O kadar özledim ki

Yok canlarım yok ayrılıktan 2 gun sonra da attım 20 gun önce de attım bence yapıcağımı yaptım kücük düsmek istemiyorum. Ama biri bana bu kadar zamandır erkeklerın nasıl dayandığnı anlatsın ltfen

benim 4 senelik nişanlım 1 aydır aramıyor. ben de , kendisi hatalı olduğu halde bi çok msj attım, geri dönüş yapmadı msjlarıma.. ben bunu sadece bi şekilde açıklayabilirim, beni benim gibi sevmemiş.. :ssz: ve yoluma devam ediyorum.. beklemiyorum artık..

Sana 1 ay veriyorum.Okullar açıldığında, seni gördüğünde sana geri döner.Sen bu arada kendinde değişiklikler yap.Seni gördüğünde ayrıldığına pişman olsun, ne kadar da iyi görünüyor acı çekmiyor mu diye düşünsün.:ssz:

benim 4 senelik nişanlım 1 aydır aramıyor. ben de , kendisi hatalı olduğu halde bi çok msj attım, geri dönüş yapmadı msjlarıma.. ben bunu sadece bi şekilde açıklayabilirim, beni benim gibi sevmemiş.. :ssz: ve yoluma devam ediyorum.. beklemiyorum artık..

Genelde yoluna baktığında, beklemediğinde geri dönüyorlar.:ssz:

bende ta alısmıstım yokluguna gecen gun uzaktanda olsa oydu buyuk ıhtımalle gordum.korktum yanına gıtmeye nedense .yıne eskı halıme dondum ne guzel alısmıstım yokluguna.

Canlarım benim :( aynı okuldayız ama fakültede değiliz kampuslerimiz de farklı malesef ama benim okulum onun yurdunun tam karsısında anca yolda falan karsılasabılırız yoksa hic ortak alanımız yok of :(

Canlarım benim :( aynı okuldayız ama fakültede değiliz kampuslerimiz de farklı malesef ama benim okulum onun yurdunun tam karsısında anca yolda falan karsılasabılırız yoksa hic ortak alanımız yok of :(

hadı ya cnm ıns ylda falan karsılasırsınız ozaman ve konusur senınle.barısmanızda bı adım atmıs olursunuz ıns cnm yaa

Genelde yoluna baktığında, beklemediğinde geri dönüyorlar.:ssz:

aman lütfen dönmesinler.. çok rahatım, huzurluyum.. geçen rüyamda gördüm, barışmışız ve ben kaçmak istiyorum, her geçen gün daha bi soğuyor, daha bir kızıyorum kendime böyle basiretsiz bi adamı sevdiğim için..

Canım erkeklerinki pek sevmemekle alakalı değil bence. Onlar dayanıyor çünkü; beraber olursak onu da çok üzüyorum, ben de üzülüyorum ve değiştiremiyorum diyor sürekli buna odaklanıp dayanıyorlar sordum soruşturdum :). Başka bir numaradan arasana bi gün sesli konuşmak her zaman daha iyidir. Bana kalsa atla git 1 günlüğüne yerini yurdunu biliyorsan eğer. Ha bir de açıkcası "özledim, biz ne güzeldik" tarzı mesajlara cevap atılacak bişi pek olmuyor genelde. "konuşmaya çok ihtiyacım var, neler yaşadığımızı konuşmak istiyorum" mesajlarına cevap daha net geliyor açıkcası. "özledim..." tarzı mesaja "ben de" dese anında bişiyi çözmeden buzları eritme moduna gireceksiniz çünkü niye direk cevap versin ki?

Cok güzel söylüyosun valla cnm ama yapım şöyle ki gözünde kücük düsmekten bana olan saygısını kaybetmekten cok korkuyorum arasam ya da yanına gitsem söylemez biliyorum ama 'cevap atmadım daha ne ugrasıyosun' falan derse cok kötü olurum alısamadıgımı söylemistim mesajda ya bi saygısızlık flan yasansa tamam dicem ama cevap atmamasına anlam veremiyorum cunku sevgisine yorum yapamam ama değer verdignden emindim sevgilm koc burcu inadı gururu cok fena

Cok güzel söylüyosun valla cnm ama yapım şöyle ki gözünde kücük düsmekten bana olan saygısını kaybetmekten cok korkuyorum arasam ya da yanına gitsem söylemez biliyorum ama 'cevap atmadım daha ne ugrasıyosun' falan derse cok kötü olurum alısamadıgımı söylemistim mesajda ya bi saygısızlık flan yasansa tamam dicem ama cevap atmamasına anlam veremiyorum cunku sevgisine yorum yapamam ama değer verdignden emindim sevgilm koc burcu inadı gururu cok fena

