o kadar mutsuzum ki,Allah a isyan etmeye başladım,nolur akıl verin :(

emberassed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
216
13
68
kızlar bana bişeyler deyin,bi yol gösterin nolur.ben kendimi günden güne yiyip bitirmeye başladım artık.iç sıkıntısı olmadan bi günüm geçmiyor.ben kendimle kendimi bildim bileli barışık değilim.sevmiyorum sevemedim kendimi.hiç bi yönümü hiç bi fiziksel özelliğimi hiç bi huyumu.nefret ediyorum herkesten herşeyden kendimden. özellikle birilerini kıskanma çekememe durumu varya böyle bi durumd olduğum için ölümüne mutsuzum.belki de bu huyum yüzünden her gün mutsuzum.etrafımı arkadaşlarımı kardeşimi herşeyi kıskanıyorum.

ben en başta şu kız kardeşimi kıskanma huyumdan kurtulmak istiyorum.çünkü insan kardeşinden nerfet edemez.ben git gide nefret biriktiriyorum içimde.o çok güzel hatta fazla güzel ki bakan alamıyor gözlerini bir türlü,hayatından çervresinden çok memnun.aynı evde yaşıyoruz ve biliyorum yaşamaktan zevk alıyor.bense tam tersiyim.hayatı kendime zehir ediyorum sürekli aptalca ama beni çok mutsuz eden düşüncelerden kurtulamıyorum.benm kızkardeşim ben neyi beğenirsem ben neyi istersem hep benimle yarış edercesine aynı şeyi isteyen bi insan.beğendiğim ne varsa hep bi süre sonra favorisi olmuştur.sakın demeyinki seni örnek alıyo bak ne güzel işte bu öyle bişey değil.bu çok rahatsız edici bi şekilde benm elimden almak istercesine yaptığı davranışlar bunlar.ben hiç çevremden bi yerden bana karşı iltifat edildiğini bilmem.ama o çok sık iltifat alır ki benim de şahit oldukları içinde bi de şahit olamadıklarımı ballandır ballandıra anlatır.sırf beni kıskandırmak için ben hissedebiliyorum bunu.mesela dışarı çıkar eve gelir dışarda herkesin ilgi odağı olduğu için eve küçük sevimli kız halinde gelir böyle şımarık şımarık,çünkü dışardaki insanların bakışları onu oldukça şımartmıştır.birlikte gezdiğimiz zaman zaten ona nasıl bana nasıl baktıklarını benden iyi bilemez kimse.kızlar heleki bu durum benim kendime olan saygıı güvenimi öylre bi yerle bir edeiyor ki artık evlenmeyi filan düşünmez oldum elimden alabiilme ihtimaline karşı.böyle hastalıklı bir düşünce yzünden kimseden hoşlanmak bile istemiyorum.diyorum ki nasılsa bi gün tanıştırmaya kalksam diycek ki bu daha güzelmiş .keşke onunla olsam.ki zaten kız kardeşim de altta kalmaz kendini beğendirmek için kıçını yırtar.

kızlar bu düşünceleri sanaldan başka hiçbiyere anlatamam.kimseyle bu şekilde yüzyüze konuşamam.ama bu düşünceler beni yiyip bitiriyor napıcam.nolur bi akıl fikir verin sürekli isyan eder duruma geldim .anne neden beni doğurdun,lütfen Allah ım al bu dünyadan beni gibi şeyler söylüyorum.her türlü kaybediyorum ,çıkış yolu bulamıyorum.hem fiziksel hem ruhsal çok acı çekiyorum,lütfen bana yardım edin lütfenn...

Öncelikle allah daha büyük dert vermesin...keske suan annemin evinde otirsam ve tek derdim kardeşimi kiskanmak olsa sakin yanlış anlama küçümsemiyorum derdini sadece çok büyütülecek bişey değil..önce kendine güven lutfen eminim sende çok güzelsindir ama kafamda kardesim daha güzel mantığı olduğu icin kendini daha çok saliyorsun..dışarda bütün erkeklerin gözü kardrsinizde olması onun çok güzel olduğu anlamına gelmez boyle düşünmeyin lutfen size bakmamalrida çirkinoolduğunuz anlamına gelmez..çok kötü bi enerji içindesiniz silkelenin kalkın aynaya bakın kardeşinizle diaarimi çıktınız ona kim bakarsa baksın kim iltifat ederse etsin sizde iltifat edin kardeşiniz canınız o sizin...şimdi kalkın lutfen bi çeki düzen verin kendinize ve en önemlisi kendinizu sevin..v

