o kadar mutsuzum ki,Allah a isyan etmeye başladım,nolur akıl verin :(

Babannemin bi sözü aklima geldi hep şöyle derdi
" Dil mi Güzel yoksa Dilber mi?.
Yok yok dil daha güzeldir"
Hersey guzellik degildir hem cirkin bayanda yoktur kendinize vuvenmeniz gerekir oncelikle siz etrafiniza devamli olumsuz negatic enerji yayiyorsunuz gülümseyin katdesinizide kiskanmayin gerekirse yardim edin
Ve don olarak ne detler var bunu kendinize dert edinip isyan etmeyin dua edin...
Duzelir hersey değişimw kendinizden başlayin

Yaklaşık iki hafta önce bende benzer konu açmıştım orda arkadaşlar bana tavsiyede bulunmuştu ve gerçekten etkilerini görmeye başladım birincisi uğur kosarin allah de ötesini bırak kitabini mutlaka tavsiye ederim oku gerçekten düşüncelerin degisicek ikincisi ise duhan suresini yatmadan önce niyetlenip okumanı tavsiye ederim kim bu duayı okuyup yatarsa sabaha kadar yetmisbin melek o kişi için dua edermiş allah seninde dualarını kabul etsin

Bende okudum o kitabı çok güzel cidden, hiç sıkmıyor, akıcı öğretici, kesinlikle okunmalı...

yüzün gözün fiziğinden önce ruhunu iyileştirmelisin... psikologa gittin mi hiç.. gitmediysen önce psikologa gitmekle başlayabilirsin.. insanın ruhu sağlıklı olunca inan yüzü gözü bile değişiyor.. güzelleşiyorsun.. bol bol dua etmenide öneririm.. inancını kaybetme.. ve kendini kardeşinle kıyaslama artık... o farklı bi insan sen farklı bi insansın... bence sende güzelsindir ama insan kendinde olanı bir türlü beğenemiyor.. başkasında olan daha makul geliyor bize hep.. ben düz saçlıyım mesela ama bana sorsan kıvırcık saç daha hoş gelir.. ama yinede Allah şükrederim ya hiç saçım olmasaydı diye.. herşey sende bitiyor.. ruhunu biran önce düzeltmeye bak.. kıl tüy işleri sonra halledilir..

yüzün gözün fiziğinden önce ruhunu iyileştirmelisin... psikologa gittin mi hiç.. gitmediysen önce psikologa gitmekle başlayabilirsin.. insanın ruhu sağlıklı olunca inan yüzü gözü bile değişiyor.. güzelleşiyorsun.. bol bol dua etmenide öneririm.. inancını kaybetme.. ve kendini kardeşinle kıyaslama artık... o farklı bi insan sen farklı bi insansın... bence sende güzelsindir ama insan kendinde olanı bir türlü beğenemiyor.. başkasında olan daha makul geliyor bize hep.. ben düz saçlıyım mesela ama bana sorsan kıvırcık saç daha hoş gelir.. ama yinede Allah şükrederim ya hiç saçım olmasaydı diye.. herşey sende bitiyor.. ruhunu biran önce düzeltmeye bak.. kıl tüy işleri sonra halledilir..

Katılıyorum. Bu öyle bakımlı ol, kilo ver ya da huyunu düzelt diyerek düzelecek bir şey değil. Cümlelerden ağır depresyon akıyor. Profesyonel yardım şart.

Bu kitabı bir arkadaşım bana tavsiye etmişti. Kapsamı ne biraz anlatır mısın?

Kapsamı başımıza ne gelirse gelsin allaha sığınmak ettiğimiz duaların kabul olacakmı olmayacakmi diye peşini bırakmak :3:

Son düzenleme:
düşüncelerim ne kadr hastalıklı olsa da bunlar kimseye zarar vermez,ben sadece kendimi yer bitirirm o kadr.nasıl our ya demeyin oluyo ve ben buna engel olamıyorum elmde değil insan isteyerek kendine bunları yapmaz.bnde mutlu ve huzurlu olmak istiyorum ,içimdekileri boşaltmak istiyorum o kadar.bi fikir ufacık bi tavsiye belki beni yolumdan döndürür diyorum o yüzden böyle kafanızı şişiriyorum,kusura bakma ve sağol..

kalbinizi temiz tutmaya çalışmakla başlayabilirsiniz kendi kendinizi telkin etmeye başlayarak en azından bir başlangıç olur..

Back
X