O kadar mutsuzum kı bu kılolarımla :/

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
Kızlar hepinize gunaydın o kadar mutsuz ve pişmanımkı dogumdan sonra 84 kılo oldum bıraz dıyetle 78 kıloya duştum ve şimdi orda takılı kaldım ıdeal kılom 68-69 cıvarı evlenmeden once oyleydım en azından gıydıgım yakısıyordu ama şimdi nerde ustune ustun bıde bu sabah ıkı tane poğaça yedım kendımı cok mutsuz hıssedıyorum ne yapıcagımı bogazımıa nasıl dur dıycegımı bılemıyorum akupunturu düşünuyorum deneyıp memnun kalan varmı kızlar ya da su zayıflama haplarından kullananlar ve sonucu ıyı olanlar varsa yorumarınızı beklıyorum :19::19::19::19::19::19::19:

merhaba,

seninle yaklaşık aynı kilolardayız. ben 1 yıl diyet yapıp 13 kilo verdim. bu işe 92 kilo ile başlamıştım. Açıkçası bantları da denedim, ilaçları da kullandım. Şok diyetlerde yaptım, hiç birinde başarılı olamadım. Diyetisyenle kilo verdim sadece. Bu da 2. diyetisyenim. İlkinde gene başarılı olamamıştım. Ama olay diyetisyen değil, onun verdikleri zaten senin bildiğin ve yapman gerekenlerden ibaret. Ama o kontroller ve azar işitme korkusu seni diyete uymaya zorluyor.

Sen zaten ne yiyip ne yemeyeceğini aslında biliyorsun ve bu işin kolay yolu malesef yok. Akupunktur'a annem başladı daha 2 gün oldu, eğer faydalı olursa sana da bilgi veririm.

Sürekli kendini motive etmen gerekiyor. Başka türlü nefsin hiç bir zaman körelmiyor. Ben 1 yıl tuttum kendimi, sonra diyeti bıraktığımda hiçbirşey değişmemiş. Çikolata görünce yememek için bir sebep bulamaz oluyorum kendime..

Eşim bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Bazen kendisine kızsam da zararlı şeyleri yememe izin vermiyor. Sen de bu konuda yakın çevrenden destek alabilirsin. Bir de yanına birini alıp spora başla.. en güzeli o..

merhaba,

seninle yaklaşık aynı kilolardayız. ben 1 yıl diyet yapıp 13 kilo verdim. bu işe 92 kilo ile başlamıştım. Açıkçası bantları da denedim, ilaçları da kullandım. Şok diyetlerde yaptım, hiç birinde başarılı olamadım. Diyetisyenle kilo verdim sadece. Bu da 2. diyetisyenim. İlkinde gene başarılı olamamıştım. Ama olay diyetisyen değil, onun verdikleri zaten senin bildiğin ve yapman gerekenlerden ibaret. Ama o kontroller ve azar işitme korkusu seni diyete uymaya zorluyor.

Sen zaten ne yiyip ne yemeyeceğini aslında biliyorsun ve bu işin kolay yolu malesef yok. Akupunktur'a annem başladı daha 2 gün oldu, eğer faydalı olursa sana da bilgi veririm.

Sürekli kendini motive etmen gerekiyor. Başka türlü nefsin hiç bir zaman körelmiyor. Ben 1 yıl tuttum kendimi, sonra diyeti bıraktığımda hiçbirşey değişmemiş. Çikolata görünce yememek için bir sebep bulamaz oluyorum kendime..

Eşim bu konuda bana çok yardımcı oluyor. Bazen kendisine kızsam da zararlı şeyleri yememe izin vermiyor. Sen de bu konuda yakın çevrenden destek alabilirsin. Bir de yanına birini alıp spora başla.. en güzeli o..

spor yapmaya hıc vaktım yok canım sabah 8,30 aksam 6 calısıyorum cumartesı yarım gun calısıyorum bebegımle zaten az vakıt gecırıyorum umarım annen basarılı olur ve bende bundan guc alarak baslarım mutlaka burayada yaz canım akupuntur sonucunu

Sanırım beni anlatıyorsun,
Ben de aynı durumdayım gerçekten,
Dönem dönem çok büyük olmayan kilolar verdim ben de şuan 79-80 lerdeyim,
Evlendiğimde yada hadi olsun ideal kilo 60-63-65.. ama ben burdan aşağı inemiyorum,
ne halim nede gayretim kalmadı...
Herieyi denedim,her yeni çıkan zayıflama haplarından tut,akupunktura kadar..
İştahını kesebiliyrosun,ama canının istemesini ve hayat standardını değiştiremiyorsun,
ben de çıkmazdayım,
yavsiye edebilieceğim bişey şimdilik yok..

Sanırım beni anlatıyorsun,
Ben de aynı durumdayım gerçekten,
Dönem dönem çok büyük olmayan kilolar verdim ben de şuan 79-80 lerdeyim,
Evlendiğimde yada hadi olsun ideal kilo 60-63-65.. ama ben burdan aşağı inemiyorum,
ne halim nede gayretim kalmadı...
Herieyi denedim,her yeni çıkan zayıflama haplarından tut,akupunktura kadar..
İştahını kesebiliyrosun,ama canının istemesini ve hayat standardını değiştiremiyorsun,
ben de çıkmazdayım,
yavsiye edebilieceğim bişey şimdilik yok..

akupunturdamı işe yaramadı tatlım yoksa oda mı boş ugras :26::26:

İşe yaradı,5-6 kilo vermiştim kısa sürede veririrm zaten,
iştahı da azaltır,faydalıdır,ama sonra bıraktığın,bir seans atladığın yada orada verilen diyeti kaçırdığında aynı sonuç...

Back
X