- Konu Sahibi emreaydinfan
Yok canlarım yok ayrılıktan 2 gun sonra da attım 20 gun önce de attım bence yapıcağımı yaptım kücük düsmek istemiyorum. Ama biri bana bu kadar zamandır erkeklerın nasıl dayandığnı anlatsın ltfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 4 senelik nişanlım 1 aydır aramıyor. ben de , kendisi hatalı olduğu halde bi çok msj attım, geri dönüş yapmadı msjlarıma.. ben bunu sadece bi şekilde açıklayabilirim, beni benim gibi sevmemiş..ve yoluma devam ediyorum.. beklemiyorum artık..
bende ta alısmıstım yokluguna gecen gun uzaktanda olsa oydu buyuk ıhtımalle gordum.korktum yanına gıtmeye nedense .yıne eskı halıme dondum ne guzel alısmıstım yokluguna.
Hep öyle olur zaten.Konu sahibinin erkek arkadaşıda bu durumu yaşayacak bence.
Canlarım benimaynı okuldayız ama fakültede değiliz kampuslerimiz de farklı malesef ama benim okulum onun yurdunun tam karsısında anca yolda falan karsılasabılırız yoksa hic ortak alanımız yok of
![]()
Genelde yoluna baktığında, beklemediğinde geri dönüyorlar.![]()
Cok güzel söylüyosun valla cnm ama yapım şöyle ki gözünde kücük düsmekten bana olan saygısını kaybetmekten cok korkuyorum arasam ya da yanına gitsem söylemez biliyorum ama 'cevap atmadım daha ne ugrasıyosun' falan derse cok kötü olurum alısamadıgımı söylemistim mesajda ya bi saygısızlık flan yasansa tamam dicem ama cevap atmamasına anlam veremiyorum cunku sevgisine yorum yapamam ama değer verdignden emindim sevgilm koc burcu inadı gururu cok fena
Of nasıl güzel anlatmıssın biziyapamam gidemem ki hic bilmedigim bi sehirde yasıyo gidip naparım tatile gitcekti ya gittiyse? O kadar güzel anlatmıssın ki ben nasıl biseyi kaybetmisim dedim her ay kutlama beklemek de neymis bi melegm diyisine eriyip biterken? Ben bi kez ask oldum romantik mydi hayır bana hayatm boynca kavusamicagm bi hayat mı veriyodu hayır ama ben öyle bi masumiyetle tanısmstm ki bana huzur verdi bazen sırf bu kadar masum olamaz kesin bisey vardır diye kavga cıkarırdım simdi kokusunu duymak icin neler vermezdim ama yapamıyorum kahretsin arayamıyorum