kızlar bana bişeyler deyin,bi yol gösterin nolur.ben kendimi günden güne yiyip bitirmeye başladım artık.iç sıkıntısı olmadan bi günüm geçmiyor.ben kendimle kendimi bildim bileli barışık değilim.sevmiyorum sevemedim kendimi.hiç bi yönümü hiç bi fiziksel özelliğimi hiç bi huyumu.nefret ediyorum herkesten herşeyden kendimden. özellikle birilerini kıskanma çekememe durumu varya böyle bi durumd olduğum için ölümüne mutsuzum.belki de bu huyum yüzünden her gün mutsuzum.etrafımı arkadaşlarımı kardeşimi herşeyi kıskanıyorum.

ben en başta şu kız kardeşimi kıskanma huyumdan kurtulmak istiyorum.çünkü insan kardeşinden nerfet edemez.ben git gide nefret biriktiriyorum içimde.o çok güzel hatta fazla güzel ki bakan alamıyor gözlerini bir türlü,hayatından çervresinden çok memnun.aynı evde yaşıyoruz ve biliyorum yaşamaktan zevk alıyor.bense tam tersiyim.hayatı kendime zehir ediyorum sürekli aptalca ama beni çok mutsuz eden düşüncelerden kurtulamıyorum.benm kızkardeşim ben neyi beğenirsem ben neyi istersem hep benimle yarış edercesine aynı şeyi isteyen bi insan.beğendiğim ne varsa hep bi süre sonra favorisi olmuştur.sakın demeyinki seni örnek alıyo bak ne güzel işte bu öyle bişey değil.bu çok rahatsız edici bi şekilde benm elimden almak istercesine yaptığı davranışlar bunlar.ben hiç çevremden bi yerden bana karşı iltifat edildiğini bilmem.ama o çok sık iltifat alır ki benim de şahit oldukları içinde bi de şahit olamadıklarımı ballandır ballandıra anlatır.sırf beni kıskandırmak için ben hissedebiliyorum bunu.mesela dışarı çıkar eve gelir dışarda herkesin ilgi odağı olduğu için eve küçük sevimli kız halinde gelir böyle şımarık şımarık,çünkü dışardaki insanların bakışları onu oldukça şımartmıştır.birlikte gezdiğimiz zaman zaten ona nasıl bana nasıl baktıklarını benden iyi bilemez kimse.kızlar heleki bu durum benim kendime olan saygıı güvenimi öylre bi yerle bir edeiyor ki artık evlenmeyi filan düşünmez oldum elimden alabiilme ihtimaline karşı.böyle hastalıklı bir düşünce yzünden kimseden hoşlanmak bile istemiyorum.diyorum ki nasılsa bi gün tanıştırmaya kalksam diycek ki bu daha güzelmiş .keşke onunla olsam.ki zaten kız kardeşim de altta kalmaz kendini beğendirmek için kıçını yırtar.

kızlar bu düşünceleri sanaldan başka hiçbiyere anlatamam.kimseyle bu şekilde yüzyüze konuşamam.ama bu düşünceler beni yiyip bitiriyor napıcam.nolur bi akıl fikir verin sürekli isyan eder duruma geldim .anne neden beni doğurdun,lütfen Allah ım al bu dünyadan beni gibi şeyler söylüyorum.her türlü kaybediyorum ,çıkış yolu bulamıyorum.hem fiziksel hem ruhsal çok acı çekiyorum,lütfen bana yardım edin lütfenn...
kilolu filanmısın, yada ne bileyim kendinde beğenmediğin yönün neler.

Kaç yaşındasınız sen ve kardeşin? Karanlıkta kalınca panikten oraya buraya çarpmak gibi olmuş senin durum oysa ışığın düğmesi hep aynı yerde...

