O kadarda KÖTÜ değil BULAŞINCA ÖLDÜRÜYOR..

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
158
Kotil: Ebola o kadar da kötü değil bulaşınca öldürüyor
CİHAN
17 Ekim 2014

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Ebola virüsünün göründüğü kadar kötü olmadığını söyledi. Kotil, "Tabii ki Allah göstermesin! bulaşınca öldürüyor." dedi.
Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve çok sayıda ülkeden gelen hava yolu temsilcileri, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen Avrupa Havayolları Birliği Havacılık Liderleri Zirvesi'ne katıldı. Konuşmaların ardından çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakan Elvan, “Ebola virüsüyle ilgili özellikle Afrika uçuşlarında bir kısıtlamaya gidilecek mi?” şeklindeki soruya, “Uçuşlarımızda herhangi bir kısıtlama söz konusu değil. Ebola virüsüne yönelik olarak hem sağlık bakanlığı hem Türk Hava Yolları hem de Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğümüz gereken önlemleri aldılar ve bu konuda hassasiyetleri devam ediyor

Bu ne demektir ya o kadarda kötü değil bulaşınca öldürüyor. Gripten mi bahsediyor vatandaş ?

daha ne olabilir demi yani alt tarafı öldürüyor canııım

Sağlık bakanlığının aldığı önlemleri daha önce gördük
Kene için pantolon paçasını çorap içine sokun demişlerdi
Teknoloji bakanıda hissiyatına göre yorum yapıyordu
Eğlenceli bürokrat ve bakanımız var

Bizim birde muhterem belediye baskanımız var. sular kesılılecek ebenize dedenize gdin banyoya diyen. koyun gibi hissediyorum kendimi..

Ebola'yla ilgili kafamı ciddi ciddi karıştıran söylemler var, Avrupa'lı bazı bilim adamlarının Ebola, domuz gribi, kuş gribi gibi öldürücü olduğu söylenen hastalıklarla ilgili araştırmaları varmış ve bu araştırmaların Avrupa'da kabul gördüğü söyleniyor.
O araştırmaları bulabilme şansım olursa eklerim, Ebola'nın özellikle abartıldığı, korku yaratılıp ilaç sektörüne gelir kaynağı oluşturulduğu gibi ciddi iddialar mevcut.

Zamanında yaşanan domuz gribi, kuş gribi gibi hastalıklarında öldürücü olmadığı, bu grip türlerinden öldüğü iddia edilen insanlara otopsi yapılmadığı, otopsi olmadan ölüm sebebinin domuz gribi denmesinin uygun bir açıklama olmadığı gibi şeyler söyleniyor.

Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm? (sigara içen dertli surat)

Bir çok önemli hastalığın çaresinin bulunamamış olması da(güya) bu ilaç sektörünün işi değil mi zaten.

Ben de bilerek oldurulduklerini düşünüyorum. evet büyük bir sey bu söylediğim ama her sene farkli bir virüs ortaya atmalari ve insanlarin ölmesi. Cok ilginc. Benim matematik Hocamın arkadasi bundan 5 yil once grip olmuştu hastaneye goturmusler Allahim kadini bir odaya almislar ve 5 dakika sonra öldü zaten domuz gribiydi diye ailesine haber vermisler. Hocam da cok korkuyordu..
Yani ben bunlarin hepsinin bir tezgah olduğunu ve doktorlarin da bu tezgaha katıldığını düşünüyorum. Yoksa sadece bir gripten kimse ölmez bana göre. .

Bir çok önemli hastalığın çaresinin bulunamamış olması da(güya) bu ilaç sektörünün işi değil mi zaten.
Valla öyle iddialar var ki dinleyeni şok eder, mesela bu Ebola 'nın aslında tarihi yanlış hatırlamıyorsam 90'lı yıllarda aşısı zaten bulunmuş ama patent için 2012 yılını beklemişler gibi bir sürü iddia söz konusu ve bu iddialar öyle ben söyledim oldu gibi tahmine dayalı değil, bayağı bayağı bilimsel veri, ABD'li bazı prof.'ların belgeye dayalı yazılarına dayandırılıyor.

Ebola'nın Afrika'dan yayılan bir virüs olmasının bile belli bir amacı olduğu söyleniyor, bende dinlediğim prof ve araştırmacıların yalancısıyım, belgeyle konuştular, düşününce de akla yatkın.

Dalgamı geçiyorlar o kadarda kötü değil bulaşınca öldürüyor ne o hayvanlar üzerinden mi deneme yapılıyor acaba*

Nolcekkk ki yaa alt tarafı tahtalı köy :) daha fenası ne olabilir ki?
Bu arada geçen bi haber okudum.Pendik Araştırma Hastanesinde bi hastada görülmüş bu hastalık , Süreyya Paşa Hastanesine sevk edilecek deniyordu. Baya baya İstanbul'a gelmiş bulunmakta bu hastalık.

Oh yav sadece öldürüyormuş, ben de bir olayı var sanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…