O kadar çok üzgünüm ki terbiyesiz insanlar :(

Bu tarz seviyesiz eğitimsiz insanların olduğunu bilmek ne acı. :20: Sen içini ferah tut.
Aklıma daha önce okuduğum bir yazı geldi

"15 yaşındaki bir kız yanında 1 yaşındaki bebeğiyle sokakta yürüyor.
İnsanlar ona kötü bakıyor
13 yaşında tecavüze uğradığını bilmeden.
İnsanlar bir adama şişman diyor,
Kilosunu hızla arttıran bir hastalığını olduğunu bilmeden.
İnsanlar yaşlı bir adama çirkin diyor,
Ülkesi için savaşırken kaza geçirdiğini bilmeden.
İnsanlar bir kadına kel diyor,
Kanser olduğunu bilmeden."
En yakın zamanda istediğin fiziğe kavuşursun inşallah ,canını sıkma canım ...

Canım takıldığın insanlar gönlü güzel olmayan insanlar.
Lütfen bunları düşünerek güzel ömrünü yıpratma.
Herşey biz insanlar için, çok zayıf insanların ilaçlarla ne hale geldiğine gözlerimle şahit oldum.
Kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmez.
Bu gibi insanların zihniyetinden iğreniyorum.

Bu tarz seviyesiz eğitimsiz insanların olduğunu bilmek ne acı. :20: Sen içini ferah tut.
Aklıma daha önce okuduğum bir yazı geldi

"15 yaşındaki bir kız yanında 1 yaşındaki bebeğiyle sokakta yürüyor.
İnsanlar ona kötü bakıyor
13 yaşında tecavüze uğradığını bilmeden.
İnsanlar bir adama şişman diyor,
Kilosunu hızla arttıran bir hastalığını olduğunu bilmeden.
İnsanlar yaşlı bir adama çirkin diyor,
Ülkesi için savaşırken kaza geçirdiğini bilmeden.
İnsanlar bir kadına kel diyor,
Kanser olduğunu bilmeden."
En yakın zamanda istediğin fiziğe kavuşursun inşallah ,canını sıkma canım ...

evet hep denk geldiğim yazıdır ön yargı işte. teşekkür ederim inşallah

Canım takıldığın insanlar gönlü güzel olmayan insanlar.
Lütfen bunları düşünerek güzel ömrünü yıpratma.
Herşey biz insanlar için, çok zayıf insanların ilaçlarla ne hale geldiğine gözlerimle şahit oldum.
Kimse kınadığı şeyi yaşamadan ölmez.
Bu gibi insanların zihniyetinden iğreniyorum.

dimi hep böyle kalacaklarını zannediyorlar ne yazık. yaşamadan anlayamazlar bu psikolojiyi. elbet görüyor Allahım öyle süper fizik kalacaklarının garantisi var sanki

Böyle insanların densizliği, cahilliği için üzülmemelisin ama kızıp kalbini de karartma. Sen zayıflayınca nasıl kilolu insanların halinden anlayacaksan onlarda hayattan öğrenecekler yavaş yavaş insan olmanın gerektirdiklerini.

Canım hiç kafana takma.Ben senden de kiloluyum morbid obez sınıfındayım :) İnsan görünümlü yaratıklar kiloyla insanlığın bir bağlantısı olduğunu düşünüyolar.Ama o zavallıların bedenleri gibi beyinleri de zayıf :) Yani tıp bizim için çalışıyo biz kilolarımızdan kurtulabiliriz.Ama o zavallılar içn yapılabilecek hiçbir şey yok :) Bide kendi yaşadığım olaylardan bir örnek vereyim.İnsanlar çok kilolu olduğum için gayri ihtiyari bakıyolar.Bu zoruma gitse de kızmıyorm.Çünkü ilginç geliyo olabilir.Ama bide bazıları var yanındakini dürtüp beni göstermeler,gülüşmeler,aptal aptal bakmalar.Heh işte tamda onlara şunu yapıyorum :) Gözlerimi gözlerinin üstüne dikip ''ne var ne bakıyosun,sence aptal gibi mi gözüküyorum,Senin benim hakkımda konuştuğunu anlamadığımı mı sanıyosun ? '' bakışı atıyorum.Bu bakış kadın gözlerini benden kaçırıp.Kafasını önüne eğene kadar devam ediyo :) Ve sonrasında bana kendimi bu kadar kötü hissettirdiği için o insanları Rabbime havale ediyorum.Ve kıyamet gününde hesaplaşacağım günü bekliyorum.Sonuçta kul hakkı bu.Hiç takma kafana yani...

Back
X