o kadar zor ki

panik_atak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
4
0
36
Elazığ
öncelikle merhabalar..
benim de anlatıp rahatlamak istediğim bir derdim var..
Sevgilimle nisan da nişanlanacaktık ama araya aileler girince iptal etmek zorunda kaldım.
ama herşeye rağmen devam ettik ayrılmadık,,o kadar hasar gördüm ki yaşananlardan ve aramızda sürekli kavga konusu olmaya başladı.her konuşmamızda birbirimizi üzdük ve üzmeye devam ediyoruz,,birbirmize can sıkıntısından laf sokuyoruz
ben artık mutlu olamayacağımı kendisini de mutlu edemeyeceğimi söyleyerek ayrıldım.çünkü tartışmalarında etkisiyle soğudum
artık evlilik bile düşünmek istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum...ona,onun ailesine ve kendi aileme çok kırgınım...unutamıyorum
bu insanın başına kaç kez gelir,kaç kez evliliği düşünür insan..ben bir kere olsun istedim ama herkes o kadar bencildi ki şimdi herşeyi darma duman etmek geçiyor içimden..
benim hatalarım da olmuştur mutlaka ama bu böyle olmamalıydı.şimdi ondan ve sevgisinden şüphe ediyorum,,ve kendimi toplamak için hiç kimseye kucak açamıyorum..böyle anımın olmasını hiç istemezdim.
üstelikte onun annesi bana tel.de diyo ki 3 aya kadar oldu oldu yoksa oğlumu evlendiricem diyo.bunu söylemesine şaşırdım açıkçası terbiyesizlik gibi geldi bana.
diğer taraftan benim ailem kararını ver diyor.
arada kaldığımı hissediyorum..sadece sıkıntımı anlattım.bu kadarı bile bana yeter..
bu yaşadıklarımın telafisinin olmayacağını biliyorum ve yanlış insan mı seçtim diye düşünüyorum.o da gerçekten isteseydi bunlar yaşanmazdı.haksız mıyım..her türlü engeli aşmasını bilirdi.

Son düzenleme:
öncelikle merhabalar..
benim de anlatıp rahatlamak istediğim bir derdim var..
Sevgilimle nisan da nişanlanacaktık ama araya aileler girince iptal etmek zorunda kaldım.
ama herşeye rağmen devam ettik ayrılmadık,,ama o kadar hasar gördüm ki yaşananlardan ve aramızda sürekli kavga konusu olmaya başladı.her konuşmamızda birbirimizi üzdük ve üzmeye devam ediyoruz,,birbirmize can sıkıntısından laf sokuyoruz
ben artık mutlu olamayacağımı kendisini de mutlu edemeyeceğimi söyleyerek ayrıldım.çünkü tartışmalarında etkisiyle soğudum
artık evlilik bile düşünmek istemiyorum ne yapmalıyım bilmiyorum...ona,onun ailesine ve kendi aileme çok kırgınım...unutamıyorum
bu insanın başına kaç kez gelir,kaç kez evliliği düşünür insan..ben bir kere olsun istedim ama herkes o kadar bencildi ki şimdi herşeyi darma duman etmek geçiyor içimden..
benim hatalarım da olmuştur mutlaka ama bu böyle olmamalıydı.şimdi ondan ve sevgisinden şüphe ediyorum,,ve kendimi toplamak için hiç kimseye kucak açamıyorum..böyle anımın olmasını hiç istemezdim.
üstelikte onun annesi bana tel.de diyo ki 3 aya kadar oldu oldu yoksa oğlumu evlendiricem diyo.bunu söylemesine şaşırdım açıkçası terbiyesizlik gibi geldi bana.
diğer taraftan benim ailem kararını ver diyor.
arada kaldığımı hissediyorum..sadece sıkıntımı anlattım.bu kadarı bile bana yeter..
bu yaşadıklarımın telafisinin olmayacağını biliyorum ve yanlış insan mı seçtim diye düşünüyorum.o da gerçekten isteseydi bunlar yaşanmazdı.haksız mıyım..her türlü engeli aşmasını bilirdi.

allah yardımcın olsun zor bir durum.aillerin aslında hiç karışmamıs lazım sonuçta siz evlenince kapınız kapatınca baş başa kalacaksınız onları yeri geldiğinde göreceksiniz. önemli olan siz siniz.nişanlınla aranda bir problem varmı yoksa sadece ailelerde mi problem var. sadece aille ise zamanla çözülür .....