Canım ben anlamadım, ayrılmışsınız ki bunu da severek yapmışsınız. Adam seni asla mutlu edemeyeceğini düşünmüş bunun sorumluluğunu ömürbillah almak istememiş. Valla ben de istemezdim sırf birisi beni seviyor diye senelerce onu mutsuz etmek istemezdi e sonucta adam gitmiiiş. Bundan sonra da kendisine hakim olması lazım. Sizin mesajlarınıza " lütfen cevap atma ya bitti!!" dese daha mı iyi? Yani sana cevap olarak "seni özledim ve seni hep üzüyorum seni mutlu edemiyorum ama olsuuuuuun yine de çıkalım mı?" tarzı cevap yazması pek mümkün değil ki bundan sonra atacağı her özlemli cevap buna çıkar. Atmaz arkadaşım cevap niye atsın, adam 1 kere söz vermiş sana bundan sonra dikkatli olacağım diye ama elinde patlamış sözünü bile tutamamış yav, ikinizin biribirinize uygun insanlar olmadığınıza inanmış ve sizi daha fazla sürüncemeye alıp da vaktinizi almak istemiyor. Bence "ay özledim..." tarzı cevap atmaktan çok daha asilce bir hareket yapıyor kendisi en azından dediklerinin arkasında duruyor. :51:

Şimdiii gelelim sizin ne yapmanız gerektiği konusuna...

Bazen biz kadınların, kapristen, tripten sonra akılları başlarına iş işten geçince geliyor :35: aylarca aylarca adamlara kaprisi yediriyoruz, şımarıyoruz sonra elimizdekinin değerini bilemeyip kaybedince büyümeye karar veriyoruz değil mi?

Valla bazen kıymeti bilmek için önce kaybetmemiz gerekiyor tatlım ya en iyi sen anlamışsındır eminim. Erkek arkadaşınla mutlu olduğunun, seni mutlu edip sana huzur verdiğinin farkına yeni vardın değil mi :3: o zamanlar yaptıkların her ay dönümünü kutlamaya calışmak falan üzülmek biraz daha çocukca geliyorsa sana; beraber mutlu olabileceğinize inanıyorsan bunları MUTLAKA konuşman lazım. Sen bir bucuk ay geç anladın, geç büyüdün diye gercek sevginizi harcamanın alemi yok yavrum. Eğer yaptıklarının yanlış olduğunu kabul ediyorsan, böyle beklentilerin filimlerde olacağını kabullendiysen sen, mutlu olmak için jestlere, romantizme değilde akşamları açılan bir telefondaki "nasılsın canım?" cümlesine ihtiyacınız olduğunu artık anladıysan bunu ona anlat tatlım, anladığını anlat ona geç de olsa gördüğünü tekrar denemek istediğini, onu kaybetmek istemediğini anlat. Hatta böyle düşünüyorsan nolursun anlat ona. Bunu anlatmak için de onun senin peşinde koşmasını "ya emreaydinfan valla sana artık jest yapacağım bana dön" demesini asla bekleme çünkü belli ki erkek arkadaşın karakterli biri baya. Çok mu seviyorsun? Öyleyse iş işten geçmeden gidip bulacaksın adamı. "özledim" mesajına kimse cevap vermez böyle durumda. Alacaksın karşına anlatacaksın, "ben mutluluğu başka başka şeyler sandım, ben mutlu olmak için her gün bana çiçek alman lazım sandım ama yanılmışım benim beklentilerim bunlar değilmiş kesinlikle ben seninle oturup bir çay içip sohbet edebildiğim sürece mutluyum" diyeceksin. :34: Ama bahaneler uydurmadan biran önce yap bunu bul onu karşına al konuş. Mesajla falan olmaz bu işler hele ki acıklı özlemli mesaj atarak hiiiiiiiç olmaz. Konuşup düzeltme sırası sizde, hatalarınızı tek tek dökün ki ortaya temizleyin olanları. Fedakarlık sırası sizde gidip gardan bir bilet almanıza bakar çünkü BENCE size durup dururken dönmesi zor.

Haaa diyosan kiiiii ben hala jest beklerim, sürprizler beklerim hiç dediğin anlattığın şeyler bana yetmez; o zaman bırak sevgilini gitsin belli ki adam bunları yapabilecek biri değilmiş ne yazık ki. Karşına yeni insanlar mutlka çıkar, onlarla beklentilerin belki örtüşür ama belli ki bu çocukla değil.

