- 15 Kasım 2014
- 123
- 10
- 38
- 40
- Konu Sahibi melisapapatya
Çok durgunum hic bir şey yapasim yok ..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) çok tatlisinizyaklaştım biraz da .. Ama haftasını çok büyük kavga ettik pazartesi sabahı baristik ...ama iyice dengem bozuldu ...eşim uyuyorZaten dun aksam yaklastim biraz da hemen dedi yok bilmem ne kavga edince hemen uzaklasiyor
bu arada;
"...buradan bi arkadaşla yazisiyoruz da çok iyiı olmak istiyor sağolsun...."
ne demek bu![]()
3-4 defa okudum,anlayamadim bendebu arada;
"...buradan bi arkadaşla yazisiyoruz da çok iyiı olmak istiyor sağolsun...."
ne demek bu![]()
eee siz daha cumartesi günü üye olmuşsunuzYaa yardımcı olmak istiyor ama ister istemez üzülüyor insan o yaşıyor ama ben yasayamiyorum diye ...asıl sorun o durumun olmaması evet surekli de dile getirmek istemiyorum.bir de kavga edince eşim hemen soğuyor hemen cinsel liktenbbilmiyorum yaa kötüyüm bu aralar.
Durumlar boyle .
![]()
eee siz daha cumartesi günü üye olmuşsunuz
orgazm olamadığınızı söyleyecek kadar ne ara kiminle samimi oldunuz
fake üye kol geziyor dikkat edin yapmayın böyle şeyler![]()
pek anlatmıyor işteBuradan biri mi yardım ediyormuş o konuda özel olarak yani![]()
pek anlatmıyor işte
biraz çekingen galiba
yüzeysel anlatıp derinsel anlamamızı bekliyor olmalı ama olmaz ki![]()
korkarımki bu iki genç delikanlı birbirlerini fakeliyorlar haberleri yokBize anlatmıyor ama daha 2-3 gündür tanıdığı bir arkadaşla yazıyormuş işte yanlış anlamadıysak.
korkarımki bu iki genç delikanlı birbirlerini fakeliyorlar haberleri yok![]()
vakıadan bol ne var kk da tabi gelen geleneolur mu olur
:) karakter cok guEl yaa :) gulumsetiyorBende başlığı okurken depresyona girdi hiç bir iş yapası yok diye anladım,
meğer mevzu başkaymış.![]()
:) karakter cok guEl yaa :) gulumsetiyor