O kadar pişmanım ki ölüyorum acıdan

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
126
6
18
30
Merhaba arkadaşlar kas altı meme basından göğüs büyütme ameliyatı oldum bugün 3. Gün ve ben sadede ellerim oynayabiliyorum yemekyiyemiyorım doğrulamıyorum tuvalete gidemiyorum üstümde sıkan bi bandaj var dik duramıyorum Ağrı kesiciler hiç işe yaramıyor şimdi dudaklarımda bi şişme oldu anlayamadım doktor bugün banyo yapabilirsin sesi ama kolumu oynatamıyorum bile
450cc yapıldı meme bası yukarıya alındı oğlumun bütün düzeni kaydı ne yemek yiyor he yatış saatleri belli ne yapıcam be zaman normal hareket edicem ne olue bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var

Geçmiş olsun canım henüz çok yeniymiş muhakkak düzelir. Doktorunla konuştun mu belirtiler normal miymiş? Normal diyorsa az daha dişini sıkacaksın maalesef.

Dudaklarınız şişmiş ve ağrılarınızda çokmuş belkide vücut kabul etmiyor arayın doktorunuzu. Benim arkadaşım küçültme ameliyatı olmuştu normalde küçültme büyütmeden çok daha zor ama hiçbir sorun yaşamamıştı

Ağrınızın filan olması çok normal zaten. Ama bu dudakta şişmeye anlam veremedim sordunuz mu doktora

Toparlama sureci cok zor olan bir ameliyat oldugunu biliyorum normal bence. gecmis olsun.

450 cc çok değil mi ya neyse dudakların şismesi normal değil gibi bir yakınımında kolunda sıkıntı oldu bir süre kolunda ağrı yaptı sonra düzeldi . Doktoru bir ara istersen

Merhaba arkadaşlar kas altı meme basından göğüs büyütme ameliyatı oldum bugün 3. Gün ve ben sadede ellerim oynayabiliyorum yemekyiyemiyorım doğrulamıyorum tuvalete gidemiyorum üstümde sıkan bi bandaj var dik duramıyorum Ağrı kesiciler hiç işe yaramıyor şimdi dudaklarımda bi şişme oldu anlayamadım doktor bugün banyo yapabilirsin sesi ama kolumu oynatamıyorum bile
450cc yapıldı meme bası yukarıya alındı oğlumun bütün düzeni kaydı ne yemek yiyor he yatış saatleri belli ne yapıcam be zaman normal hareket edicem ne olue bişeyler söyleyin çok ihtiyacım var
Size yardimci olabilecek kimse yokmu
Oglunuz kucuk mu
Cok cok gecmis olsun bilgim yok konu hakkinda bende isterim gogus buyutmeyi korkumdan yatamam o masaya

Ben de olmuştum ama ben meme başından değil meme altindan yerlestirmisleri. Meme başının çok daha fazla acıdığını duymuştum. Ben de ameliyattan uyanınca ben bunu kendime neden yaptım diye söylenmiştim. Çok açıyordu geçirdiğim en zor ameliyatti. Bi hafta sonra pişmanlığım geçti . Ödemi attım. Ağrılarım azaldi ve aynada kendimi beğenmeye başlamıştım.

Back
X