Umarım yardmcı olabilmişimdir tatlım, ne istediğini biliyorsan CESUR OL. Git al çocuğu fırsatın varken arayı soğutma.

Son düzenleme:
Of nasıl güzel anlatmıssın bizi :( yapamam gidemem ki hic bilmedigim bi sehirde yasıyo gidip naparım tatile gitcekti ya gittiyse? O kadar güzel anlatmıssın ki ben nasıl biseyi kaybetmisim dedim her ay kutlama beklemek de neymis bi melegm diyisine eriyip biterken? Ben bi kez ask oldum romantik mydi hayır bana hayatm boynca kavusamicagm bi hayat mı veriyodu hayır ama ben öyle bi masumiyetle tanısmstm ki bana huzur verdi bazen sırf bu kadar masum olamaz kesin bisey vardır diye kavga cıkarırdım simdi kokusunu duymak icin neler vermezdim ama yapamıyorum kahretsin arayamıyorum

Of nasıl güzel anlatmıssın bizi :( yapamam gidemem ki hic bilmedigim bi sehirde yasıyo gidip naparım tatile gitcekti ya gittiyse? O kadar güzel anlatmıssın ki ben nasıl biseyi kaybetmisim dedim her ay kutlama beklemek de neymis bi melegm diyisine eriyip biterken? Ben bi kez ask oldum romantik mydi hayır bana hayatm boynca kavusamicagm bi hayat mı veriyodu hayır ama ben öyle bi masumiyetle tanısmstm ki bana huzur verdi bazen sırf bu kadar masum olamaz kesin bisey vardır diye kavga cıkarırdım simdi kokusunu duymak icin neler vermezdim ama yapamıyorum kahretsin arayamıyorum

Neden arayamıyorsun? Korkuyor musun? zamanında "kavga çıkarıyordun" bilinçle ve isteyerek değil mi? Şimdi aramaya neden korkuyorsun? "bana meleğim demen yeter ne ay dönümü kutlaması ya ben bir aptalım" demeye niye korkuyorsun?? Sen ettin sen bulma. Sahip olduğun masumiyeti kaybetme. Arayı soğutursan iyice senden uzaklaşacak biliyorsun değil mi? Alacaksın karşına 1 saat 2 saat ne kadar yanlış yaptığını anlatacaksın. Büyük ihtimal kadın milletine aşina olmadığı için şoka girer :10: Ararsın telefondan ben senin şehrine seni gömeye geldim dersin. Acmayacağını düşünüyorsan başka bir nodan ararsın. tatilde değilse tıpış tıpış gelir. En kötü ihtimal ne olur?? Bu işin yürüyeceğine asla inanmayacaktır, kafasını dağıtmıştır seni olumsuz karşılar, yalan atar sıkar seni soğutmak için; yok başkasıyla grüşüyodum falan diye ama için rahat olsun eğer anlattığın gibi biriyse ve seni o derece sevdiyse kimse yoktur hayatında ciddi. AMA yine de sen sahip olduğun ve kendi ellerinle kaybettiğin masumiyet için elinden gelen en iyi çabayı yapmış olarak ayrılırsın oradan canım. bu saatten sonra olmazsa da napalım kısmet dersin. Eğer gitmezsen savaşmamış olacaksın, kendi kendini yenilgiye uğratmış olacaksın unutma. Ya burada alacağın tüm taktikler, yok efendim 2 saniye bak kafanı cevir, yok başka erkeklerle gülüş, yok unuttum imajı ver falan filan hikaye bir kereliğine dürüst olmak oyun oynamamak lazım karşındakine hatalıysan. Sen yanlıştın, değeri bilemedin, adamın gözünde olmayacak bir imaj bıraktın, seni mutlu edemeyeceğine onun yetersiz olduğuna adamı sen inandırdın. Bunu düzeltmek sana düşer BENCE başkasına değil. Ani ve büyük bir adım atmadığın sürece sana geri dönmeyecek bu çocuk. Ya da bilmiyorum ben haksız çıkarım.

Cnm sana özel mesaj attım. Gercekten cok mantıklı yaklasıyosun yorulmustum 'sevse gitmezdi' sözlerini duymaktan. Bilmiyorum canım nedendır ama cesaret edemiyorum belki de kırılmaya korkuyorum oglak burcuym bn bendeki gururu dusun artık :( ya gurur yapcak bisey de yok ama o cevabı atmadı ya cok yüzsüz hissetcem gözunde bu konuma düsmeye dayanamam

Back
X