o kadar oku özel sektörde bir de seçim için ter dök..

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Devletten atamadan umudu kesince dershaneler , özel okullar vs . başvurmaya başladım . Ama diploma, stajlar , çalışma yıllarım yetmiyormuş gibi bir de bütün kurucu, müdür, diğer öğretmenler karşısında ter döküyorum . Ders anlattırıp ve soru bombardımanı ile sıkıştırıyorlar . Bildiğimi bile unutuyorum bazen.

Bugün çok istediğim bir yerden geldim . Ter içinde kalmış gömleğim... Konumu güzel anlattım . Mataryel tasarladım .Özetlerimi çıkardım. Ama bazı sorularda saçmaladığımı fark ettim . Genelde iyidi. Duruşum , giyim , tahta düzeni ..

Bu gibi seçimlerde başka neye dikkat ederler .. Bu en son görüştüğün yer mutlaka olmalı...çok istiyorum hanımlar ...

walla çok zoe bu devirde artık eğitim sektörü sadece paraya dönmüş durumda ben dersane de çalıştığım için özellikle biliyorum adam az bi paraya sana her işi yaptırıyo begenmeyip birde eleştiri yapıo çok zor ama seçimlerde de inanın eğitime bi yere kadar bakıyorlar nerden biliyorum ben ingilizce öğretmeni olarak çalıştım ben eğitim fakültesiyim ve daha önce bi üni daha bitirdim güzelde anlatırım bi çok özel ders öğrencim var ama adam tuttu fen edebiyat mezununu aldı yeni mezun tecrübesiz yırtık pantolla gelmişti görüşmeye bence birazda şans olucak ama senin kurum kolej falan heralde kolejlerde durum farklıdır heralde.. ama sadece şunu anladım ki bu devirde vasıfsız lise mezunları daha iyi işler buluyor en azından rahat o kadar kişiyle uğraşmıylar

Dershaneler gerçekten berbat durumda.. iç çamaşırcı da tezgahtarlık yapan ilkokul mezunu kuzenim bile daha fazla maaş alıyor ...
Anlamıyorum amaçları ne ...
Burası daha düzenli özel bir lise diye belki katlanmak daha kolay olduğunu düşünüyorum .
Bugün bazı sorularda yanlış cevap ve saçmaladığım için morelim bozuldu diğer sorularda güzel cevap verdim ama sorulardan ders anlatamadım yahu ...o kadar materyel tasarladım pek önemsemediler .. kolej olacak bir de ... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…