herkese merhabalar bende sizler gibi cocuk sahibi olmak isteyenlerden biriydim.5senelik evliyim
ne bende ne esimde hicbir problem bulmadilar 3 asilama kanal ameliyati acikmi kapalimi diye ve bundan 1ay öncesine kadar 4.cü tüp bebegi bile yaptik 4embriyo konulmasina ragmen tutmdi ve tabiki ben yikildim 5senedir yapilmadik tedavi birakmadik 4.cü tüp bebekte olmayinca diger ay kanamam gecikti 5gün gect test aldim ve inanin ikinci cizgiyi gördüm gözlerime inanamadim ve tabiki cizgi cikti ama gene inananmiyorum ertesi gün gene test aldim gene ikincicizgi cikti ben hala inanamiyorum o kadar tedaviden tüp bebekten hemen 1ay sonra hamilemi kalacam diyorum esime ve gülüyorum cünkü soktayim esim doktoru aradi randevu aldi gittik kan testini yaptik saat 4 civari doktor aradi ve hamile oldugumu söyledi inanin dünyanin en mutlu insani oldum ve allah olmayan herkese bu duyguyu bu ani yasatsin dedim oturdum agladim sevincten cünkü hep derdim teste ikinci cizgiyi görebilecekmiyim diye ve cok sükür gördüm doktora gittik ultrasalla bakti bebegi gördüm ve 5haftalikti aradan 3gün gecti bende hafif lekelenmeler oldu korktugum basima geldi doktora tekrardan gittik kan aldi ve sonuc bebek gelismemis düser dedi inanin bebegin düstügüne üzülmedim allahima gene sükrettim bana hamileligi 5 haftalikta olsa bebisimi gösterdi buna sükrettim vede bundan sonrada insallah gene tutar ignesiz ilacsiz diye allahima dua ettim bu hem mutluluk ve beraberinde yasadigim hüznü sizlerle paylasmak istedim allahtan umudunuzu kesmeyin ben hic bir zaman kesmedim ve sitem bile etmedim allah o kadar büyükki hic umulmadik anda veriyor herzaman sükredin insallah allah hepimize tekrardan o güzel günü yasattsin amin
öyle güzel birşey paylaşmışsın ki. mucizeni hem sevinçten gülerek hem üzülerek okudum
öyle güzel temennilerde bulunmuşsun ki,
Allah razı olsun Rabbim bu güzelliği hepimize nasip etsin canım
inan insan ne diyecegini bilemiyor Allahım istediği zaman hiç bir neden olmadan veriyor böyle verdiği gibide sebebsiz alıveriyor hakkımızda hayırlısı olsun inş. hepimiz için en kısa zmaanda bizlerde o güzel duyguyu yaşayalım inş...
inan insan ne diyecegini bilemiyor Allahım istediği zaman hiç bir neden olmadan veriyor böyle verdiği gibide sebebsiz alıveriyor hakkımızda hayırlısı olsun inş. hepimiz için en kısa zmaanda bizlerde o güzel duyguyu yaşayalım inş...
öyle güzel birşey paylaşmışsın ki. mucizeni hem sevinçten gülerek hem üzülerek okudum
öyle güzel temennilerde bulunmuşsun ki,
Allah razı olsun Rabbim bu güzelliği hepimize nasip etsin canım
siz gerçekten harika bir insansınız vallahi tüm kalbimle tebrik ediyorum sizi... allah inşallah en kısa zamanda kucağınız doldurur. bir umut ışığı yanmış onca tedaviden sonra. bunun gerisi gelecektir ki siz şükretmeyi çok iyi bilen bir insansınız allah geri çevirmeyecektir.
siz gerçekten harika bir insansınız vallahi tüm kalbimle tebrik ediyorum sizi... allah inşallah en kısa zamanda kucağınız doldurur. bir umut ışığı yanmış onca tedaviden sonra. bunun gerisi gelecektir ki siz şükretmeyi çok iyi bilen bir insansınız allah geri çevirmeyecektir.