylediğine üzülüp de onları amaçlarına ulaştırma.
Ha bir de şeyi merak ettim. Onlar nasıldı, çok mu zayıflardı? Fizikleri nasıldı?
Çünkü bu tarz terbiyesizlikleri yapabilmek için bir Adriana Lima fiziğine sahip olmaları lazım.

biri kot giymiş saçları uzundu biride kapalıydı sanırım ona pek dikkat etmedim bana maşallah diyen balık etli bişeydi arkasından dikkat ettiğim kadarıyla
onlar gibi art niyetli olmadığım için hiç karşıdan gelirken süzmedim kendilerini

biri kot giymiş saçları uzundu biride kapalıydı sanırım ona pek dikkat etmedim bana maşallah diyen balık etli bişeydi arkasından dikkat ettiğim kadarıyla
onlar gibi art niyetli olmadığım için hiç karşıdan gelirken süzmedim kendilerini

Belki de kendi açıklarını başkalarını üzerek kapatmaya çalışıyorlar.
Üzülme ne olur ya onların terbiyesizlikleri. :ssz:

Back
X