Sende meziyetlerini arttirmaya bak hersey guzellik degilki.okuyomusun calisiyomusun bilmiyorum ama okuyosan derslerine ver kendini calisiyosan mesleginle ilgili kurslara git dil ogren mesela hem kafani mesgul etmis olursun.ayrica evlilikte kismet isidir karsina cikacak kisi olgun bir insan olduktan sonra hic oyle aa kardesi daha guzelmis dusuncesinde olmaz

Tatlim allah herkesin kalbine gore guzellik werirmis sen boyle fesatlik yaptikca kendi gozune dahada cirkin gelceksin yuh yani insan kardesini kiskanirmi sana tawsiyem git bi abdest al kuran oku hayatina iyiliklerle yon wer bide kuafore ugra tmmdir ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaklaşık iki hafta önce bende benzer konu açmıştım orda arkadaşlar bana tavsiyede bulunmuştu ve gerçekten etkilerini görmeye başladım birincisi uğur kosarin allah de ötesini bırak kitabini mutlaka tavsiye ederim oku gerçekten düşüncelerin degisicek ikincisi ise duhan suresini yatmadan önce niyetlenip okumanı tavsiye ederim kim bu duayı okuyup yatarsa sabaha kadar yetmisbin melek o kişi için dua edermiş allah seninde dualarını kabul etsin

Yüzü güzele 40 gün huyu güzele 40 yıl demişler. Kendini çirkin hissediyorsan huyunu güzel tut, sevimli ol, başarılı ol, güzel konuş ve ayrıca bakımlı ol.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızkardeşin kaç yaşında bilemem sen kaç yaşındasın bilemem ama çok büyük olmadığınız belli.Güzellikle insanları biryere kadar etkiler insan.Önemli olan fikirleri tavırları bakışı.Bakış açını değiştir.Nfret etmek yerine güzellikle bak etrafına.Allah aisyan decek ne geldi başına.Kardeşin o senin canın kanın herşeyin.İleride hayatında desteğin sırdaşın olacak kişi.Her kardeş çekişir ama bunu haytaını mahvedecekj derecede nefret tohumlarıyla yaşaman gerekmiyor.Kendini geliştirmelisin.

Bu anlattıkların dediğin gibi hastalıklı düşünceler böyle düşünmekten vazgeç kendine vakit ayırmaya çalış sakın ama sakın allaha ailene isyan etme hatta ben herzaman hep aalaha sıgınır dua ederim sadece dua sende böyle yap ve şunu unutma kız kardeş candır siz et tırnak gibisiniz ama farkında değilsiniz benimde kız kardeşim vardı ve hergün kavga gürültü ederdik şimdi oda evli bende ve hergün özlüyorum onu uzakta olduğu için keşke yanımda olsada kavga etsek diyorum.

kilolu filanmısın, yada ne bileyim kendinde beğenmediğin yönün neler.

yüzümde tüyler çok fala var bi kere siyah siyah ..yüzümde olmayan şey yok çil,kıl.ben,yağ butonları kılcal damarlar.kiloluyumda aynı zamanda. zaten sürekli yüzüm için lazere gidiyordum.o da yüzümü mahvetti.daha bugün iğneli taptırmaya karar verdim tam 65 dakika yüzüme bişeyler girdi çıktı ve hala şiş.yapan kadın parayı alana kadar kesin biticek işte şöyle böyle derken yaptıktan sonra yok işte ben sana kesin biter demedim 6 seansta biter demedim 2 yıl da sürebilir gibi şeyler söyledi.ben eve gelince artık yıllardır bu yüzümdekilerden dolayı çok acı çektğim için sinir krizi geçirdim.ağlamayı yeni kestim diyebilirim.anlayacağınız kendmle mutlu olabilmm için sebep yaratamıyorum ama kendimden nefret etmek için sabaha kadar sebep sayabilirim...

Yaklaşık iki hafta önce bende benzer konu açmıştım orda arkadaşlar bana tavsiyede bulunmuştu ve gerçekten etkilerini görmeye başladım birincisi uğur kosarin allah de ötesini bırak kitabini mutlaka tavsiye ederim oku gerçekten düşüncelerin degisicek ikincisi ise duhan suresini yatmadan önce niyetlenip okumanı tavsiye ederim kim bu duayı okuyup yatarsa sabaha kadar yetmisbin melek o kişi için dua edermiş allah seninde dualarını kabul etsin

bi tek bende var zannediyodum bu tür bi sıkıntı.en azından yalnız hissetmedeim şu anda sağol.

