O kadar güçsüz kaldım ki

Mavi bisiklet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
8
1
1
29
Bir konuyu sormak istiyorum size ben liseden mezunum bu yıl ikinci kez hazırlanıyorum üniversiteye. Benim liseden kalan iki tane arkadaşım vardı o kadar iyiydik ki onlarla yediğim içtiğim ayrı gitmezdi.Sonra bi gün hiç demeyeceğim bişi dedim ve birini kırdım sonra zamanla unutturdum sandım gayette iyiydi aramız. Affetti sanmıştım. Sonra çok büyük bi aşk yaşamaya başladım biriyle gerçekten tutuldum diyebilirim ve karşılıklı olarak yaşamak ayrı güzel. Herneyse bunun üstüne bu arkadaşım benden uzaklaşmaya başladı hiç beklemezdim ve zamanla diğer arkadaşımıda doldurmuş. Bu gün beni engelledi her yerden o kadar kötüyüm ki. Onların hiç kötü olmasını istemezdim. Beni böyle yüz üstü bıraktılar. Arkadaşsız kaldım diyebilirim. Savunmasızım artık yanımda olan kimse yok. Sevgilimden başka.

Üzülme canım gerçekten dostun olsalar ne olursa olsun seni yarı yolda birakmazlardi Ailene sevgiline ve derslerine odaklan. Cok daha iyi arkadaşlar edinirsin

Suan ne hissettgini anlayabliorum bende tum arkdslarmdan buna benzer bisey gormustm ama sevdgm dedgm ksi brakmamisti bosver sana olan sevgisi iki uc kisinin dedikleriyle bitebliyosa zaten hic sevmemis sana gelip sorup anlatmak yerine boyle biseyi tercih ettiyse hic ugrasma . bazen susmak cok onemli sen sessiz kal istedklerini yapsinlar . en yakinim dedigin insanlardan uzak kaldginda zarar veremezler

Back
X