Aileler mi birbirini istemedi? Senin ailen mi sevgilini istemedi?

annesının boyle demesı terbıyesızlık bence ayıp yanı evlendırsın sımdı bakalım tabı olayları tam olarak bılmıyoruz nıye bıttı tam olarak yazmamıssınz yanı para mı yoktu aıleler mı anlasamadı

Valla çok zor bir durum.Ama mutsuz ola olada evlenilmez ki...Zamana bırak her şeyi.Zaman her şeyin ilacı bence canım.

İlk olarak ailelerin anlaşmazlıkları sorun teşkil ediyor ama asıl problem sizin kendi aranızda mutsuzluk huzursuzluk problemler ve sıkıntılar var onları halletmeden seçim yapmanız zor olur.Siz kendi aranızda istikrarı sağlamalısınız yoksa başıda sonuda mutsuzluk olur.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

:)))))))))) Oğlunu her bulduğuna yamayan bir tip galiba.Buyursun evlendirsin.kendisini tutan yok.Sakın barışma adamla. Belli ana kuzusu bir tip.Annesi bunları derken neredeymiş? Arama da aramalarına da cevap verme bence.Evlilik de çok iyi bir şey değil.Hele ki böyle bir tip ve ailesiyle. Daha farkında değilsin ama Ucuz kurtuldun. Tebrikler. Allah korumuş.

Valla çıkarken herşey güllük gülistanlıkta evlilik 2 kişi arasın olan bişey değil sadece ailelerde evleniyo bunun bayramı var düğünü var ölümü var doğumu var hep bi arada olacaklar böyle başlarsada bidaha zor düzelir hazır soğumuşken boşver unut gitsin diycem ama bunu demek bana kolay tabi akşam yatağa girince kapat gözlerini düşün bu kişi için ailemden en mutlu günlerimde uzak kalmama değermi diye yada annesinin dediği sözler aklıma gelirmi diye durumun çok zor sevgi herşeyi yener ama karşılıklı fedakarlıkla olur bu sevgilin bu güveni sana veriyomu peki :2::18::18::18:

Teşekkür ederim tüm yorum yapan arkadaşlara :)
Aileler arasında kültür farkı var.onlar doğulu,beraber oturup konuştuklarında da bu fark biraz daha ortaya çıktı.
en başta ailem nikahı bizim memleketimde yapılmasını istediğinde bahanelerle bunu kabul etmemişler ve bende bunu eski erkek arkadaşıma anlattığım da o da olmaz dedi böyle konuşmadık ailenle dedi.
bende nikahsız baba evinden çıkmak istemediğimi söyledim ama kar etmedi.
bunu babası olmadığı için amcasınına danışmış ve o da espiriyle karışık soyadını da değiştir gitmişken demiş.
iç güveysi miyim diye hazmedemiyor.
kaç kere ayrıldık barıştık ama benden buraya kadar.sindiremiyorum bu olanları.olayları yönetemedi bir türlü.kim ne dediyse peşinden gitti :14:
evliliğe hazır değil bence..:19:
fedakarlık konusunda da artık güvenim kalmadı.
yapılan yapıldı,söylenen söylendi.ben yine inatla ayrılmak istemedim oysa ki evlenmeye daha kendisi hazır değil..
fikrimin bi önemi demekki onun için.Herkese tekrar teşekkürler beni dinlediğiniz için :16:

Back
X