Seni çok iyi anlıyorum. Sadece bunu söyleyebilirim çünkü henüz ben de bir çıkış bulamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu nasıl hastalıklı bir düşüncedir yaa kardeşiniz elinizden alıcak korkusuyla kimseyle görüşmek evlenmek istemiyosunuz öylemi. kardeşinize acıdım şu anda. sizin acil olark destek almanız gerekiyor bence burdaki tavsiyelr sizin psikolojinizi düzeltemez. sivilce kıl tüy kilo herkeste var ama bu seninki başka bişey. yapmadığın bişeyler yap çalış oku bilgili kültürlü ol aktivitelere katıl emin ol rabbim kimseyi tek yaratmamıştır. ne çirkinler kimlerle evleniyor önemli olan insan olabilmrk. sizin bunu olabilmrniz için prof destek almnız gerekli.
sert olduysa kusura bakmayın ama sizin için düşündüklerim kardeşiniz için yazdıklarınızdan sonra tam olarak böyle...

Son düzenleme:
bu nasıl hastalıklı bir düşüncedir yaa kardeşiniz elinizden alıcak korkusuyla kimseyle görüşmek evlenmek istemiyosunuz öylemi. kardeşinize acıdım şu anda. sizin acil olark destek almanız gerekiyor bence burdaki tavsiyelr sizin psikolojinizi düzeltemez. sivilce kıl tüy kilo herkeste var ama bu seninki başka bişey. yapmadığın bişeyler yap çalış oku bilgili kültürlü ol aktivitelere katıl emin ol rabbim kimseyi tek yaratmamıştır. ne çirkinler kimlerle evleniyor önemli olan insan olabilmrk. sizin bunu olabilmrniz için prof destek almnız gerekli.
sert olduysa kusura bakmayın ama sizin için düşündüklerim kardeşiniz için yazdıklarınızdan sonra tam olarak böyle...

düşüncelerim ne kadr hastalıklı olsa da bunlar kimseye zarar vermez,ben sadece kendimi yer bitirirm o kadr.nasıl our ya demeyin oluyo ve ben buna engel olamıyorum elmde değil insan isteyerek kendine bunları yapmaz.bnde mutlu ve huzurlu olmak istiyorum ,içimdekileri boşaltmak istiyorum o kadar.bi fikir ufacık bi tavsiye belki beni yolumdan döndürür diyorum o yüzden böyle kafanızı şişiriyorum,kusura bakma ve sağol..

Çevremdeki kız kardeşleri gözümün önüne getirmeye çalışıyorum da hepsini güzelliği birbirine benziyor :44: Sizin birbirinizden bu kadar farklı olmanıza anlam veremedim. Olsa olsa değiştirebileceğiniz şeylerden dolayı bir fark çıkıyordur ortaya, yani kilo, bahsettiğiniz gibi tüy falan. Biraz uğraşıp istediğiniz duruma gelebilirsiniz bence. Ha bir de kardeşiniz her ne kadar sizin rakibinizmiş gibi davranıyor olsa (belki de siz böyle algılıyorsunuz bilemeyiz) da önce onun sizin kardeşiniz olduğunu bir kabul edin ve ona göre davranın gerekirse kardeşinize karşı yol gösterici olun. Kardeşler yeri geldiğinde kardeşleri için giysilerden ıvır zıvırdan vazgeçebilir. Hiçbir şeyin onunla olan ilişkinizin önüne geçmesine izin vermezseniz belki de ilişkiniz düzelir :34:

Bu kitabı bir arkadaşım bana tavsiye etmişti. Kapsamı ne biraz anlatır mısın?

Güzellik bi yere kadar ALlah Gönül güzelliği nasip etsin.insanın gönlü güzel olunca o yüzüne vuruyo zaten.Ewlencek olan adam sadece dıs görünüşe mi önem vericek ne alaka.Yüreğinin temisliğini öle severki senden baskasını gözü görmez.Sen güselliği kendine çok takıntı yapmıssın ama asıl güzellik insanın kendi içinde biriktirdiğidir kendine ne katabildiğidir.kusura bakmayın ama bu ruh hali hiç sağlıklı gelmedi bana.Benm kardeşimde kalemle çizilmiş gibi güzel ve ben gurur duyuyorum aksine eksik bi yanı warsa onu da tamamlamaya calısıyorum bence önce kardeşinizi sewmeye calısın.:34:

Back
X